Eğlenceliyim, zenginim, her an soyunabilirim, romantiğim, espirilerim mükemmel, çekiciyim, aseksüelim, light/dark feminenim, metal dinlerim
alice harikalar diyarı temalı evim var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğlenceliyim, zenginim, her an soyunabilirim, romantiğim, espirilerim mükemmel, çekiciyim, aseksüelim, light/dark feminenim, metal dinlerim
alice harikalar diyarı temalı evim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aseksüel bir ksdını kesinlikle en kısa sürede aldatırım
Özelliklerinden ziyade zekilik kısmında sorun var bence bunları böyle yazan biriyle olmazdım
Zekiyim demedim
O belli oluyor zaten
Ben tercih etmezdim diğer yazdıklarınızda sorun yok
Neyi s@lkça buldunuz?
Her an soyunabilir ve aynı zamanda aseksüel oluşun kısmını açar mısın biraz?
Çıplaklığı cinsel olarak görmem masumiyet ve sanat olarak görürüm
Elendin o zaman. Kardeş kardeş sevgililik olmaz.
Cinsellik sadece birleşme değildir
Büyük ihtimalle sen baif, zarif ve aynı zamanda duygusal ve kırılgan birisin. Cinselliği birleşme olarak düşünmeyecek kadar saf duyguların var. Benim kalemim değilsin. Senle sevgili olacak erkek hormonları ve erkeklik duyguların noksan pasif bir karakter olur. Pasif tiplere yürürsen belki daha iyi sonuç alırsın. Özgüvenli ve net erkeklerden uzak durman daha iyi senin için.
Son söylediklerine katılmıyorum özgüvenli ve net erkekler çekicidir ama cinsel istekleri olan herhangi bir erkekle birlikte olamam yönelimim bu iki taraf içinde üzücü olur ama hayatta her şey seks değildir eğer aşkı şehvetine ağır basarsa sevgili olurum
Özgüvenli ve net erkeklerle sevgili olup daha sonra aldatılmazsan veya cinsellik yaşanmadığı için senden ayrıldığında gel buraya ve bana katılmadığını tekrar söyle.
Bunu yapan kişi özgüvenli olduğu için değil o.. cocuğu olduğu için öyle yapar
Masal dünyasından en kısa zamanda uyanman dileğiyle
Bence sen insanların iki şeyden olduğunu düşünüyorsun ve yönelimleri de tercihleri de umursamıyorsun senin hatan diyelim bay
olurum tabikide para pul önemlide değil espirili kızları severim beraber gülüp eğlencek istersen takip et beni çok merak ettim seni :)
Vallahi her an soyunabilirim cümlesindeki kasıt iki üç görüşmeden sonra direk cinselliğe geçebilirim ise bence çok itici
Aseksüel insanlar çıplaklığı cinsel olarak görmezler
Sevmediğim biriyle öylesine sevgili olamam
Ya sevseydin
Evet ozaman olabilir Benim için ilişkinin akıbeti önemlidir yani geçici bir ilişki olmaması önemlidir çünkü birini geçici olarak sevemem onda bu ışığı görürsem kriterlerinin ne olduğunun bir önemi yok
olurdum. anormal bir şey yok
❤️🥹
zenginliğin önemi yok eğlenceli olmak yeterli
Kesinlikle katılıyorum ama bazıları maddi durumu her şeyden daha öne koyabiliyor bence çok saçma ve bencilce
calışan bi insanım kimsenin parasına ihtiyacım yok o önemseyenler yiyiciler zaten
Aynen öyle herkesin ekonomik özgürlüğü olmalı
Mesela ben hiç bir şeyimi karşı tarafa ödetmem ama çok rica ederse kabul ederim diğer türlü yanlış anlar
bende teklif ederim ısmarlarım bu sadece kadın değil erkek oldugu zamanda öyle ama soyunmak ve aseksüel çözemedim :)
Çıplaklık:cinsel değil benim için masumiyet yani açık giyerimden bahsediyorum tamamen soyunmam aslında
doğal bir şey diyorsun ne güzel sanat olarak görmen de güzel resmini çizerdim hep farklı figürlerde :)
Güzel güzel bir düşünce :))
Çok *
bencede ne zaman tanışıyoruz :D
hemende korktun ama mesele sevgili olmak değilde bazen yazdıgın özelliklerin hiç bir anlamı kalmıyor :)
Sigara, alkol gibi kötü alışkanlıkların var mı
Kac yasindasin peki
Gel evlenelim
Tamam sana yüzük bakıyorum
Bekliyorum asko
Bana kızma hesabımı kapatıcam🥹💋
Gönlün kalmasın🌸
Nedennnnn
burada çok kırıcı insanlar var
Şöyle ki ben sadece random bir insan olarak kalsam daha uygun olur çok sevgiler❤️
Hayır
Olmam
abartmışsın bencr