Telefonuna 20 dakika yemek yerken bakamadım diye benimle iletişimi kesti. Günlerce yazıyorum arıyorum ama asla bir dönüş alamıyordum. Bugün konuştuk ve beni aradığında bana ihtiyacı olduğunu açmayacaksam neden hayatında olduğumu söyledi. Ben ise yemek yediğimi ailemin yanında olmam gerektiğini onların da bana ihtiyaç duyduklarını söyledim. Ailemin bana ihtiyaç duymasının sebebi babamı 1 ay önce ani bir şekilde kaybetmiş olmamız. Erkek arkadaşım aileni ilk sıraya alıyorsun beni ayırıyorsun demeye başladı birsürü mesajlar yazdım anladım ben uyuyorum iyi geceler falan yazdı. En son bu şekilde bir mesaj yazdım. O kadar umursamaz davranıyor ki bu dönemde canımı daha çok acıtıyor sizce ne yapmalıyım? Bu mesajıma da cevap vermedi. Kendimi çok değersiz hissetmeme neden oluyor.
Erkek arkadaşım umursamıyor beni ben de en son böyle bir mesaj yazdım?
Yahu sen aklını mı kaybettin tabi ki ailen ondan önce gelecek yani üstelik sen babanı kaybetmişsin onun senin yanında olması gerekirken tam tersini beklemesi bencilliği alası yani, kendini değersiz hissetmen normal çünkü zaten onun gözünde değersizsin yani birde diyorsun ki cevap vermediği halde arayıp yazmaya devam ettim niye boyle bir şey yaptın neyse bununla bir daha konuşma mesajı okuyup cevap verdiğinde de engelle gitsin bundan ne sevgili ne bir şey hiçbir halt olmaz yani seni sevmiyor, değer vermiyor konuşmaya değmez
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Dün dedi ki aileni ilk sıraya alıp beni ayırmana kırıldım
Bence bu şekilde yapma bırak umursamasin bugün böyle yapıyor yarın da aynı şeyi yapacak ne gerek var strese ülkede doğru insan mı yok sanki uzun yazmışsın belli ki duygusal birşeysin bence bu kişiden daha önemli işlerine bak
Öncelikle başın sağ olsun 🕊️. Bu zor dönemde yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı olabilir. Anlaşılan sen bu süreçte ihtiyacın olan desteği erkek arkadaşından bulamıyorsun ve bu durum seni daha da üzüyor gibi. Aile önemlidir ve böyle zamanlarda onların yanında olmak, onlardan destek almak gerekiyor. Bir ilişkinin sağlıklı yürümesi için iletişim ve anlayış şart. Partnerinin bu zor zamanları anlaması ve sana destek olması gerekirdi. Eğer seni anlamıyorsa ve hala böyle hissettiriyorsa belki biraz düşünmek iyi olabilir.
Durumuna senin açından baktığımda, biraz mesafe koyarak kendi ihtiyaçlarını ve hislerini önceliklendirmek yardımcı olabilir. Hem kendine biraz zaman tanımış olursun. Umarım her şey senin için daha iyi olur, kendine iyi bak 🌸.