Eşim neden yapıyor?

Merhaba 5 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var bir tanesi engelli 4 yasında yürüyemiyor doktor sürekli eliniz kızınızın üzerinde olsun fizik bakımından dedi eşim bi ara ıyuşturucu içmeye başlamıştı tam iki sene içti sonra ne olduysa bıraktı 7 ay sürmedi ağzına bizimle ilgili işten ev evden işe giden biriydi geçen gün iş yerinden arkadaşının nikahına gitti o gün arkası ile içmiş eve geldi saf ot dedi neyse dedim bir daha yapmaz herslde dünde arabamın Birseyine bir şey oldu deyip evden çıktı 3.5 saat gelmedi geldiğinde bi baktım almış içmiş ama kafası güzel olmuyor kendinde saf ot bağırdım çağırdım 2 sene seni düzelirsin diye bekledim dedim tam bırakmışken seviniyorum bir daha yapıyorsun dedim iki tane çocuğumuz var onlara da bu hayatımı özendirmek istiyorsun dedim bu pislikleri yapacağına alacağına engelli kızına bak dedim psikolojim alt üst oldu bilerek yapıyor insan sevdiğini hiç üzerim ailesi için bu pisliği yapar mı ne kadar çok üzüldüğümü bile bile istemediğimi bile bile yaptı en sonda çekip gidicem dedim seni daha çekmeme elimi üzerinden cekiyorum seni Allah kurtarsın dedim iki çoçuğumuda alıp babamın evine gitmek istiyorum ne hali varsa görsün diyorum benim bu yaşadığım yerde kimsem yok eşim ve benden başka kendi ailem uzak yerde yasıyor eşinin ailesine öyle belki de bu kadar rahat
Eşim neden yapıyor?