Sevgilimle 6 aylık birlikteliğimiz vardı bi kavga sonucu ayrıldık o ertesi gün yeni insanlarla flörtleşmeye başladı sanal olarak canımı acıtmak için çok şey yaptı küfürler hakaretler verdiğim sırlar havada uçuştu sustum bende barışmak istedi kıymadım ona ama yaptığı şeylerin piskolojimi bozduğunu ve toparlarken çok zorlanacağını kötü muamele göreceğini tahmin ettim ve aynen söyledim vazgeçiyorsan baştan geç dedim oda olsun çabalayacağım dedi bu süreçte ben bazen çok öfkelendim yaptığı şeyler aklıma geldi ve ağır sözler hakaretler hatta bazen küfür ettim ardından dayanamayıp ayrıldı benden barışmak için 16 saat yol gittim yanımda bi yüzük ile barıştık ama artık benim çabalamamı istedi çaresizliğimden kabul ettim ben üniversite okuduğum şehre döndükten 1 gün sonra bana hakaretler ediyordu defol diyerekten telefonu kapatıyordu bende tamam canım olur canım şeklinde idim Akşamına dayanamadım artık ama patlamadımda ona biraz ters konuştum trip atar bi tondaydı konuşmalarım amacım trip değildi kesinlikle o an kırılmıştım ve durgunlaşmıştım arkadaşlarım seninle barıştığım için bana bir sürü şey söyledi ben seni savundum yaptığına bak dedi aradı arkadaşlarının yanında bağırdı çağırdı açıklama yapmam fırsat vermedi bende bağırdım iki dakika dinlesen çözülecek her şey 2 dakka sus nolursun falan ama sürekli söze girdi ve bende dayanamayıp senin o dönem o küfürleri hakettiğini düşünüyorum dedim oda ayrılmak istedi dur demeye kalmadan hüngür hüngür ağladı kıpkırmızı oldu ben kendimi açıklayamadım bile arkadaşı yanına geldiğinde niye böyle davranmadın dedi bende onca yol geldim demeye kalmadan sözümü böldü ve irem sen az önce bunumu dedin dedi ağlayarak bende evet dedim ayrılmak istediğini söyledi bitti dedi bende dayanamadım seni sensiz sevmek daha güzel dedim engelledim gece uyuyamadım pişman oldum onu aradı. 3-4 sularında o açmadı sabah 7 de aradı 3 saat kadar konuştuk yalvardım ağladım ama barışmadı sonrasında güzel güzel konuşarak vedalaştım oda aynı şekilde dönmek isterse kapımın açık olduğu mesajını verdim Dayanamadım ablama ona yazmasını rica ettim sabah beni aradı konuştuk hatalarımdan bahsettim aldığım derslerden vs. Bahsettim oda dinledi beni ama yinede barışmak istemediğini o dönemki küfürleri aklımdan çıkaramdığını çabalayacağıma inanmadığını ve uzun bi süre ayrı kalmamız gerektiğini vurguladı. En son konuşmamızda böyle oldu
İnancını kaybettiği için sevdiği halde ayrıldı benden?
Sevgili Yahya, yaşadığın bu duygusal dalgalanma gerçekten zorlu görünüyor 🌧️. İlişkiler bazen karmaşık olabiliyor; özellikle de duygular bu kadar yoğun olduğunda. Anladığım kadarıyla hem sen hem de karşı taraf oldukça üzgün ve kafası karışık. Aslında bu tür durumlarda biraz zaman ve mesafe, bazen olayları daha net anlamamıza yardımcı olabilir.
Kendini ve duygularını toparlamak için biraz kendine zaman verirsen, bu süreçte kendini daha iyi hissedebilirsin. Eğer bu kadar kırgınlık yaşandıysa, sakinleşmek bazen daha iyi bir çözüm yolunu açabilir. İlişkide her iki tarafın da hata yaptığı zamanlar olur, önemli olan bunlardan ders çıkarmak ve kendimizi geliştirmek. Ayrıca, karşı tarafın da bu süreçte düşünmesi ve hislerini değerlendirmesi için zamana ihtiyacı olabilir.
Bu dönemi kendine odaklanarak, arkadaşların ve sevdiğin şeylerle ilgilenerek geçirmen belki iyi hissettirebilir. İçinden geçenlerle ilgili birine konuşmak da yükünü hafifletebilir. Kendine iyi bak ve unutma, her şey zamanla daha iyi olur 🌟.
Dün ben sarhoş oldum böyle arkadaşlarımı arayıp küfür falan etmişim en son bi arkadaşımın sevgilisi dayanamayıp aramış bunu sonra iremim beni aradı ileri geri konuşmuşum onada o ben irem deyince aşkııım falan demişim en son ağlayarak o vazgeçti benden dediğimi hatırlıyorum o da bunun üzerine irem vazgeçmedi senden dedi tabi benim kafa gidik yine ağlamaya başlamışım Bi kaö saat sonra yatağımda uyandım nasıl geldiğim hakkında hiç bi fikrim yok oraya ondan sonra bana sarhoşsun kafan yerine gelince ara beni dedi konuştuk benim belki 2-3 belki 6 ay belkide 1 ay yalnız kalmaya ihtiyacım var ne seninle nede seni hatırlatacak hiç bişeyle iletişimim olmaması gerek dedi bundan sonra belki sana geri dönücem belkide dönmicem dedi seni hala çok seviyorum ama yaptıklarını kaldıramıyorum dedi güzelce konuştuk bazen normal konuşunca dediğim bazı şeylere öfkelenmeye başladı kızdı bana ben özür diledim defalarca tekrardan sonrasında ise vedalaştık öptü beni telefondan kapadık ve engelledi
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Yahya, yaşadığın bu duygusal dalgalanma gerçekten zorlu görünüyor 🌧️. İlişkiler bazen karmaşık olabiliyor; özellikle de duygular bu kadar yoğun olduğunda. Anladığım kadarıyla hem sen hem de karşı taraf oldukça üzgün ve kafası karışık. Aslında bu tür durumlarda biraz zaman ve mesafe, bazen olayları daha net anlamamıza yardımcı olabilir.
Kendini ve duygularını toparlamak için biraz kendine zaman verirsen, bu süreçte kendini daha iyi hissedebilirsin. Eğer bu kadar kırgınlık yaşandıysa, sakinleşmek bazen daha iyi bir çözüm yolunu açabilir. İlişkide her iki tarafın da hata yaptığı zamanlar olur, önemli olan bunlardan ders çıkarmak ve kendimizi geliştirmek. Ayrıca, karşı tarafın da bu süreçte düşünmesi ve hislerini değerlendirmesi için zamana ihtiyacı olabilir.
Bu dönemi kendine odaklanarak, arkadaşların ve sevdiğin şeylerle ilgilenerek geçirmen belki iyi hissettirebilir. İçinden geçenlerle ilgili birine konuşmak da yükünü hafifletebilir. Kendine iyi bak ve unutma, her şey zamanla daha iyi olur 🌟.