Telefonuna 20 dakika yemek yerken bakamadım diye benimle iletişimi kesti. Günlerce yazıyorum arıyorum ama asla bir dönüş alamıyordum. Bugün konuştuk ve beni aradığında bana ihtiyacı olduğunu açmayacaksam neden hayatında olduğumu söyledi. Ben ise yemek yediğimi ailemin yanında olmam gerektiğini onların da bana ihtiyaç duyduklarını söyledim. Ailemin bana ihtiyaç duymasının sebebi babamı 1 ay önce ani bir şekilde kaybetmiş olmamız. Erkek arkadaşım aileni ilk sıraya alıyorsun beni ayırıyorsun demeye başladı birsürü mesajlar yazdım anladım ben uyuyorum iyi geceler falan yazdı. En son bu şekilde bir mesaj yazdım. O kadar umursamaz davranıyor ki bu dönemde canımı daha çok acıtıyor sizce ne yapmalıyım? Bu mesajıma da cevap vermedi. Kendimi çok değersiz hissetmeme neden oluyor. Bu da ona son mesajımdı
Başın sağolsun öncelikle mekanı cennet olsun babanın. Daha taze acınız ve seni bu şekilde yalnız bırakıyor. Seni cepte görmüş hep. Seviyorsun belli yoksa uğraşmazdın hiç. Aslında acı günlerimizde karşımızdaki kişilerin gercek yüzünü görüyoruz. Sana ayrıl terk et boş ver daha iyisini bulursun diyemem ama şöyle düşün seni böyle bir acıyla yalnız bırakan birine ihtiyacın var mı gerçekten? Eğer aynı seyi o yaşasaydı sen ona böyle basit bir şey için kızabilir miydin? İlerde böyle biri yanında olsa her ufak hareketinde beni terk edecek mi diye huzursuz olmayacak mısın? Yaşınız kaç bilmiyorum ama sevgilinin hareketine göre max 18 gibi. Sen hayat şartların dolayısıyla olgunlaşmak zorunda kalmışsın ama sevgilin şımarık çocuk gibi. Erkekler zaten geç olgunlaşır. Kendine güvenilir, anlayışlı, olgun, kötü gününde bilene elini tutacak birini bulsan daha iyi olur. Bazı insanları ne kadar düzeltmek istesende düzeltemiyorsun sadece kendini yıpratırsın. Benim de sevgilim annemin kanser ameliyatından bir kaç gün önce beni engellemişti. Sonra bir iki hafta sonra tekrar geldi barışmak istedi ve barıştım. şu an tahmin et kim tekrar engellendi. Hak etmedik bu davranışları ve gerçekten daha iyilerini buluruz zamanla. Bu işaretleti şimdiden ciddiye almazsan ilerde daha da çok yıpratır seni
Detay kısmı dışında mesajın içeriğini okumadım fakat detayda anlattığına göre öncelik onun olsun istiyor ve kusura bakma ama bu bana göre bencilliktir. Daha da üzerine düşünmem gerekiyorsa bahane de diyebilirim. Sırf bu yüzden günlerce sana dönüş yapmayan sana kendini değersiz hissetirmeye çalışan bir adamın tek amacı ilişkiyi bitirmek ve bunun suçlusu senmissin gibi göstermek. Değer veren önemseyen değer görmek isteyen bir insan önce gösterir bu denli uzak durup böyle bir algı yaratmasının tek nedeni bahane diye düşünüyorum. Lütfen güzellce düşün ve daha fazla böyle bir insan için çaba göstermeyi bırak çünkü buna devam edersen kendine olan saygını da yitireceksin ve bunu yapma..
Nerden başlasam bilemedim ama böyle bir duruma düştüğüne ve bu kadar körleşmene çok üzüldüm. 20 dakika boyunca yemek yiyorsun diye yazamadın ve o bu yüzden seni terk etti günlerce yazmıyor ahs ya bildiğin zaten senden ayrılmak istiyordu zaten seni bırakmayı planlıyordu ve bir bahaneye ihtiyacı vardı… üzgünüm ama seni sevmiyordu, ilk fırsatta kaçtı, ve manipüle ederek seni suçlu gösterdi. Böyle bir insan için bu kadar yazı yazmana bile değmez. Kendine gel ve kurtulduğuna şükret, zamanla unutursun…
Başın sağolsun. Ben de tam 40 gün önce annemi kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum. Erkek arkadaşın bedenen 23 ama zeka olarak 13 bile değil. İnsan böyle bir zamanda sevdiği (tabi o da sevgi varsa) insana destek verir. Yanında olur. Acısını paylaşır. Seninki trip atıyor. Üstelik çok ergence bir sebepten. Bu adam zaten seni gözden çıkarmış. Bahanelere sığınıyor. Bu kafada adam çok. Ama aile tek. Sen ailenin yanında ol. Sana kendini iyi hissettirmeyen, değerli hissettirmeyen birisiyle neden olasın ki.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ailemi ilk sıray alıp onu ayırıyormuşum şu an bu sinirini bozmuş. Şok oldum bu dediğine sence ne yapmalıyım
Tabi ki böyle bir durumda aileni ön plana alacaksın. Ailece zor bir süreçten geçiyorsunuz. Aslında onun da sana destek çıkması gerekir. Ama pek umrunda değil gibi. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bundan sana hayır gelmez. En kısa zamanda ilişkini bitir.
Öncelikle başın sağ olsun, bu zor dönemde kendini nasıl hissettiğini anlıyorum ve sana sabır diliyorum 😔. Söylediklerin oldukça net ve açık. Yaşadığın durum, sağlıklı bir ilişki dinamiğini yansıtmıyor. Anlayış beklediğin bu süreçte, partnerinin sana destek olması gerekirken seninle iletişimi kesmesi durumu daha da karmaşık hale getiriyor.
Kendini değersiz hissetmen oldukça zorlayıcı. Ancak unutma ki aşk, karşılıklı anlayış ve destekle büyür. Eğer karşındaki kişi, senin zor zamanlarında yanında olamıyorsa, belki de kendine ve ihtiyaçlarına odaklanma zamanı gelmiştir. Senin kıymetini bilen, anlayışlı biriyle olmak en güzeli 🦋. Kendine çok iyi bak, duyguların geçerli ve önemli.
Çok üzgünüm ama siz seversiniz ruh hastası erkekleri. Hep onay alamadığınız erkeklere çekilir, onlarla savaşa girersiniz. Nerede efendi, kibar tutarlı, ne istediğini bilen adam varsa sıradanlaştırılır ve heyecanı arzuyu yitirir. Üzgünüm ama bu kadar tutarsız, ergen, narsist bir adama hala bir şeyler anlatmaya çalışman, kadınların sorunlu erkek sevdiğini bir kez daha kanıtlıyor. Adam ruh hastası çok açık.
Öncelikle paragraf yazan kız enayiliği geyiğine takılmamak için exime sade ve kırıntı ile yaklaşmıştım. Paragraf bir çok kesime göre aptallıktır ama seni rahatlatırsa sorun değil. Sen içini dökmüş ve olgunluk göstermişsin. Karşında seni sessizlik ile terbiye etmeye çalışan bir narsist var. Şansın bol olsun. Bence artık hiçbir şey yazmamalısın.
0
13 Yorumla
Soran
1 yıl
Yazmayacağım. Dolup dolup taştım resmen. Neden bana yazmıyorsun diye sordum dün diyor ki illa ki yazardım. Ama eminim ki yazmazdı aylar geçerdi hatta yalan söylüyor Canım çok sıkkın
Başın sağolsun. Sana sadece şunu söyleyeceğim. Bu dönemde destek görmesi gereken kişi sensin, o değil. Şunun gibi narsistlerin egolarını tatmin etmeyin. Bu yazıyı yaz ve engelle, her şeyi sil. İlginizi hak etmeyen insanlara enerjinizi harcamayın sonra doğru insanlara enerjiniz kalmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
ay gerçekten sal gitsin tripli anlayışsız erkek hiç çekilmez çocuk gibi ne o öyle yaaa bu mesajları bile sil engelle