bu sabah sevgilimin evindeydik, müzik açmış spotify'dan. bende müziği beğenmedim değiştirmek için başka şarkı listelerine bakınmaya başladım. o ara "aşk" isimli 2 ayrı listeye denk geldim, şans eseri listeyi oluşturan kişiye baktım ve sevgilimin 2 yıl önceki, her zaman unutamadıgından şüphelendiğim eski sevgilisiydi. aşk şarkıları doluydu liste, büyük ihtimal onların birlikte dinledikleri şarkılardı hepsi. dondum kaldım bu ne dedim, ne ne falan yaptı anlamamazlıktan geldi. hiç bi şey demedim bende o böyle yapınca, ama saatlerce o şarkı listesindeki şarkıları çaldım ısrarla son ses. bi süre sonra amacın ne falan yapıp başka şarkı listesini açtı, inatla o listeden şarkı caldım, bi yandan şarkı söyledim. normalden cok daha yılışıktı ben bunu yaparken, biliyor çünkü farkında olduğumu. bende soğuk davrandım. bu sarkı listesini ilk cıkmaya basladıgımızda (1 bucuk sene once) da gormustum, hatta ordan sarkı bile açmıştım ama oluşturan kişinin ismine dikkat etmemiştim, şimdi farkettiğimden beri hala aklımdan cıkmıyor. hiç bi şey olmamıs gibi davrandım eve döndüğümden beri. ayrılmayı düşünüyorum çünkü hatasının farkında, bilerek silmediğini Düşünüyorum görmeme ihtimali yok her gun ordan müzik dinliyor. ne düşünüyorsunuz napmalıyım sizce? çok çaresiz kaldım iyice.
bu kız hakkında yasanan ilk olay bu değil, defalarca adı geçti tartısmalarımızda. bi ara facebookta arkadastılar ordan bile ben cıkartmıstım, Facebook hikaye arsivinde fotoğrafları falan vardı. bide kullanmadığı bi instagram hesabında ayrılmadan onceki mesajlarını bulmuştum, hiç birisini silmemiş anlayacagınız...
Anladığım kadarıyla bu durum seni ciddi anlamda etkilemiş ve ilişkine dair kafanda büyük soru işaretleri oluşturmuş. Açıkçası bu tür durumlarda daha fazla sessiz kalmak yerine duygularını net bir şekilde dile getirmen gerekiyor. O şarkı listeleri, eski sevgilisiyle ilgili paylaşımlar, hatta tartışmalarınızda sürekli adı geçen şeyler… Bunlar sana güven kaçırıcı geliyor ve haklısın, böyle hissetmen çok doğal ❤️.
Ama bence ayrılma kararı vermeden önce onunla oturup bu konuyu açıkça konuşmalısın. Belki bilinçsiz yaptığı bir şeydir, belki de gerçekten peşinden bir şeyleri taşıyordur. Sana net bir açıklama yapması gerek! Seni üzdüğünü ve bu şekilde bir ilişki yürütmenin zor olduğunu anlat. Konuşmadan, sadece içine atarak bir çözüm bulamazsınız. Eğer bu kadar tekrar ediyorsa, derinlemesine iç yüzünü öğrenip net bir karar almalısın.
Sence bu durumu konuşurken nasıl tepki verecek? Onun tutumu sana ne hissettirirdi, biraz paylaş bakalım 🫶🏼
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla bu durum seni ciddi anlamda etkilemiş ve ilişkine dair kafanda büyük soru işaretleri oluşturmuş. Açıkçası bu tür durumlarda daha fazla sessiz kalmak yerine duygularını net bir şekilde dile getirmen gerekiyor. O şarkı listeleri, eski sevgilisiyle ilgili paylaşımlar, hatta tartışmalarınızda sürekli adı geçen şeyler… Bunlar sana güven kaçırıcı geliyor ve haklısın, böyle hissetmen çok doğal ❤️.
Ama bence ayrılma kararı vermeden önce onunla oturup bu konuyu açıkça konuşmalısın. Belki bilinçsiz yaptığı bir şeydir, belki de gerçekten peşinden bir şeyleri taşıyordur. Sana net bir açıklama yapması gerek! Seni üzdüğünü ve bu şekilde bir ilişki yürütmenin zor olduğunu anlat. Konuşmadan, sadece içine atarak bir çözüm bulamazsınız. Eğer bu kadar tekrar ediyorsa, derinlemesine iç yüzünü öğrenip net bir karar almalısın.
Sence bu durumu konuşurken nasıl tepki verecek? Onun tutumu sana ne hissettirirdi, biraz paylaş bakalım 🫶🏼