Eski sevgiliyi unutma?

arkadaslar 3 aylik bi iliskimdi her gunumuz beraber geciyodu 3 aylik iliski 3 senelik iliskiye bedeldi birsuru fotografimiz ve animiz vardi ve bana cok farkli duygulr hissettirmisti ve cok kiskanc oldugum icin kisitlayan bi insanim ve son gunler hergun kavga ediyoduk bir hafta once cok darladigim icin ve cok yoruldugunu sebep gosterek hala cok sevdigini ama birbirimizi kiriyoruz gerekcesiyle ayrildi ve direk heryerden engelledi vedalasmadi bile Şu an uzak mesafedeyiz yaz tatili bittigi icin heryerden yazdim arkadaslarimdan ulastim nedediysem asla kaldirmadi engeli bir hafta sonra kaldirdi bulusup adam akilli arkadas olarak ayrilacaktik bulusmak istemiyorum hem seni sevmiyoeum unutmaya calisiyorum bulusup sevgimi tazelemek istemiyorum diyip bidaha heryerden engelledi naaptiysam asla barismicaz bulussak bile bende bitti dedi ve bende tum herseyi sildim onla alakali Şu an cok zorlaniyorum ders calisamiyorum yemeden icmeden kesildim ve cok takintili bir insanim napacagimi sasirdim seneler olan iliskisini unutabilen insanlar nasil unutabiliyor merak ettim
Eski sevgiliyi unutma?