Eski sevgili illeti?

1 hafta bile geçmedi, öyle kıskanç biri de değilim ama sabahın beşinde bana 2 saat uzanırken bile cevap vermeyip kız ekleyince dedim noluyoruz? Cevap olarak ben gencim ya karışma bana sal beni dedi ahhahahahah tamam madem çıkar beni hayatından dedim. Israrcı da oldum çünkü ayrılmaktan çekiniyor ve ben ayrılmaya konuyu getirdiğimde bu ortak kararla olabilecek bi şey diyor. Asla bunun hakkında karar da vermiyor. Böyle yaparsan ayrılıcam senden ben çekemem kıskançlığını dedi, dedim tamam çekmek istemiyosan iyi günler ayrıldık mı kız merakın yüzünden şu an dedim, yine bi kesinlik vermeden gitti. Karar ver artık hayatımda senden önemli şeyler varken ben senin cevabını beklemem 3 yılın hatrına saygımdan duruyorum dedim. Bana yanıt olarak hayatımı s! kt! n dedi? Bildiğiniz bunu tekrar tekrar söyledi, üstüne hayatımı batırdın dedi. Annem de ben de tatlım, genetikmiş. Hayatında her şeye engel oluyormuşum, ona artık engel olmamalıymışım. Bu canımsın aynı ilçedeyiz, 3 aydır buluşmaktan kaçıyor. Yüzümü görmek istemeyen birinin hayatını önemsemem saygıyı da hak etmiyorsun madem hayatını s (kt) m hayatımdan sktr ol git dedim. Bunu şu ciddiyetle yazmak da komik oluyor ama neyse. Başta engellemedim, ona da söyledim ne hayatımda ne engel listemde adın karşıma çıkmasın azıcık yüzün olsun da sen engelle dedim. Sonrasında ben engelledim çünkü bunu bile yapmayacak kadar yüzsüz. Cidden de istemiyorum numarası bile durmuyor, hiçbi şeyi durmuyor. Aldığı hediyeleri attım, anı kutumuz vardı o bile çöpe gitti benim aklımda tamamen bitti. 1 gramlık sevgim olmasa aylar öncesinden ayrılırdım ama enayilik değil mi sonuçta? Bu beyefendi ayrıldığımızı anlayamamış olacak ki bana yazıyor, uyumadan önce yazıyor, uyanınca yazıyor, yemek yedikten sonra yazıyor? Hani sevgililerin arasında değişik lakaplar olur ya, onları da geçti artık onları zaten kullanıyor ama cıvık diyor? Cidden tek verdiğim cevap tek kelimelik 3 mesajdır en fazla. "Sevgilini sinirden komaya soktuktan sonra gönlünü almaya çalışıyorsundur" reelsi atmış instadan. Normalde atmaz 1 günde 20 video attı engelledikçe başka hesaplardan. Haber de vermez ama vermeye başladı istemediğim halde. Ayrıldığımın ve içimde ona karşı biraz bile his kalmadığının her farkına vardığında yanaşmaya çalışıyor ve o kadar itici geliyor ki öğürmek istiyorum. Kıskançlık bile değil bu yaptığım bence, sorgulayamayacak kadar açık da değilim. Bana bunu söylediğimde dedi ki "sen keyfini alırken iyiydi"? Cidden hayatım boyunca birini çekici bulmak bile çok zor geldi bana, çocukluğum boyunca istismara uğradım öz ailemle davalık oldum yazarken sinirlerim geriliyor ama beni yargıladığı durum bu. Pişkin pişkin başka hesaplardan mesaj atıyor, arkadaşının numarasından arıyor. Aklıma gelmeyecek binbir türlü yerden ulaşmaya çalışıyor. Bunlar yaşanalı 3 gün en fazla 4 gün olmuştur. Bu şekilde devam ederse bekleyip dava açmayı düşünüyorum napmalıyım sizce, cidden akıl verecek insanlar yazsın hiçbir troll istemiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
çok uzun olmuş nasıl dolduysam
Eski sevgili illeti?