Kız arkadaşımın davranışları bir anda değişti... artık dayanamıyorum lütfenn?

benim kız arkadaşımla inanımaz bir ilişkim vardı 1 bucuk senedir deliler gibi seviyoduk asla birgün bile görüşmeden geçmiyodu sürekli sevgi dolu sözler davranışlar 1bucuk sene böyle gitti 3 ay önce üniversiteye başladı. ilk zamanlar degişiklik yoktu biraz zaman geçti okuldan sonra görüşüyoduk hergün çok özlüyoduk sonra bu sadece tatil gününe düştü yavaş yavaş bana olan ilgisi azaldı ben sürekli konuşmak istiyorum o bir soguk davranıyo sonra hiç bir sosyal medya hesabında erkek birtane bile yoktu bizim yüzlerce fotomuz vardı o sayfasını dondurmuş diger hesabındada bir kaçtane vardı onları silmiş sonra eski liseden bir erkek takip etmiş sonra şu an ünideki sınıfından 2 3 kişi takip etmiş bunlar bunun bir fotosunu begenmiş oda onların bir fotosu tabi olaylar olurken ben sürekli niye böyle yapıyosun diyorum uff su be diyo ben sürekli prensesim aşkım diyorum yok inanılmaz derecede dışlıyo diyoki normal arkadaşım nolucak bana güvenmiyomusun diyotum ozaman bana güzel davran bende birşey demim ona güveniyotum ama bana durduk yere kötüyken onlarla konuşması begeniler felan zoruma gidiyo kafam takıyorum aglıyorum artık bak ben hayatta aglamayan kişi her gün aglıyorum özlüyorum seni diyorum işim var sonra yazarımm beni çok sıkıyorsun karışma arkadaşlarıma ben napıamı biliyorum diyor kızlarla 10 kişi konuşuyolar gecelere kadar bana sus be kapanı çeneni diyo ben diyotum hayaller mutluluklar sözler yalanmıydı saçmalama sıkma beni diyo ben sevgilim napıyosun diyorum sürekli sormam sanane diyo buluştumuzda düzeliyo ogun güzelce konuşuyoruz ufak birşey olunca en baştan bütün hafta kötü inanın bana onu hala deliler gibi seviyorum düzelmesini beni önemseyen benim için kalbi atan prensesimi nasıl düzelticem sürekli kızlarla fotolar felan makjay yapmazdı makyaj yapıyo artıkk full yer bildirimleri sanki kızlarla yarışıyomuş gibi bir ego bir tavır beni bir kenara atmış degersiz biri gibi hissettiriyo ben esskisi olmak istiyorum lütfen yardım edin yalvarıyorum lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
kız arakadaşımla bunları yaşarken bana beni sorgulama sürekli diyo ben sürekli benimle ilgilensin benim için yaşasın istiyorum 1 bucuk senedir hep böyleydi asla ama asla bir gün bile görüşmemezlik olmazdı ben evlerine camdan girer görür tekrar gizlice giderdim hatta bir hafta saklanarak odasında bile kaldım bunları yapan bir kzın şimdi biraz daha mesafeli böyle birşeyler yapmaya çalışmasını kabullenemiyoum buyüzden sordugum soruları hesap sormak olarak algılamasına anlam veremiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
kızz arkadaşım benden ayrılmak istedigini söyledi ve şu an napıcam bilmiyorum
Kız arkadaşımın davranışları bir anda değişti... artık dayanamıyorum lütfenn?