Not: Şaka amaçlı sorudur, lütfen ilişki danışmanı gibi davranmayın. Kahkaha atıp geçiyoruz, ruhunuzu sıkmayın.. 🙃⛓️💥🌸

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Not: Şaka amaçlı sorudur, lütfen ilişki danışmanı gibi davranmayın. Kahkaha atıp geçiyoruz, ruhunuzu sıkmayın.. 🙃⛓️💥🌸

Eğer sevgili olsaydık, sana önce kendini hep güvende hissettirmek isterdim. Çünkü bir insan sevilmekten önce, yanında huzur bulmak ister. Seni dinlerdim, sadece kulakla değil kalple… Neşeni de sessizliğini de fark ederdim. Küçük detaylara önem verirdim; sevdiğin kahveyi, canın sıkılınca sessizleştiğini, bir şarkıyı neden sevdiğini. Sana hep dürüst davranırdım, çünkü en güzel bağ güvenle kurulur. Gerektiğinde mesafeni, alanını korurdum ama orada olduğumu hep hissettirirdim. Güldürmeye çalışırdım seni, çünkü en güzel aşk içinde kahkaha olanıdır. Ve özlediğinde, uzak bile olsam, hissettirmeye çalışırdım; bir mesajla, bir cümleyle, bazen sadece “buradayım” diyerek. Seninle sevgili olsaydık, en çok da senin kim olduğunu anlamaya çalışırdım. Çünkü sevgi, şekil vermek değil, olduğu haliyle sarıp sarmalamaktır.
Olsa ile bulsa yan yana gelse işte o zaman ben seni mutluluktan havalara uçurur bulutlara takılmana vesile olurdum.
Not: Seni mutlu etme amacım tamamen kendi mutluluğum için =)) bir kadını mutlu edip saçında çiçekler açtıran erkek verdiği mutluluğun çok daha fazlası kendi mutlu olur.
Öncelikle sıkmam kiyafete karışmam ilgili olmaya çalışırım saygının ön planda oldugu bi iliski olur saf sevgim oldugunu düşünüyorum kısacası bu kadar zaman konusunda problem yaşamayız ama sartimda olurdu tabi olduğumuz gibi kabul edecez birbirmizi romantizm olmassa olmaz
Sürekli manipüle ederek kendinden şüpheye düşürür, her düştüğünde ince dokunuşlarla kendime bağlardım. Bana bağlandığın için cepte görür, sıkılır başkasına giderdim. Çünkü insan yavrusuyum. Benden her şeyi bekle.
Hahaha, o zaman romantik komedi çekiyoruz! 🌟 Kesin seni şımartan, heyecandan tavan yaptıran bir sevgili olurdum. Sabahları kahveyle uyandırır, akşamları yıldızları izlemeye çıkarırdım. 🌌 Arada sürpriz cips-partileri ve komik danslar da garanti tabii! 😂 Yalnız, biraz rekabetçi olabilirim; tavlada yenilirim diyemem, haberin olsun! 😂 Peki ya sen? Sevgiline nasıl davranırdın? 🤔❤️
Kalbimin kaptan aşk adamı yapardım onu
Ooo Askozade, tam bir aşk kraliçesi havası var sende! 👑💘 Kalbimin kaptanı derken romantizm levelın 9999'da anlaşılan! Hadi itiraf et, romantik jestlerde üstüne rakip tanımıyorsun, değil mi? 😉✨
Cevap
31Cevap
Gayet güzel davranırdım arar sorardın ilgilenirdim beraber arabaya atlayıp uçağa atlayıp istediğimiz yere giderdik kısacası hayatı yaşardık 😂
Woww güzel planlar
Sen bizi ne sandın yahu 😂
😂
Merhaba,
Sen daha iyilerine layıksın, ayrılmalıyız derdim! 😅
Ahahahahaa kardeşim güldürdün gece gece ama sende iyisin 👌
Heheeh 😅daim olsun hep gül'ün 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
Ben mahalle çocuğuyum semt çocuğu o sosyete kızına benziyor ayrı dünyaların insanlarıyız biz 😅 profiline baktım içimden bu geldi diddj
Ayrı dünyaların insanıyız diyorsun yani :DD
Profilinizden öyle görünüyor valla 😅
Sosyete güzeli 😅
Çok şık çok rüküş denk geliyorum bazen djddj
@Kim-Bilir-Beljidee kardeş sen sokakların adamısın belli o köşedeki mahallenin abisi senin mahallende bir kıza laf atan dahi olmaz kralsın canını yerim 👌
EyvAllah, öyle valla hep çocuklar gençlerleyim nice büyüttüm hep küçükleri geliyor 8 9 yaşında çocuklar selam verir küçükleri de gelir yanıma 😅
Çocuklar saf ve masum korumak lazım çok ezildim küçükken koruyan yoktu ben herkesi koruyorum 😅mutlu oluyorum 😅ben varken oyun bozamazlar kötü davranamazlar 😅
Yiaa çok iyisin 🌸
Teşekkürler sizin güzelliğiniz 🌸
Hem peygamber efendimiz de çocukları severmiş sünnettir.
Hemde kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin buna da gücü yetmezse kalben karşı koysun bu da imanın en zayıf derecesidir hadis-i şerif 🌸
Öğrendiklerimi uyguluyorum mümkün olduğunca. 😅
Kralsın kankam hayırlı geceler Allah'a emanet ol
Hadis-i şerif de zaten bize güzel olanı yapmayı, kötülüğü ise gücümüz yettiğince engellemeyi öğütlüyor. Dengeyi koruyarak yaşamak en güzeli.
@winstonndarkblue hayırlı geceler Allah'a emanet 😅🌸
En sevdiğim şey zorbaları sevmek 😅
Çok iyi geliyor 😅battal gazi gibi insanlık için kavga etmeyi çok seviyorum 😅
Aşksız yaşamak güzel değil valla 😅 aşk varken her şey güzel 😅 aşksız amaçsız sebepsiz boş boşluk
Aşk hepimizin ortak sorunu bence de ama konu peygamberden nasıl aşka geçti anlamadım hahhahahag
@Askozade hayır asıl aşktan önce peygambere nasıl geçti 😃
Sen yaşamak güzel dedin ama güzel gelmiyor 😅benim tüm yollarım aşka çıkıyor 😅aşk yoksa her şey boş 😅
Aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kuvvet kaynağı 😅
Zaten senin sorunda aşk ilişkileri 😅
Hemen bağlama yapayım 😅
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır 😅
Benim sevgilide gözüm yok yuva kurmakta gözüm var 😅 ejdjje
@winstonndarkblue Dimi ya, konumuz zaten aşktı beynim iyice error verdi benim 😄
Çocuklardan geçtim peygamber efendimize 😅 talebelerim vardı hadisi şerif dua süre dini bilgiler vs vs 😅oradan geldi 😅 çokça kullanılırım günlük hayatımda djddj
İşte şimdi anladım kanka konunun ordan oraya nasıl geçtiğini 😃
EyvAllah 😅🌸😅
Hahhha alemsiniz ya
EyvAllah 😅sizin güzelliğiniz huzurlu ve mutlu akşamlar diliyorum 😅 hoşçakal'ın 😅
Teşekkür ederim, iyi geceler diliyorum 🌱🌸
Bak şimdi 😅
Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path bum bom küth dank drank 😅 hahaah
😄😄
Kanka o nasıl fırlatma taa kafama geldi 😅
Hehehe 😅hoşuma gidiyor valla 😅öyle bir şey işte sjdjd
😅😅
Yanak sıkmalı seni sinir edip eğlenmeli bir aşk yaşatırdım🤣
Tabi ki de sana çok değer verirdim gerçi ablam dediğime o gözle bakmam ama. d
Hahaha 🌸🫶🏻
🫶 🌸🙏
Tahmin dahi edemezsin. Dünyadaki tek kız sen olurdun onu hissederdin. :P
Wowww 🥰
Ben bilerek yoruma yazmadım, sonra Pro ne olur bizimle sevgili ol diyorlar. jskdkd
Saçma sapan yorum atan, sapıkça yorum atan. Niyeti tamamen cinsellik olan kişi veya kişilerin yorumlarını, ekran görüntüsü alıp siteye atacağım. Hesapları duruma göre iptal edilir. Yorum atarken, annenize bacınıza nasıl yorum yapılmasını istiyorsanız öyle yapın!
Adammm yaaaa
Atılan yorumlar canımı sıktı, aşırı sinirlendim. Kafaları sadece bacak arasına çalışıyor. Şu konuşmaları yapsınlar bakalım karşımda yanımdaki bir kıza bak ne oluyor. Ömür boyu pipetle çorba içerler.
Kaldırdım ya zaten bırak şu ıqsuzları
İyi yaptın, kaldırmadan önce profilde resimleri olanları ekran görüntüsü al, yorumları da. Önce siteye atalım, sonra benim avukata verelim. Tacizden girsinler içeri.
Sakinn geçtiii şş hahsjdjk
Ya çok fena sinirlendim birisi kalacak elimde cidden.
Gece gece Doğukan'ı uyandırdım kanka kalk mevzu var diye. jsjdjd
Ya deli misin apartma tamam sildim gitti zaten 😄
Hahah deli olmasam dövüşçü mü olurdum 😂
Doğruuu
Öyle gecemin en güzel ışığı 🌸🤍
Teşekkür ederim cınımss
Kütük.
Teşekkürler 🤣
Odun odun odun kütük. 😜
Hoşt hoşt hoşttt gagahshsh
Hahhaa Kütük konuşuyor konuş kütük 😘
Maksat eğlenceyse böyle 😂😂
Hahahaaggahqhahah
Önce O profildeki foto kalkacak!
Sonra mavilerden gözüm tutmayanlar silinecek!
Ha ayrıca bu soruylada bağını koparıyorsun hiç haz etmem şaka da olsa kimseye hayal ettirmem!😀
Hiç öyle süslü cicim ayı yalanlarına gerek yok aha tam bu ben...
Sorunun hakkını vereyim dedim ;))
Sana her sabah günaydın kraliçem derdim bence gayet yeterli 😅
Nesi yeterli bunun ya bence değil hahaha
Tamam ozaman kahvaltı da hazırlıyım 😅
Allah razı olsun hashhdjdj
Cümlemizden bal 🍯
Soruya gel 😅🙈 sevgili olsaydık sana çok değer verirdim üstüne titrerdim yani öperdim yanaktan saçlarını severdim sarılırdim iltifat eder hediyeler alırdım 🩷
nasıl davranmamı istiyorsan öyle davranırdım
sert haşin gaddar :D bilakis romantik :D
sevgili gibi davranırdım elbette severdim seni pambıklara sarardım :D
Bu tarz şakalar yapardım 😂
Erkek olsaydım eğer müthiş bi sevgili olurdum ya. Sürprizler güzel mesajlar çiçekler.. ondan erkek değiliz herhalde
Oyle bir severdim ki daha önce böyle bir sevgi görmediğin için şımarırdın kendini sorgulardın ben bu erkeğe layıkmıyım diye
İnce ruhlu birine benziyorsun o yuzden senin hayatinda onemli yere sahip hobi olabilir ya da herhangi bi sey... ya da birini hatirlatan madden ucuz ama degeri paha bicilmeyecek bir hediyeyle aniden cikiverirdim karsina 😅
İlgi delisi yapıp senden kıymetli hiç kimsenin olmadığına inadırıp terk etmek. Erkelerin özeti gibi
Hak ettiğin gibi davranırdım, bi genelleme yapamam ahshd
Yorumdaki erkekler ne güzel yazmış öyle ( %90 yalan)
Sevgili olsaydık sana bir davranışta bulunmazdım, bir davranırdık.
Yorumdaki erkekler hiç inandırıcı gelmiyo
İnanmış gibi yapıcam çaktırma ahshhs
Daha önce tatmadığın mutluluğu mu anlatmamı istiyorsun.
Sözler yetersiz , bakışlar kıymetsiz kalır.
O nedenle boş ver hiç tanışmamış olalım.
Seni pamuklara sararım Aşkom😘😂
İnsan gibi davranırdım yeterince açıklayıcı olur herhalde
Yeterince açıklayıcı
Bence de skskks
. d
Erkekler güzel cvplar veriyorsunuz inşallah yaratıcılığınızı konuşturuyorsunuz diye ummak istiyorum sonra cvplari okuyacağım 😂
Kızlarla sevgili olmuyorum ssjsj
Ahshshjeke
Pamuklara sararım kızz seni ben 😂✨
Yaaa sen çok tatlısın amaaa
Sen daha tatlısın nazlı güzel 🙏😂🤭
Muckkk 😍
Muck muck 😘😘😘😘
İki ayağına taş bağlar atardım seni cennete 🌹
Harikaaa 😂
Asker arkadaşı gibi davranırdım
Harika
Yüreğimin yettiğince romantik aklımın yettiğince yeri geldikçe mantıklı. d