Eski sevgiliyle görüsmek?

Sevgilim varken ex sevgilim mesaj atti ama sevgilimle konuşmayı kesmiştik yani ayrılma asamasındaydik neyse mesajlarına cevap verdim konuştuk falan derken o arada manitayla da ayrıldık instadan fotoğrafları falan kaldirdim. neyse exle görüstüm, ama ciddi konuşuyordu ayrıldığım manitamı falan kıskanıyor, tüm anılarımızı ayrıntısız hatırlıyor üstünden 8 sene geçti. Neyse benim kalbim pır pır çarpıyor falan derken biz 1 ay falan görüştük bununla ama ben aşık olacam ölecem yani (bunu anladı bu arada) eskiden beri aklımda olan birisi. neyse bu benimle cocuk hayalleri falan kurduğunu söyledi, işte olsa kime benzer vs vs baya ciddi gözüküyor hareketleri ama çocukta mesajlaşırken tık yok. Geç cevap vermeler yazmamalar, görüldü atmalar falan derken ha bu arada da önceki çocuklara evleneceğimi falan düşünmüş ona falan sinirleniyor. ama Şu an yazmayı kesti. acaba diyorum dalgasına mı görüştük? Ya da kafası mı karıştı. Nası anlaşılır bilemedim. bostan yerle yargılamayın ayrıntıları anlatmadım sadece çocuğun hal hareketleri neden böyle oldu?
Eski sevgiliyle görüsmek?