AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Demekki senin ilişki kavramın sevgi kavramın tipten ibaret ayrıl o zaman belki bir gün senin de saçların dökülür veya çok kilo alırsın hayat ya insan başına ne getireceği belli olmaz başkası da seni bırakır :)
Sevmiyorsan ayrıl seviyorsan ayrılma bence bunu burada sorduguna göre kafanda bitirmişsin aq senin ilişkin hakkında biz söz hakkı olamayız.
Beğenmiyorsan ayrılmalısın kendin beğenmediğin adamla kim için beraber olacaksın ki? Onun da senin de zamanınıza ve duygularınıza yazık.
Birbirinize dış görünüşünüzle ilgili fikirler verebilirsiniz sen ona kendinde dikkat ettiğin şeyleri söylersin o da kendinde buna bakar ve dikkat etmeye başlar. Kelleştiyse bunu ona söyleyip birlikte çözümünü bulup ilişkini devam ettirebilirsin
aq bu ülkede boşuna inceller yok sevgilin kelleşti diye terk ediyorsan diğerleri ne yapsın
Hayat senin hayatın bunları dile getirdin mı mesela söyledin mi ona rağmen dikkat etmiyorsa hayatına bakmalısın
sen zaten adamın tipine aşık olmuşsun sen sürekli aynı mı kalcaksın?
Bu yüzden değil de aslında zaten hiç sevmediğin ve ikiyüzlü davrandığın için ayrılıp ona bir iyilik yap.
Kilo versin. Sağlık sorunu yoksa kilo vermesi lazım. Saçını da ektirsin. Bak sorun çözüldü
Demek ki hiç bi zaman sevmemissin onu seven her haliyle sever ayrıl daha fazla günaha girme
Senden ne eş olur ne anne yazık kel oldu kg aldı diye yaptığın şeye bak yazık ayrıl gitsin adama yazık
Ne alakası var? Evlenip çocuk yapmak isteyen kim?
kadınlar böyle işte benimkide işsiz kaldı ayrılayım bende
Evet ayrıl ama tabi böyle söylenmez bir bahane bul
Offf bu ne yorumlar böyle, millet de duyar kasmaya bayılır. Ben değişmedi isem onun da sevdiğim gibi kalması lazım ne yapayım beğenmedigim adamı
Güncele zaten yanıt verdim
Demrk kendine bakmıyor... O zaman ihtarı cekmelisin.
Ayrıl. Beğenmiyorsan baskalaringini çekmeye başlar. Aldatma yoluna gidersin
Ayrıl gitsin. Saç ektir kilo ver falan. Ohoo 2 seneye düzelir o kaporta. Uğraşma hiç ölü yatırım
Aynen
Adamı 2 senede ne hale getirmiş bir de soruyor aw.
Bi dk bile düşünme. Sana yakışır bir partner olarak üzerine düşeni yapmıyorsa sorumsuz birisidir zaten.
Ayrıl çocuktan senden kurtulur en azından boş oksijen israfından başka bişey değilsiniz ya
Pisman olucaksin pişman olmasanda illahaki karma yiyeceksin ayril cocuk senden kurtulsun
Öyle sevmeye çalış ne demek kalleşti kilo aldı beğenmiyorum yarın sana ne olacağı belli mi
Seviyorsan bu gibi saçma konuları dert etmemelisin askom
Hiç o kadar uzun süre ilişkim olmadı bilemicem ya
İçinde zerre kadar sevgin varsa ayrılmayı aklından bile geçirmemelisin
Bence ayrıl çünkü sevmek fiziksel özelliklerin değişmesiyle olmuyor. Sende hamile kalıp kilo alınca oda seni sevmese nasıl hissedersin
Tabi tabi, hemen eskisini götür yenisini al
Bence de. Zaten asılan çok.
Ama şunu da göze alman gerekli, senin fiziginden daha güzel birisi çıkınca da seni bırakıp başkasina gidince de ağlama:)
Ağlamam yine başkasını bulurum.
Alan razı veren raziysa sorun yok. Adaylarıni gözden geçir hemen
Direkt ayrıl ki kurtar adamı
Hiç sevmemişsin ki ayrıl gitsin
Sen olsan o durumda bırakmaz mıydın sanki 😃
2 yıllık sevgim olsa ayrılmazdım
Sevgilim
Yok ama sen düzenli spor yaparken sevgilin salıyor ve kelleşiyor. Bence ayrılık sebebi
Sevgi böyle bişi değil
Nasıl bir şey
Seven insan şundan ayrılır 2 yıldır nie evlenmiyoruz amacın ne gönül mü eğlendiriyoruz kelde oluyorsun 80 yaşında gelince mi evlenicez
@tözel-seyyah Ne vefa bilmezsiniz manavdan sebze mi seçiyorsun sanki
Ama bu kız sırtlan gibi spor yapıyor. Sevgilisi olacak kişinin de yanına yakışması lazım. Vefayı erkeğin göstermesi lazım. Hem bulmuş böyle bir kızı hem spor yapmıyor, yok ya
Sen birinden hızlı soğuyorum demiştin
Saç ektir spora başlat biraz emek lütfen
Sizin sevginiz aşkınız buraya kadar demek ki
Ayrıl içini ısıtmayanla ömür geçmez
Kalleşti diye okudum
Bence o hemen ayrılsın senden
Söyle ve ayrıl.
Karşınıza alıp konuşun
Ayrıl gitsin teneke peyniri
Sen çok güzelsin Bülent abi 😂
sevmediğin belli ayrılarak ikinize de iyilik yap.
Hayır ayrılma
Ayrıl tabiki, kellere mi kaldın sen.
Senden bir b*k olmaz o yüzden ayrıl
Kalbe değil tipe aşık olan bi kişi daha.
Yaptığın çok yanlış sevgilin zayiflayabilir saçı da çıkabilir ama senin kalbin değişmez...
Senin gönlün başkasına kaymış.
Ayrıl. Başkasını bulursun.
2 yılın hiç mi hatırı yok?)
@Anara__ yok ,:)
İlişki zorla yürümez zaten🙂bitmesi gerekiyor.
🤣🤣🤣
Etik dışı olsun ya da olmasın. Duygu bitmiş mi, bitmiş. O zaman ilişkininde bitmesi gerekiyor. İyi insan olucam diye ilişkiye devam edilmez. Keyif alınması gerekir. Hayatındaki kişinin sana nefes olması gerekir. Değilse o ilişkiden kopmalısın.
Gülüyorsun?🙂
Bir problemi vardır belki.
Saç ektirsin spora başlasın düzelir 1 yılda
Sanırım sen Angelina Joliesin.
Ayrıl tabii ki beğenmiyorsan evlenecek misin
Tipi icinmi. sevdin. olmadi. simdi
Ayrıl tabiki durduğun hata
Saç ektirip spor yaptır.
kararını sen vereceksin.
Ayrılabilirsin gayet normal
Hemen aldat yeni birisini bul 🤣
Saç ektirirse zayiflarsa sen kudurursun
Kaşar işte kaşar her zaman kaşar olarak kalır hiç değişmezler sadece içine giren s*kler değişir
Fiziksel olarak değişen kadınlarda terk ediliyor bu o kadının kaşar oldugunu gostermez
@Հայերեն_և_քրդերեն Ama bu bildigin kaşar ya hemde sütaş kaşar
Ben aldatmadım sadece beğenmiyorum
Sevgili olmayın o zaman :D zaten hiç yakışmıyordunuz
İnsan hep bakımlı olmalı
Katılıyorum bakımı kadınlardan bekliyorlar ama erkekler ter kokusu mu desem ayak kokusu mu desem ağız kokusu mu desem hepsi var got göbek salik
@Հայերեն_և_քրդերեն Ben yazdığın gibi değilim 20 çeşit cilt bakım kremim var 10 deodorant roll on en pahalı parfümden dişlermi düzenli fırçaliyorum mentollu sakız hiç eksik olmaz yanimdan fiziğim de kadınlar beğeniyor
Citirsan seni ben alayim
@Հայերեն_և_քրդերեն 24 lük çıtırım
Yaz bana seni nikahına alcam
Yazik lan senin gibilere aciyorum ammk
ayrıl aşk bitmiş
keller iyi s... ker diyorlar ama