Sen, sana aşık olur muydun yoksa sen gibi birini sevemez misin?

#DeliMavi
6 Temmuz 2022
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen, sana aşık olur muydun yoksa sen gibi birini sevemez misin?

#DeliMavi
6 Temmuz 2022
Karşı tarafa ne hissettirdiğimi bilmiyorum. Çünkü bazen çekilmez olduğuma eminim..
Ama şöyle de bir şey var; bu çekilmez halime neden olan davranışların hiçbirini ben de yapmıyorum.. Yani etkiye tepki diyelim.. 🤷♂️
Hayır, ben bana aşık olmazdım. Yani bir kere çok sert geçişleri olan bir insanım. Belki dışardan iyi hoş görünebilirim. Fakat içeri girdiğin zaman kurtulmaya da kurtulamazsın.
Olurdum
Çok teşekkür
Olurdum.. bal gibiyim ball 😅😂
Cevap
52Cevap
Olurdum ya. Ben bir kere herşeyi dibine kadar yaşamayı seven biriyim. Doğal ve samimi oluşuma vurulurdum sanırım en çok.
Benim gibi adama aşık olunur
Evet kendime aşık olurdum
Karakterime aşık olurdum ama fiziksel olarak hayır sanırım.
Erkeklerin sevebileceği kadar güzel değilim. Uzunum ve biraz kiloluyum.
Vermeye çalışıyorum ama zorlanıyorum. Genetikten ötürü kalipliyim biraz da.
Çok kalbim kırılıyor. Sırf bu yüzden red yememek için duygularımı açmadığım bir kaç kişi oldu.
Aşık olur muydum bilmiyorum. Çünkü aşk biraz omuzlara yük bindiriyor. Bu yükün altına girmek ister miydim emin değilim. Ama severdim. Çünkü sevilmek için yeterince neşeli, anlayışlı, eğlenceli, kafa dengi biri olduğumu düşünüyorum.
Ben bana aşık olurdum ama ben olduğum için değil karşı tarafın gözüyle objektif olarak söylüyorum ama nihayetinde onlar benim gibi düşünmediği için kalpleri bana dolu e haliyle benim de kalbim onlara dolu. Beklentim yok.
Bunun adı narsizm, psikolojik bir, rahatsızlık ama tedavisi var
Yanlış anladın soruyu sen kız olsan, senin gibi biriyle sevgili olur musun? Narsistlikle alakalı değil.
Bilmem, ben kız, değilim, bakış açım çok farklı, ama çoğu kız benimle sevgili olmak istiyorsa ilgiyi kaldıramıyorum
Zaten kendim gibi birinin olmasını istiyordum hayatımda. Kendimi seviyorum. Empati yeteneğimi, sabrımı, dürüst oluşumu, canlılara karşı hassasiyetimi, kültürlü ve romantik oluşumu.🎻👒
Olurdum. Dış görünüşten dolayı değil. Ben birini sevdiğimde gerçekten sevgimi ona hissettiriyorum ve ona her konuda destek oluyorum. Benim gibi biri keşke benim karşıma çıksa
Olurdum. Kız olsaydım mavi gözlü sarışın akrep profilli seksi bişi olurdum. Derin düşünceli zeki bir kız olurdum kendim gibi. Sporda yapardık çift olarak yapardık.
Ewet çok şirinim yaa çok güzel gülüyom kapkara gözlerim var sevdigime ilgiliyim daha ne olsun.. maşallah bana yaaaaa
öylesini bulursam ancak aşka inanırım zaten :D
Aşık olurdum evet fazla ilgili olduğumdan buna düşebilirdim 😅
Olurdum belki ego gibi olacak ama rüya tabirinde bile yüzün güzelliği kalbine yansımış falan çok hoşuma gitti
Ben bana aşık olurdum. Her anlamda. öz eleştiri yapacak olursam biraz kiloluyum. Ama statüm duruşum bir kadını sahiplenişim bence bir kadının aradığı özellikler. Duygusal bir adamım.
Evet ama bir ilişki surdurebilecegim konusunda emin degilim
Sırılsıklam Olurdum Hemde, Sevmeyi Ve Sadakati Ziyadesiyle Bildiğimden Kaçırmazdım Beni.
Yaşam enerjim yüksek iken önceden olsaydı olurdum, ama şu an ki halim çekilecek gibi değil...
Çok takıntılıyım kontrolcüyüm vesaire uğraşamayabilirim kendimle😅
Ben bana aşık olurdum ama açılamazdım. Platonik takılırdım.
Kaportadan puan kaybetsem bile tanıdıkça olabilirdim
Kendim gibi bir insan bulsam bir saniye düşünmem 😂
Hayır uyuzun tekiyim neyimi seviyorlar anlamıyorum.
Kesin severim, ama aşk konusunu bilmiyorum. Kendi, kendimi mi şeyetceem yavv 😆
Olurdum. Ben gibi biri sevilmez mi ulan..
Kendimle yaşıyorum zaten demekki kendime sabredebiliyorum😀
Olurdum tabi mutfak robotu gibi çocuğum ne ararsan var :D
Hayır o yüzden kocamın bende ne bulduğunu hep merak ederim.
Zıt kutuplar birbirini çeker olayına inanıyorum ben.
Birtane ben ile daha çok sıkıcı olur.
Kendisini nasıl sevdiğimi bilse değerini bilir kendine aşık olurda işte 🥲
kesinlikle olurdum aynaya bakarım arada çok güzelim derim :)
Kendime aşık olurdum, kendini tamamlamış, hayatta ne istediğini ve neyin önemli olduğunu bilen bir insanım.. Bazan depresif hallerim olsada, kendime özgü hobilerime yönelir, anlık duygularımla hareket etmem..
kendim gibi birine aşık olmazdım. dışarıdan soğuk biriyim çok yakışıklı da sayılmam. çekilmez benim gibi insanlar 😊
Olmazdım hiç çekici biri değilim. Param yok tıp yok
Kendime aşık olmazdım malın tekiyim. 3 kişi aşık oldu gerçi onlarda neyimi sevdiler bilmiyorum
6 aylığına
benim fazlam muttsuz eder
Neden?
hiç kimsede gizem kalmıyor
fazlası herkes için her ilişkide yıkıcı
Gizem şart diyorsun..
çok tanıyınca gizem kalabilir mi?
Kişiye bağlı 🤷♀️
yanında osuran
geğiren biri seni yatağa çağırabilir mi?
İşte bu kadar rahat olmamak lazım. O mesafe korunmalı. Uyurken olana çözüm yok zaten ruhum duymaz. Ama diğer türlü dikkat etmek gerek.
her zaman yeni ten... yeni bakışlar lazım kadınlara... çünkü erkek 6 içinde kadını unutuyor...
Sana katılmıyorum.
katılmıyorsan burada ne işin var
?
burası zaten 12-18 yaş grubu ile dolu
bunlar mı gerçek aşk?
hangimiz gerçeğiz?
her şey sahte
sanal hayatlar sanal hikayeler
madem bu kadar vaktin değerli
burada ne arıyorsun? hayat bu kadar uzun mu? burada hayatı canım geçirecek kadar?
sen burada mod oluyon bütüün gün burdasın parayı başkası kaldırıyor? bu mu yaniD
Saçmalıyorsun bakış açın bu mu? Gerçekten burada amaç bunlar mı? Herkes sen veya çoğunluğa uymak zorunda mı? Sen otorite misin? Hayırdır? Benim olayım ne bundan sana ne ona ne? Benim zamanım benim hayatım bunu kimse sorgulayamaz sen hayırdır? S4ni severim ama sonirini zorlama istersen
Gunde 3 posta mastur yapan adama aşik olunmazmi azginlik doruklarda 👀😮🤫
Olurdum, kendim gibi birini arıyorum ondan :) şöyle aynaya bakarmış gibi hissettirsinn
Ben olsam bana kesinlikle aşık olabilirdim her şeyden önce güzel sohbet eden biriyim bu bile yeter
Ben olsam bende aşık olmazdım bana ama kendimi seviyorum
Kız olsaydım evet, benimle aynı görüşlere sahip birini tercih ederdim.
Asla olmazdım... mümkün olduğu kadar hızlıca arkama bakmadan kacardim
olurdum aşkımdan dağları delerdim ferhat gibi 😬
öyle bi hata yapmazdım bence :D
Neden?
O kadar kötü yani🤣
Değildir yAA
Tamam tamam öylesine evet, hatırladı. Gıcık seni🤣🤣
Ben bana aşığım zaten
Ben bana aşık olurdum ve ben beni üzerdim.
Olurum ben beni seviyorum
Severdim hem de kimsenin sevemediği ama herkesin beni nasıl sevmesini istediysem öyle severdim.
Evet olurdum ben bana aşık
Ben bir erkek olsaydım dudaklarımı beyenirdim birde gözlerimi
Tipe hayır, karektere evet. Eksiğimiz çok.
ben bana aşık olurdum ya
Olurduumm daha iyisini mi bulacağım
Kendime aşığım zaten muhtemel olurdum☺️
Hemde nasıl :D
Evet olurdum bu devirde benim gibisi zor
Ben bana aşığım zaten.
Ben bana aşık olurdum, olgunlaştığım zaman
ben bana kesinlikle aşık olurdum
olurduk , darlardı falan ama adamdır .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?