195 cm boyunda, dil öğrenmeyi seven, genel kültürümüz tahminimce yerinde olan, insanlarla iyi geçinmeye çalışan... bir tipim. Tabii dürüstlük ve saygılı olmak da bunun yanında ek paket.
Olur öyle şeyler. Muhtemelen onun etkisidir. Yine de tanışmak istersen tanışırız, yeterki güzel gönlün istesin. Sonuçta fazladan insan tanımak hayatımızdan bir şey çalmaz.
Eh o zaman esitlenmiş olduk senin fikrine göre, sen boy olarak küçüksün, ben de yaş, dediğim gibi güzel gönlün nasıl isterse öyle yap, zorlama yok bizde
Hem onun beni istememesi gayet normal bir şey. Kişisel tercihlere karışmamamız gerek. Yeter ki karşımdaki kişi mutlu olsun, zaten dünyada yeterince üzgün insan var, daha fazlasına neden gerek olsun ki,
Sahte Instagram hesabımın hikayesi şöyle, bir ara çok gaza gelip, depremler hakkında bir edit videosu hazırlamıştım. Anonim olarak onu Elraen'e atmak istedim onu izleyen çok diye. Hani o yayında açar, insanlar da izler belki bir bilinçlenme oluşur diye. Zaten hesaba bakacak olursan ne takipçi var ne bişi, profil resmi bile yok. Yoksa başka amaçla açmadım o hesabı, zaten kullanmıyorum da, hatta aktif olarak sosyal medya bile kullanmıyorum diyebilirim. Arada bir KS de takılıyorum. Ana hesabına baksan orada da yıllar öncesinden kalma 2 3 fotoğraf var. Hem sen direkt birisine ana hesabını verir miydin? Sen bile KS den konuşmak istedin. Öyle düşün yani,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece boy bile yeter. d Çok seviyorlar uzun boyluları
🤨
Böyle bilgiler vererek sevgili olur musunuz diye merak eden kimseyle sevgili olmam.
Erkek değil misin zaten, millet de iyice kafayı yiyiyor, sıkıntı
Bu bilgileri dişi biri kendine göre söyleyerek aynı soruyu açabilirdi. Bunu düşünemeyen biriyle de sevgili olmam.
olmazdım boyun çok uzun bana göre.
Sağlık olsun ya, canın sağolsun, hayat devam ediyor sonuçta :)
Olmazdım erkeksiniz 😅
:) yapma yanarız
Burada bu soruyu soranla hayır olmazdım
O niye)
Kişisel tercihtir muhtemelen
180üstü ile muhabbet etmiyorum.
Aa hayret
@Vbbbb77 niye ki
Yeni bir tür
Kısalardan hoşlanan vardır bence
Hepiniz 280 ustu istiyorsunuz hatta 85
@Vbbbb77 benim eski sevgililerim 190 civarıydı. Boyu için sevmedim hatta sorun ediyordum hayalimde 175 erkek vardı hep
Sen benimle olmazdin ben 160
Neden ki, 160 ların bir ayrıcalığı mı var
yani kısa bulursun yanına yakiştırmazsin ayricalik degil begenmezsin yani beni
Yo neden öyle bir şey yapayım ki, bak bakayım açıklamada ne yazıyor, "dürüstlük ve saygılı olmak yanında ek paket", ki benim annem de zaten 1 60
190 192 konustugum oldu ama sevgili olmadik baska seylerden flrote gecmeden bitti yani
Onlar seviyordu minyon ama bazi erkeklerde nefret ediyoe
Doğrudur, ama dediğim gibi boy olsun ırk olsun hatta ten rengi bile sorun olmamalı
Bencede sana katıliyorum ama bazilari minyonlara igrenerek bakiyor
Ben iğrenmem açıkçası, bu onların eksikliği, hani ortalıkta bir eksiklik var ise o senin boyunda değil onların zekasındadır
Tesekkur ederim sen cok kibar beyefendisin kim olsa senle sevgili olmak ister merake tme hic degisme
Eh, belki bu yanımızı hak edecek birisi çıkar ileride, ama sanmıyorum. Şu ana kadar kiminle karşılaştıysam hep bir nankörlük
Hele ben tanismada bitti yani kaldim tek basima
Olur öyle şeyler. Muhtemelen onun etkisidir. Yine de tanışmak istersen tanışırız, yeterki güzel gönlün istesin. Sonuçta fazladan insan tanımak hayatımızdan bir şey çalmaz.
Ikimjzde gizliyiz
Kaldir
Gizlilik sadece görüşlerde mi kalkıyor du?
Evet
Profilini paylas kaldiririm yorumu
Lazım olursa diye ikisini de vereceğim (hem KS hem Instagram) : NIHON-SAN (KS), jirohorikosi1903 (ınstagram)
Cok karısık profil baglantisini paylas boyle bulamam ki
www.instagram.com/jirohorikosi1903/
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/nihon-san
İki hesabında linki burada, istediğini kullan :)
Yasin kucukmus
Sen kaç yaşındasın ki
Eh o zaman esitlenmiş olduk senin fikrine göre, sen boy olarak küçüksün, ben de yaş, dediğim gibi güzel gönlün nasıl isterse öyle yap, zorlama yok bizde
Tesekkur ederim 7 yas falan cok
Adama bi şans verseydin bari vicdansız
😅 yok yok sorun değil, her insanı anlayış ile karşılamamız gerek
Hem onun beni istememesi gayet normal bir şey. Kişisel tercihlere karışmamamız gerek. Yeter ki karşımdaki kişi mutlu olsun, zaten dünyada yeterince üzgün insan var, daha fazlasına neden gerek olsun ki,
@Poinsettia fake istasi var adamin fakr isnta ne için bulunur ve yas sorunuda var ama iyi biri gibi
Üzuluyorum bak boyle soyleme
Ama cok yafls farki vad
Sahte Instagram hesabımın hikayesi şöyle, bir ara çok gaza gelip, depremler hakkında bir edit videosu hazırlamıştım. Anonim olarak onu Elraen'e atmak istedim onu izleyen çok diye. Hani o yayında açar, insanlar da izler belki bir bilinçlenme oluşur diye. Zaten hesaba bakacak olursan ne takipçi var ne bişi, profil resmi bile yok. Yoksa başka amaçla açmadım o hesabı, zaten kullanmıyorum da, hatta aktif olarak sosyal medya bile kullanmıyorum diyebilirim. Arada bir KS de takılıyorum. Ana hesabına baksan orada da yıllar öncesinden kalma 2 3 fotoğraf var. Hem sen direkt birisine ana hesabını verir miydin? Sen bile KS den konuşmak istedin. Öyle düşün yani,
Haklısinda iste
Sanruff var mi😂
Boydan elendin
😅 Allah vergisi yapacak bişi yok, sağlık olsun, şaka bir yana uzun olmak kötü ya, kafayı vur vur vur, yok kötü
Hayır boyun en az 2 metre olacak
Puahah
Aynen, haklısın, ben de zaten 3m kız kriteri koyardım
2.5 tum ben de elendim o zaman senin icin 3 degilim…
Yapacak bişi yok