4 ay önce ayrılmıştı sevgilimden daha doğrusu o beni terketti. böyle birii yazdı istagramdan. Bende biraz saçmamışım. bu okulda okuyan hiç arkadaşım yok Bence eski sevgilim. Ama niye yazmaya çekiniyor.
Eski sevgili olma ihtimali yuksek ama bi de soyle bi sey senin simdiye kadar sadece bir tane mi sevgilin oldu yani okuyunca evet eski sevgili vakasi gibi ama hangisi oldugunu nasil ayirt edeceksin ki
4 ay oldu gelseydi şimdiye kadar gelmezmiydi be hacı. Bide varya adam gibi tertemiz sevdim. Diye terkeeildim. Sebep bile yok. Çok acı çektim sadece gelmesini bana yazmasını istiyorum kabul etmiyrcem. Ama yazsın.
Yok ya ablası evden kaçtı. Kaçtığı çocukta düzgün değilmiş herhalde. Yalnız kalmak istiyorum dedi. Bende tamam dedim 2 hafta sınra yazdım. İyimisin diye işte iyi değilim ablamın eşyaları duruyor yatağı duruyor ablama mesaj attım sen kimsin yazdı.
Sonra ben yalnız kalmak istiyorum yapamıyorum dedi sen bilirsin dedim. Engelledim bunu ertesi gün yazdı işte ben sensiz yapamam ben seninim sonra 1 hafta daha konuştuk sonra ben ayrılmak isitoyurk dedi. Bende sen salakmısjn dedim milletin ananası babası ölüyor. Bu kadar yapmıyor. Ablan sevdiğine kaçmış bunun için beni neden trrkediyorsun ddim
Yapamıyorum falan dedi sen malsın dedim engelledi beni. Sonra çiçek gönderdim sen kimsin de çiçek gönderiyorsun falan yazdı. Ondan sonra tövbe yazan hiç bir şey yapmadım
Ah ah komşunun kızı var meltem kapalı ilahiyat okuyan bir kız hiç öyle konuşmadım ailesi çok muhterem insanlar babama söylemiş senin oğlan temiz çocuk yapalım aralarını demiş babama. Bende yok baba dedim istemiyorum dedim. Gelmezse nasibim kaçıcak. Bok çukuru dayım şu an var ya
Ya bir de başka şeylerde var. Onları söylemeye çekiniyorum ama ben istemedim kendisi istedi. 3 4 defa ret ettim sonra olan oldu. Ve bunlara rahmen terketti
Ya seni bilmemde bu kızlar çok aptal. Temiz çocukları bırakıyorlar gidiyorlar serseri ayyaşlarla birlikte oluyorlar. Sonra iş işten geçiyor anlıyorlar ama oo tren geçiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eski sevgili olma ihtimali yuksek ama bi de soyle bi sey senin simdiye kadar sadece bir tane mi sevgilin oldu yani okuyunca evet eski sevgili vakasi gibi ama hangisi oldugunu nasil ayirt edeceksin ki
Ya eski sevgilidir ya da senin beğenen yakınında olan bi kız
Varsayalım öyle sonra hesabı sildi kapattı onuda anlamadık
Kesin eski sevgilidir yeni biri olsa silmezdi hem belki yine yapar bunu
İnş öyledir hacı ya nie böyle yapıyor ki yaz direk işte
Çekiniyor olabilir sebepsiz bırakmış ya ondan inşallah pişman olur sana geri gelir hayırlısı olsun hakkında hacı 😊
4 ay oldu gelseydi şimdiye kadar gelmezmiydi be hacı. Bide varya adam gibi tertemiz sevdim. Diye terkeeildim. Sebep bile yok. Çok acı çektim sadece gelmesini bana yazmasını istiyorum kabul etmiyrcem. Ama yazsın.
Kaç aydır konuşuyorsunuz?
2yıl
Aynı şehirde misiniz
Evet evet aynı şehir
4 ay çok uzun değil bazıları 6 ay sonra bile gelebiliyor 1 yıl sonra falan o yüzden gelir bide sebepsiz yere gitmiş gelir
Değilmi seven insan terketmez vazgeçmez. Şimdi böyle yaparsa evlenince nasıl güvencem ben ona.
Öyle dediğin gibi tabi acaba kız arkadaşları mi doldurdu anlamadım
Yok ya ablası evden kaçtı. Kaçtığı çocukta düzgün değilmiş herhalde. Yalnız kalmak istiyorum dedi. Bende tamam dedim 2 hafta sınra yazdım. İyimisin diye işte iyi değilim ablamın eşyaları duruyor yatağı duruyor ablama mesaj attım sen kimsin yazdı.
Sonra ben yalnız kalmak istiyorum yapamıyorum dedi sen bilirsin dedim. Engelledim bunu ertesi gün yazdı işte ben sensiz yapamam ben seninim sonra 1 hafta daha konuştuk sonra ben ayrılmak isitoyurk dedi. Bende sen salakmısjn dedim milletin ananası babası ölüyor. Bu kadar yapmıyor. Ablan sevdiğine kaçmış bunun için beni neden trrkediyorsun ddim
Yapamıyorum falan dedi sen malsın dedim engelledi beni. Sonra çiçek gönderdim sen kimsin de çiçek gönderiyorsun falan yazdı. Ondan sonra tövbe yazan hiç bir şey yapmadım
Zaten bi şey yapma ablası falan kaçmış ya morali alt üst olmuş sen artık bekle kendi gelir toplasın biraz kendini
Beklede ya gelmezse yaş 26 ya gidiyor benim
Babanlar evlendirmek istiyor dimi seni anlıyorum gelmezsede nasip
Ah ah komşunun kızı var meltem kapalı ilahiyat okuyan bir kız hiç öyle konuşmadım ailesi çok muhterem insanlar babama söylemiş senin oğlan temiz çocuk yapalım aralarını demiş babama. Bende yok baba dedim istemiyorum dedim. Gelmezse nasibim kaçıcak. Bok çukuru dayım şu an var ya
Anlıyorum hayırlısı olsun dua et. Baktın son çare yaz ona babamlar sürekli kız buluyor beni evlendirecekler falan diye belki geri adım atar
Yok ben yazmam çiçek gönderdik ya çiçek bir kadına çiçek gönderdik. Sen kimsinde çiçek gönderiyorsun rahatsız oldum yazdı bana ya pes dedim. Tövbe
Son bi kaç ayda geldi geldi gelmedi düzgün birini bulunca evlen
Ya bir de başka şeylerde var. Onları söylemeye çekiniyorum ama ben istemedim kendisi istedi. 3 4 defa ret ettim sonra olan oldu. Ve bunlara rahmen terketti
Anladım yani hayırlısı olsun ne diyebilirim ki dua et ve unutmaya çalış akışına bırak şu an daha kafan ondeyken evlenme
Ya işte evlensem o ne yapıcak bu şekilde nasıl rahat onuda anlamıyorum
Bilmem eski sevgili mi?
Utanıyodur anlamdn mı laa
Sence o mudur
O oldugu gun gibi belli :))
Hadi ya inş odur
Engeli falan da açmamış o olsa engeli açardı bir şey yapardı
O degil de sen niye yazmıyon madem seviyorsun da o mu ayrılmak istedi
Evet hemde varya sebepsiz yere.
Detaylı okudum da o da olmayabilir. Sevgilin var mı hayatına biriji aldın mı diye yoklamış gerçi seni. Ama sen temkinli ol
öyle ama o ünide hiç arkadaşım yok. Tekirdağ'a olanda yok. Bence o
Ya belki çevrenden biri hiç ummadığın biri bilemezsin yani veya Tekirdağı ağzından laf almak için kullandı.
Anladım sonra hesabı sildi. Onu niye yaptı anlayamadım
Yoklamış senişte
Anladım 4 ay oldu şimdi mi aklına geldim sanki
Hıc bellı olmaz ben 2 yıl sonra yazdm terketmistim ;))
Yok artık niye o kadar uzun
Aklıma o zaman dank etti onceden baskalarıyla takldm :Dd
şu an berabermısjnız kabul ettimi siiz
Etti zaten defalarca aramış mesaj atmıştı ama yine ayrıldık sonradan öfke kontrolü sağlayamadığını anladım sonsuza kadar terkettm
Ya seni bilmemde bu kızlar çok aptal. Temiz çocukları bırakıyorlar gidiyorlar serseri ayyaşlarla birlikte oluyorlar. Sonra iş işten geçiyor anlıyorlar ama oo tren geçiyor
Serseryle hic isim olmaz isi gücü olan iyi maası olan biriydi ama öfkesine engel olamıyordu hastalık bu yanı
. Sornadan ortaya cıktı ztn
Anladım hayırlısı olsun hakkında. Teşekkür ederim konuşma için sağol rahatladım biraz
Amin. Senin hakkında da
Hayırlısı olsun
Eyw çok sağol adamsın
Özet geç reis olay ne
Biri instadan yazdıda okurmusun benim içşn☺️