Sadık ve karakterli adam olmayı hep savundum. Açıkcası 24 yıldır hiçbir faydasını görmedim. Yakışıklı boylu posluyum yani tiplede alakası yok. Çok yordu artık.

Sadık ve karakterli adam olmayı hep savundum. Açıkcası 24 yıldır hiçbir faydasını görmedim. Yakışıklı boylu posluyum yani tiplede alakası yok. Çok yordu artık.

Zaten beklentiye girmeyin yaptığınız şeyin karşılığını almayı beklerseniz beklemekle kalıyorsunuz aşk tesadüfen bizi buluyor beklenmedik zaman da
Gerçi o da ďoğru çok güzel bir yorum olmuş tesekkürler
Rica ederim
Sorun sende değil, devirde.
Öncelikle, içindeki bu değerli tarafı kaybetmemen harika bir şey! Sadık ve karakterli olmak aslında uzun vadede sana doğru insanları getirecektir, bunu sakın unutma. Bazen doğru insanı beklemek yorucu olabilir ama yanlış insanlarla yaşanacak sahte mutluluklar yerine, beklemek daha iyi bir seçenek olabilir. Herkes bu değerleri görebilecek kapasiteye sahip olmayabilir ama senin gibi düşünen birini bulduğunda bu paylaştığınız değerler sizi gerçekten özel bir yere taşıyacak. Bu süreçte kendine şefkat göstermeyi unutma ve bu güzel güneşin altında enerjini topla! 🌅💕 Unutma, aşk oyunu uzun soluklu bir maraton ve sabır göstermek lazım.
Cevap
1Cevap
Merhaba,
Yanlış kişiler ile denk gelmişiz!
Harbi mi?
Harbi diyorum gönlünce olsun
Bunun kız versiyonuda benim hiç bir faydası yok gerçekten hem aldatıldım hemde hep kötü olanlar kazanıyor
Peki seninle ben nasıl birbirimizi bulamıyoruz. Ya niye bu kadar zor iki aynı fikri savunanların buluşması
Hayatın kuralı bu etrafımda da gördüğüm kadarıyla iyilere hep kötüler denk geliyor ve o evlilikte imtihan oluyor
Kaç yaşındasın sen
Bu arada erkek kardeşime de diyorum ki kendine sevgili bul ama o ortamı olan kızlardan değil düzgün biri olsun bugün diyorki öyle kızlarda sizin gibi evdeler nerden bulayım 😃
Bu arada senden büyüğüm 27 yaşındayım
Yaşlar aynı olsaydı bir sans vermeyi düşünür müydün 😂😂 ben ciddi ciddi artık kafaya damk etti telefon numarani at derdim 😅
Evet yaşlar yakın olsaydı kabul ederdim
Bunlari acik acik konusma karizmatik ol
Bir saniye 1 saniye değerli Zeynep hocam senin bu yorumun işi bambaşka noktalara taşır bu tarz muhabbetler kızları bayıyor mu?
Aldatmak için güzel kılıf. Ne yaşarsan yaşa içinde yoksa yapamazsın zaten
Tortilla umarım aldatılırsın
Farketmez benlik durum değil nasıl olsa karşıdakinin karaktersizliği beni alaka eden bişey yok😂 ırıspı cıcığı olmak içten gelir sendr o hamur var başarılar😂
Peşin hükümlülüğün, doğru karar vermede asla yeri olmaz.
Ne dilersen mislini yaşa🙏😂
Ahhhh ahhh hep aynı hikaye. Suçladı kendince esti gürledi geçti. Çoğunuz aynı. Biraz yalancı, biraz şerefsiz ve bir miktarda karaktersiz.
Sadakatli olmaktan yoruldum diyerek artık olmak istemediğini ima eden sensin şerefli bir insan olmaktan yorulmuşsun ya hani😂 dolayısıyla kılıf bulduğun doğru ve o saydığın şeylerin kendinde olduğunu sorduğun soruyla da kanıtladın zaten😂 ötede gocun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar