Eşim neden böyle seviyor acil yardım?

Merhabalar ben 29 yaşındayım eşim 22 yaşında eşimi çocukluğundan beri tanıyorum eşim 18 yaşına girdiğinde çok severek evlendik eşim genç bakımlı ve çok güzel bir kadın ev hanımı. Evimiz hep tertemiz çeşit çeşit yemek yapar tatlı yapar evde benimle ilgilenir dışarı çıkarız daha yaşı genç olmasına rağmen açık giyinmez zaten her zaman şık çok bakımlı ayrıca ağır başlı dürüst tam bir hanımefendi yani her yönden dört dörtlük bir kadın. Dedim eşim ev hanımı ben muhasebeyle uğraşıyorum aldığım maaş Elhamdulillah ikimize güzelce yetiyor. Gelelim konuya... Eşim aç gözlü bir kadın değil ama tanıştığımızdan beri değişik bir huyu var sürekli pahalı kaliteli ürünler alıyor ve pahalı hediyeler sevdiğini biliyorum pahalı dediğim 500 tl 1000 tl de değil zaten küçük el çantaları 7 8 binden başlıyor Bazen bana da bunu aldım bunu alıcam diye gösteriyor hepsi dünya markaları ürünler şaşırıyorum ama kalbini de kırmak istemiyorum ne de olsa kadındır hanımımdır onun için çalışıyorum kazandığım para ona helal olsun. Ama istediği şeyler 20 bin 30 bin benim maaşım zaten o kadara yetmez ev kirası faturası elektriği derken hiç ödeme yapmasak iki üç tane çanta alırız ayda. Durum böyle olunca benim aldığım hediyeler de pahalı götürdüğüm yerler de cabası tabi.. Normal mekanları sevmiyor oraya gitmeyelim şurda burada bi restoran varmış oraya gidelim.. Gidelim hayatım diyorum ne diyeyim.. Kadınlar neden böyle yapar beyler.. Ha bide ben benim hanıma ne alayım hediye şimdi sen bana süpriz yapmıyorsun diyo

Eşim neden böyle seviyor acil yardım?