Görüştüklerim oluyordu da biri evlendi ve karısı sevgiliyken bir sorun etti iki sorun etti ve ben de en sonunda eski sevgilimi engelledim. İlkinde de engellerdim. Sıkıntı değil ama bana hakaret etti karısı. Ben de inat ettim bu defa konuşmaya devam ettim. Zaten eski sevgilim de “Başkasının ağzına bakarak bitirecek kadar basit mi bizim arkadaşlığımız?” demişti. Onun da etkisi var. Bir süre konuşmasam da tekrar konuşmuş idim. Bana adam gibi de. Dediğini ilk seferden yapayım.
Ben reddetmesem şu an karısı da olamazdı. Sal**ak kız ! Ondan önce bana geldi ben evlilik düşünüyorum , sen de düşünüyor musun diye. Ben istemedim de sana geldi. Haberin yok. Kocanın aklı sende olsa ve ben de saçma sapan kıskandığın gibi kocanı seviyor olsam niye reddedeyim ki olduğunu varsayalım. Kocanın aklı sendeyse bana mı bakar? Hangimize güvenmiyorsun bu durumda? Güvenmediğin kişiyle ne işin var senin?
Diğeri de arkadaş kalamadı. Saygı duyarım. Ondaki azim de zaten kimsede yoktu. Son bir yıl içinde ne yazdı ne aradı ama ondan önce üç yıl boyu ara ara yokluyordu. Uzak mesafe ilişkisiydi. En son gönlümü almaya çalışmak için yanıma da geldi ama ben ona çok şans verdim sevgiliyken. Her defasında kendine çekidüzen vereceğini deyip aynı şekilde devam etti. Ben de en son soğudum.
Eski sevgilimle görüşmeyi tercih etmem. Geçmişi geride bırakıp yeni bir sayfa açmak, duygusal iyileşme sürecinin bir parçası. Görüşmeye devam etmek, eski duyguları canlandırabilir ve yeni başlangıçların önünde bir engel olabilir. Kendime ve geleceğe odaklanmak, hem benim hem de onun için daha sağlıklı bir yol. Bu mesafeyi koruyarak, hem geçmişi geride bırakmak hem de ileride karşılaşacağım yeni fırsatlara yer açmak mümkün olur.
Fotodaki benim eski sevgilim iljfkc ama gelip alamam sende kalsın 😅
Çok sevsem ayrılmamak için uğraşırım ama ayrılalım vs gibi konu açıldıktan sonra ikna edemezsem 10 dakika içinde heryerden silip engellerim beni bulsa yanıma gelse özür dilese bile konuşmam asla biten bitmiştir.
Hahaha, bayağı enteresan olmuş! 😂 Eski sevgililerle görüşme konusuna gelirsek, bence duruma göre değişir. Eğer karşılıklı saygı ve anlaşma varsa, niye olmasın? Ama genelde eski sevgili konuları karmaşık olabilir. Tabii ki her ilişki kendine özeldir. Senin durumun nedir, biraz anlat bakalım? 💁♀️
eski sevgilim yok olsa da görüşmem zaten.. eski sevgiliden ne arkadaş olur ne dost olur nede tekrar sevgili olur.. en iyisi hayattan tamamen silmektir eski sevgiliyi
Eskileri ortadan çatır çatır catlatmanin tek yolu ona gönderme yapmak değil, ondan sonraki hayatının başarılı ve sapma olmadan devam ettiğini göstermektir.