Sevgilim, eski sevgilisini unutmadı mı?

Sevgilimle, bir seneyi aşkın ilişkimiz var. Sevgilimin 7 ay önce odasında ki tahtada tarihler yazıyordu sonradan öğrendim ki eski sevgilisi ile ayrıldığı tarihler, duvarında spreylerle bazı tarihler yazıyordu yine ayrılış ve benimle başlayan ve çok şey değiştiğini yazan tarihler vs. Eski sevgilisi ile 3 aylık ilişkisi var ve bi anda terkedilmiş ( ikisi de madde kullanıyor) 2 sene geçmesine ve benimle ilişkiye başlamasına rağmen bunlar duvarında yazıyordu. Beni çok seviyor, zaten değiştiğini çevresinde ki herkes farkında, kendi de. Beni üzmemek için elinden geleni yapıyor. Ama ben toksik bi insan olduğum için geçmişi deştiğimde işte bunları öğrendim. Bana seni sevmedğimden değil, o kişiyi unutamadığımdan da değil, sadece yaşanılan acı hala devam ettiği için o tarihler duvarda vs sözler söyledi (zaten çok düşünen biri) o kızla 2 yıl geçmesne rağmen ve benimle ilişkis devam etmesne rağmen o yazılar kaldı sonra ben sl rahatsız oluyorum diyince sildi.. Kafayı yiyeceğim, bu zamana kadar ki en düzgün en vizyonlu sevgilisi benken ve iki sene geçmiş olmasına rağmen kendimi yara bandı olarak sıfatlandırmak zorunda kaldım. Zaten sorunlarımız vardı daha da kötü oldu ve napacağımı bilmiyorum.. Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz. Beni sevdğini biliyorum ama bunları deşince karşılaştığım senaryo acı.. Nasıl toparlayacağım.

Sevgilim, eski sevgilisini unutmadı mı?