Eski sevgiliyle karşılaşma, unutamamışım?

2 yıl önce yurtdışına çalışmaya gitmiştim yani ortaklık var hem burada hem orada çalıştım, birisiyle tanıştım sonra türk kendisi gerçekten çok güzel günler yasadim o orada doğup büyümüş türk kültürü hiç yoktu zaten aksanlı ve yabancı gibi konuşuyordu... derler ya film gibi aşk öyle günler yasadim ayrılırken de ikimizin sevgisi tamdı eminim buna ama saygı yoktu hergün kavga gürültü yani, çok çabaladım düzelmesi için olmadı bende de hata vardı ama birlikte düzelmeye çalıştık biz... sonra bi gün dayanamadım aldım eşyalarımı ciktim 1 ay kadar daha orada kalıp buraya döndüm ilişki bitmeli 5 ay falan oldu ama orada kiraladigim eve bakmis ve arkadaslarima sormus. Ben gittikten bir gün sonra da mesaj attı istersen ilişki terapistine falan gidelim diye ama cevaplamadim ben. Arkadaşıma sormuş geçen ay o da bilmiyorum demis. Geçen hafta havaalanın da gördüm tesadüfen orada. Tanıyınca yanıma gelmek istedi ama kactim bildiğin dünde tekrar arkadaşıma en azından son bi konuşma şansı versin demis siz olsaniz ne yaparsınız..

Takıntılı birisi değil eminim. Ondan sonra flört falan bile yapmadım anladığım kadarıyla o da yapmamış benim yaşadığım şey büyük bi aşktı ama bilmiyorum,

Güncellemeler
+1 yıl
Ben takıntılı değilim diye bir şey demedim, arkamdan geldi falan diyince yanlış anlamayın diye karşı taraf takıntılı değil demek istedim
Eski sevgiliyle karşılaşma, unutamamışım?