Eski sevgili ile görüşmek?

Eski sevgilim ile görüştüm, ilişkimiz sürerken yaşadığım birçok şeyi tekrar yaşadım. Özlem giderelim şeklinde başladı fakat onu yeniden istedim. Fakat ayrı kaldığımız süreçte birisiyle görüştüm, görüştüğüm kişinin isteği belliydi bu yüzden bende o şekilde yaklaştım. Bunu eski sevgilime anlattım ve bu sebepten tekrardan görüşmek istemiyor fakat sürekli konuşuyoruz. Gece giyeceği şeyler konusunda giyeceği yeni şeyleri vesaire attı, bende madem böyle şeyleri konuşuyor ve yaşıyoruz o halde rahatsızlık duyduğum bazı konular var bu konuları çözebilir miyiz diye çözüm istedim. (Fazlaca erkek arkadaş edinmiş olması) Sevgiline söyle bana neden söylüyorsun diye bir cevap aldım. Onunla duygusuzca sadece bir şey için bir araya gelen insanlar gibi olmak istemiyorum huzurlu ve mutlu güzel günleri özledim. Başkasıyla böyle bir durumum olduğu için bu şekilde davranıyor. Ayrı kaldığımız zamanlar hissetmeme rağmen ayrıyken konuştuğumuz da kafamda kurduğumu birisiyle görüşmediğini söylüyordu, o sırada görüşüyormuş fakat herhangi ileri seviye bir şey yaşamamış. Bugün konuşuyoruz benim için önemli olan bugün, nedenini sorduğumda sevgili olmadan da öyle şeyler yaşanıyormuş sen yapmışsın ben neden yapmayayım şeklinde cevap alıyorum. Beni toksiklikle tahrik edip sinirlenmemi sağlıyor şimdi burada bunların detayını vermeyeceğim yoruluyorum ama onunla olmayı da özlüyorum çünkü problemler de olsa onunla mutluyum. Zaman içerisinde bu durumları aşabilir miyiz diye sormayı düşünüyordum var mı beyler böyle bir şey yaşayan, toparlayan?

Eski sevgili ile görüşmek?