Kaçma ve Kaçırma olayına ne diyorsunuz

Eskiden böyle şeyler varmış ….
Kaçma ve Kaçırma olayına ne diyorsunuz

Eskiden böyle şeyler varmış ….
İyi şeyler değil kaçma ve kaçırılma olayları. Ailelere söylenir "biz yetişkin insanlarız birbirimizi sevdik" diye. Orta yol bulmak gerekiyor bu konuda. Sonra ömür boyu ailesiyle konuşmayan taraflar oluyor filan gerek yok
Evet zaten bu dönemde o bir çeşit akşyon eğlencesi ✅ oldu
Valla her işin düzgün olanini severim ama cevremde kacarak evlenenlerin gercekten çoğu mutlu. Ama şu sebep önemli; bazi aileler var ki sırf onlarij kafasindaki kritere uymadiği için gelini damadi istemiyorlar. Kendi sectikleei olsun istiyorlar. Sirf itaat edilmedigi icin yani. Eğer böyleyse ve yoktan yere ssbep buluyirlarsa kaç gitsin ama cidden kabul edilmeyecek akli selim sebepler var da kiz ya da erkek inat ediyorsa gözgöre göre düzelir beni seviyor vb. Diyorsa da olmaz. Ama sahsen yine de tercih etmem. Beni seven kişi adam gibi adamsa zaten tam tersi anneni babani ben ikna ederim demesi çaba göstermesi lazim. Kaçmak işin kolayı
ben hayırlı evladım kaçamam ama zorla kaçıracaksa kaçırabilir sjsnsn
Oooo çok iyi cevap sjsjs
Teşekkürler eic için😊
Ben teşekkür ederim 🍀
Kaçma ve kaçırma olayları biraz nostaljik bir tat bıraktı bence! Günümüzde daha çok romantik ve eğlenceli sürprizler, partneri şaşırtmak gibi modern yaklaşımlar revaçta 😄. Sevdiğim "Hadi kaçalım" dese, önce gülerim ve "Nereye kaçıyoruz?" diye sorarım. Kaçmak derken tatil mi, macera mı, yoksa ilişkiyi başka bir boyuta taşımak mı? Eğer bir macera planı varsa, neden olmasın, eğlenceli olabilir! Ancak, konuşulup anlaşıldığı sürece her şey daha güzel bence. Sevgi, karşılıklı anlaşmayı ve sevdiklerimize saygı göstermeyi gerektiriyor ❤️. Z kuşağı olarak biraz da anın tadını çıkarmak taraftarıyız!
Cevap
8Cevap
Aşkından gözlerim kör olduysa kaçarız, ekşın olsun
kaçarım tabi ki de
Bir sevdiğim olsa da beni izmirden kacirsa çok sıkıldım burdan 😂
İzmir Aşktır ama🌷🌹😅…
Bende izmiri özledim Karşıyaka, Bornova Çocukluğumun en güzel Yaz Anıları otlardan….
Değişelim bence 😄
Hayır tabikide yani kaçmak için bir sebep yok ki
Tarih oldu o tarz şeyler
Bence millet canı sıkılıyor aksiyon seviyor
Kaçarım ya Ne olacak bize de heyecan olur
aksiyon 💥 dkdk
Kaç dedi de kaçmadım 4 tane abim var benim smpwmdxkc
Sjjss oooo mafya kardeşler dkdjj
Kendim gittim diye bişey yapmazlar ama eskisi kadar yakın davranmazlar bana. Kaçtığım adamı da tehdit ederler sadece😃
Ondan değil de çevreleri çok geniş haliyle. Aşık oldum diye de abilerimi rezil edemem valla napim 😁
Eeeeee abilerin duasını alıp kapsın seni
Kız için çok cesaret istiyen bir durum, 10 kez düşünmek gerek
Dörtlü n! h çekerim aynen bir erkeğe kaçayım da ağzıma tükür dimi xgmbgnbh yemezler beee
Son çare kaçmak olursa ve seviyorsam evet kaçardım
Kaçtık, evlendik, mutluyuz.
Veni, vidi, vici gibi föfmfmddjdj
Annemle babam kaçarak evlendi.. Ben yapar mıyım hayır..
evliyim olmaz öyle sevgili falan
Mutluluklar ✨🍀
Kaçarım büyük ihtimalle
Haydaaa bomba 💣
Bu gidişle kaçıcam zaten
Ooooo tthhyh
Sg öldürsünler mi beni derim
Haha
Aşiretimi böyle saçmalıklarla uğraştıramam
Ooo aşiret
Aile durmu ekten bence
ailesini seven insan kaçmaz
Eskiler eskiden güzeldi...
Şimdi her şeyin suyunu çıkardılar her şey masallar diyarındaki gibi kolay değil.
Edep haya olmayınca...
Erkekler kızı kaçırmadan önce sorumluluk almayı öğrensin..😅😅😅
Durduğumuz kabahat derim 😂😂
Oooo çılgın hamle
Ailem bir şey demez zaten de yinede mantıklı değil
Kaçmak için sebep varsa elbetteki
Nereye kaçacağımız önemli isviçreyse hazırım😂
Öyle bir şey yapmam asla
Sevip güvendiğim biriyse kaçarim.
Kaçardım
Olmaz derdim
kaçarım