Böyle birşeyin olacağına gerçekten inanıyorsanız birşey diyemem ama bu biraz uzak ihtimal gibi.. o yolunu çizmiş sizde çizmelisiniz bence... bir kişiye takılıp kalmak yanlışa götürür insanı.
Ama ne olursa olsun kendinizi kaptırmamalısınız.. birlikte olsanız bile birlikte olduğunuz için kafaya koymuş birisi sizinle evlilik düşünmez... düzgün bir şekilde konuşun olurunu olmazını kararınızı verin... bazı şeyler zamanında güzel bence...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence yanlış düşünüyorsun karamsar olma dünyada tek erkek o degil sen sadece onunla yatağa girmişsin ama dışarda ne cevherler var
Deldirmeye meraklı olanlar buluşur bitmiş gitmiş ne buluşacaksın
Ya yeniden düzelir diye belki zaten en basta nirmal konusucaktik buluşup ama kalmaya karar verdik onarmak istiyorum
Böyle birşeyin olacağına gerçekten inanıyorsanız birşey diyemem ama bu biraz uzak ihtimal gibi.. o yolunu çizmiş sizde çizmelisiniz bence... bir kişiye takılıp kalmak yanlışa götürür insanı.
Yolunu cizseydi buluşmak istemezdiki
Belkide sadece bedeninden faydalanmak için buluşmak istiyor.
Ama ilk dediki sadece buluşalım dedi Konusalim sonra ben dedim ki birlikte kalalım belki vakit geçirmek konuşmak iyi gelir diye
Ama ne olursa olsun kendinizi kaptırmamalısınız.. birlikte olsanız bile birlikte olduğunuz için kafaya koymuş birisi sizinle evlilik düşünmez... düzgün bir şekilde konuşun olurunu olmazını kararınızı verin... bazı şeyler zamanında güzel bence...
Kılavuzu karga olanın burnu b. ktan çıkmazmış
Nasıl yani
Eski sevgili diyorum , dert sadece bu , bir kurtulsanız hayatınız düzene girecek lakin sizin amacınız acı çekmek sadece
Ya son kez görelim dedik birbirimizi bakalım ne olucak diye sonra kalma fikri cıktı
Sanmıyorum eskiye dönmeyi sevmem
Ama belki düzelir diye
Ortada yapılan bir yanlış hata varsa asla dönmem ayrılma sebebi önemli
Seks yapmaksa konu buluşurum
Birliktelikten kastın ne?
Cinsel ilişki
Evet görüşürüz sen?
Kararsizim
Seni kullanıyor da olabilir ama
Ben istersem kullanmış olmaz
Istiyor musun peki?
Emin değilim biseyler duzelsinde istiyorum belki tekrar düzeliriz
Konuşuruz
Gzliden ckyim knslm olur mu?
Burdamısın?
Fuckbady olarak olur.
Ikimizde duygusal olarak düşünüyoruz zaten ilk önce normal buluşmak istedik sonra kalalım dedik Konusalim vakit geçirelim biseyler düzelsin istiyorum
Uzun mesele işte çocuk biraz tuhaf belki toparlarız diye düşünüyorum
Olsun dinlerim yinede
Ama mesaj hakkim yok
Hayır
Neden
Ayrılmışız artık neden buluşayım
Hâlâ seviyorsam olabilir.
Seviyorum işte ilk normal buluşalım dedi sonra kalalım fikri cıktı
O mu istedi sen mi istiyorsun
Seks için mi?
Hem onun için hemde bişeyleri yeniden denemek için kalıp vakit geçirmek için ikimizde
Yeniden deneme olacağını zannetmiyorum sadece seks olur
Önceden de yapıyorsanız git
Ya bak normal bi şekilde bulusucaktik dediki buluşup Konusalim dedi bende dedim ki birlikte kalalım amaç o olmasın ama vakit geçirelim iyi gelir diye
Normal bulusucaktik sonradan kalmaya karar verdim
Nerde kalacaksınız peki
Evde
Barışmak istiyorsan tüyo verebilirim 😉
Olurr
Gizlisin ama
Burdan şöyle
Sen bilirsin canım
Belki
Hayırrrr
Bulusirum
ben buluşmuştum