1 yıl83-85 arasıyken ben ayrılmak zorunda kaldım hataları kendine hakim olmaması yüzünden
O kadar derinden etkiledi ki beni 3 sene içinde 177 kilolara ulaştım zor bela 160-50-45 derken şu an 118 fakat ben 180 olup dahi tekrar başlamak isteseydim ilişkimize tamam derdi
Beni yokluyor yazıyor artık bir abi kardeş değilmişiz gibi yeniden denemek istiyordu ki hala zaman zaman şansını deniyor
Saç hal olur kilosunu verir ama senin karakter kişilik haysiyetsizliğin bunlara çözüm yok kardeş hemen kısa zaman da ayrıl ki senin gibi bir gereksizle zamanını kaybetmesin erkekler öyle şöyle diye gezen tayfanla devam et sen 🙂
Ha bu arada yeri gelmişken kilo verdikce de kellik sorunu geçti gitti büyük oranda bende ileride evlenince bu hale gelse daha kötü ayrıl ki adam kendine yakışanı bulsun06 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var? Aldatmadım sadece çekici bulmuyorum.
- 1 yıl
Önceden bulup şu an bulmuyorsan ki 2 sene ya 😁 hiç mi kalbini sevmedin?
Sevmemişsin demektir bu sevmemişsin ki görünüşü çok önemliymiş senin için kiloyle ilgili olan sorunda 174 halimi gör bakalım bir kime çekici gelir?
O haller de kız yazıyordu sevdiğinden kardeşim kendimizi kandırmayalım eski halini sevip şu an ki haline tüh lanet diyorsan
Hiç sevmemişsin demektir iki sene içinde anlaşıyorduk ya Dilan diyorsan diğer yorumlara sadece görünüşüne önem vermişsin sen çekici bulup şu an bulmama sebebin de bu
İns hikaye üstü yürüyenlere engel sebebi 🙂 kısa zaman içinde ayrıl ki çocuk zaman kaybetmesin - 1 yıl
Yarının stresiyle hepten okuması zor yazmışız neyse anlayan anlar artık 😅
Soran1 yılSen de sevmemissin. Aynı şeyler senin için de geçerli.
- 1 yıl
Ben sevdim kör halde sevdim ki yüzünü görmedim 8 ayın 3cu gitmiş kalmış 5-5.5 ay
- 1 yıl
Aklın da ki tek şey tehdit şantaj yapmak olmasa ilişkiye girmek için şu an 7.5 yaşların da çocuğumuz vardı zaten artık bizden olmaz abi olurum ona anca lakin adamı Sal ki hayatına baksın seninle zaman kaybetmesin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayat değişkendir.
Kimsenin gençliği, güzelliği, yakışıklılığı , çevikliği sonsuz değildir.
Herkes her zaman bunların içinden bazılarını kaybeder.
Ama sen bir ilişkiye başlarken gelip geçici şeyler yerine kalıcı temeller üzerine başlamadığın sürece bir gün birisi gelir seni beğenmez.
Yani dış görünüşe göre bir ilişkiyi sürdürüp sürdürmeyeceğini düşünmek yanlıştır. İlk başlarken buna baksan hadi tamam derim ama sen artık bu seviyeyi geçmişsin bu zamana kadar karşındaki insanda seveceğin güzel ve kalıcı şeyler bulamadıysan o ilişki zaten çoktan bitmiştir.00 Yorumla
Kalp... Kalp... Kalp... Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter demiş büyüklerimiz... İnsan ne zaman bedenin altındakini görmeye başlarsa o zaman sevip aşık olmuş demektir. Sen sadece hoşlanmışsın o da kellikle gitmiş işte. Sana hiçbir şey olmaz ama ya o adam büyük bir depresyona bile sokabilirsin adamı. Üzüldüm hemde çok. Ayrılacaksan da sakın bu yazdıklarını söyleyip ayrılma ki adamın senden sonraki geleceklere umudu kalsın.
03 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var
Soran1 yılSoğudum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyorsan zaten ayrıl ama değer veriyorsan onu değişmesi için güzel bir dille ikna etmeyi deneyebilirsin. Çünkü herkes aslında sevdiği insan için bakımlı olmalı. Kelleşmesi genetikse ve bunu engellemek için maddi bir durumu yoksa bu onun sorunu, aynı şekilde kiloyu bilerek almıyorsa biri rahatsızlığı varsa ona destek olmalısın. Açıkçası bana onu seviyormuşsun gibi gelmedi o yüzden bence ayrıl çünkü seven insan her şekilde kabullenebilir. Kilo da verilir dış görünüşte halledilir, tabii bir insan bunu yapmıyorsa tabii ki sevgilisi ondan soğuyabilir ama sevgisi bu kadar kolay bitemez yine de. Seven insan gerçekten, en azından çabalamak ister.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Her şeyden önce, bir ilişki sadece fiziksel çekim üzerine kurulu olmamalı, değil mi? İki yıl dile kolay! Bu süre boyunca paylaştığınız anılar, yaşadığınız hisler de önemli. Kellesi ya da kilosu değişse de onu sevmenin başka yolları olabilir.
Biraz daha derinlemesine düşünüp neden ilk başta ona çekildiğini hatırlamaya çalışabilirsin. Belki de ilişkinizi tazelemek için yeni aktiviteler deneyebilir, sıradanlığın dışına çıkabilirsiniz. Ancak içten içe duyguların değiştiyse ve kurtuluş olmadığını düşünüyorsan, açıkça ve nazikçe iletişim kurarak durumu değerlendirmek önemlidir. Yine de, unutma ki insanlar görünüşleriyle değil, ruhlarıyla değer kazanır. 💫20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılO çocuğa bir iylik yap birak senden ne eş olur ne sevgili demekki bu çocuk kaza gecirse felç kalsa iki dk bırakırsın işte sonra ama erkekler böyle söyle diye ağlamayın hakediyosunuz
2718 Yorumla- 1 yıl
Sen yazmasan bu yorumu ben yazardım kardeş ağzına sağlık
- 1 yıl
@Wolverine59 eywallah kardeşim
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@snaçkır0 sen niye bu kadar dert ettinki kendi yorumunu aç ne düşünüyorsan söyle ben haksızlığı sevmem hiçbir zaman terside olsa böyle olurum ben sana daha ne diyorum sen daha kendi fikrini koyuyorsun ortaya bunun terside olsa aynısini yaparım erkek olsa böyle dese bende vicdan var bilirmisin ondan dolayı
- 1 yıl
Ne vicdanı ne diyorsun ya ben sana haklı olduğunu zaten söyledim onun dışı bir konu bu , sonra kadınlar şöyle diye ağlamayın yaz da demiyorum herkes için bir tanımla yapsaydın beni tabiki rahatsız eder bütün kadınlar için konuşuyorsun tabiki sen böyle dediğin için böyle olmuyor ne aldatılan erkekler var bilir misin madem böyle bir konu açıldı diyeyim kötü bir durum evet yani insana da bu açıklamayı yaptırıyorsun ya ne diyeyim
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Cendere1910 kanka yat uyu Alla sen yokmu işin ne laf yetiştiriyon 😝🚬🚬
- 1 yıl
@Wolverine59 doğru diyosun😂
- 1 yıl
Üçüncü zirvesi son aşama seneye de askerim inşallah
- 1 yıl
Bi şey diyeyim mi? Erkekler kadınları kilo alınca vesaire durumlar olunca ondan bıkabiliyor, gidip kenarda gezebiliyor, kadın yapamıyor mu? Kadın gelç kalsa hiç bi erkek ona bakmaz (istisnalar var tabi)
Hepimiz insanız. Kimse kimsenin b.. lu g;tünü yumamalı, hayatını, gençliğini yaşamalı.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ayrılın, herkesin yaptığını yapın!10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılbence ayrılmalısınız
00 Yorumla
1 yılİnsan birtakım sebeplerden ötürü kilo artışı yaşayabilir belki ilaç kullanıyordur belki bi rahatsızlığı vardır onları tenzih ediyorum, onlar için söylemiyorum. Eğer hastalık yahut ilaç sebebiyle değil de keyfi sebeplerden homini gırtlak yemek yiyip de kilo aldıysa beğenmiyor olabilirsin hak veriyorum. İnsan herşeyden önce kendi için bakımlı olmak zorunda, adam bakımı sonuna kadar ihmal ediyorsa löp löp sallanan göbüşüyle kimseyi sevmek zorunda değilsin. Özellikle sen kilona dikkat ederken o savsaklıyorsa uyarman gerekiyor diye düşünüyorum uygun bi dille söylemelisin. Kendisine özen göstermeyen ne sana ne ilişkinize özenli davranmaz ki
30 Yorumla
1 yılo adamın kilo alıp kelleşmesi için değilde senin şuanda aklından geçirdiğin * için o senin o adamı hakkettiğini düşünmüyorum ssiktir git ammk * kelleşmişte bilmemneymiş
KS ye sesleniyorum bu kıza küfrettiğim için profilimi kapatabilirsiniz ssikimde değil nokta93 Yorumla- 1 yıl
haksız mıyım duygu haksızsam için gelen her türlü küfürü et bana kesinlikle alınmaycam
1 yılSen onu sevmiyormussun, ona asik degilmissin demek ki. Yaninda guzel gozuksun istiyorsun, kendini dusunuyorsun. Bu durumda adamdan ayrilman dogru olur. Bu hamile kaldıktan sonra kilo alan bir kadinin kocasinin onu artik begenmemesi gibi bir sey. Evlenirken her halde birbirinizin yaninizda olacaginiza dair soz veriyorsunuz. Insan yas alir, degisir, olabilir boyle seyler. Saglikli kalmasini istedigin icin kilosuna takmis olsan neyse derim de sen kompleks yapmissin. Bosan o zaman.
61 Yorumla
1 yılHayatta temel kriter ya da tek ölçün dış görünüşse senin bir duruşun yok zaten. 25'lik yakışıklıyla da olsan daha yakışıklı daha boylusu daha kaslısıyla kıyaslarsın. Yoksa mesele kellik falan değil.
Yakışıklının da, boylunun da, kaslının da, zenginin de, alternatifi vardır ama karakterin, şahsiyetin, mertliğin, adamlığın ve insanlığın muadili yoktur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSırf bir insana sadece ve sadece dış görünüşüyle seviyorsan zaten ayrılıp gerçek aşk umru değil tabii ki tip önemli fizik önemli buna bir şey demiyorum ama sırf çirkin seçti diye ayrılmayın düşünüyorsan sen Demek ki sevmiyorsun ya da sevmemişsin
214 Yorumla- 1 yıl
@Arawn1 Ne demek katlanmak zorunda değil ya senin dış görünüşün için terk etseydi mutlu mu olurdun
- 1 yıl
Eğer kendimi salsaydm evet dişlerini bile fırçalamayan bakımdan yoksun kendine benim kadar özen göstermeyen bir insanı terk ederim bir kere yaklaşamazsn duygusal şeyler de hissetmezsin mide bulandırıcı gelir toplumun bu kalıplarından kurtulun artık herkesin karakteri farklıdır ve ben benim kadar bakımlı olmayan hijyene önem vermeyen bir insan ile yapamam kendine çeki düzen vermeli
- 1 yıl
He ayrıca bana çekici gelmiyorsa benim beğendim tip bir insan değilse yine terk ederim umrumda olmaz arzu duymadığım beğenmediğin bir insanla neden birlikte olayım ki aşk diye bir şey yok yalnızca hayatının ortağı var oda dengi dengine olmalı mesela çok ünlü bir modelin hiç bir köylü ile evlendiğini ve onu milyoner ettiğini gördün mü hayat kısa kimseyi değiştirmekle ugraşamazsn ki bi insanı da değiştirmek mümkün değil kendi kendini tüketirsin bu yüzden davul bile dengi dengine belki zamanla hoşlandığım kişi yaşlansa bile onu terk edebilirim yine umrumda olmaz ya da o beni terk edebilir daha önce edildim de ama yine toparlandm bir insanın bana acıdığı için benimle birlikte olması yerine en kötü şekilde arkasına bakmadan gitmesini tercih ederim
- 1 yıl
@Arawn1 Her şey dış görünüş mü? Biz erkekler dış görünüşe bakmaları dışında başka hiçbir şeye bakmaz dediğimizde niye gücünüze gidiyor o zaman? Demek ki dediğimizi doğru çıkartıyorsunuz. Aşk olmamasının sebebi zaten belli. Bu anlattıklarında bile bir kadını ne kadar umursamadığın açık. Aşk dediğin şey iyi günde kötü günde birlikte olup zor zamanlarda birlikte yetinebilmekten geçer zaten. Ama Allah korusun bir gün sevgilin araba kazası geçirdiği zaman ya da yüzü yandığı zaman o güzellik gitmiş olacak ve sen de yüzü yandı diye veya kaza geçirdi, eskisi gibi yürüyemeyecek diye ayrılıp gideceksin öyle mi? Dış görünüş ilk etapta geçerlidir, ama her şey dış görünüş değildir.
- 1 yıl
@Arawn1 Belli zaten böyle bir karaktere sahip olduğun. Hiç kimse kullanıp atılmaya layık değil.
- 1 yıl
@Arawn1 "Çok çirkin birini bile sevince bi yerleri kalkıp ilk senden vazgeçip diğerlerinin de onu beğeniceğini düşününce görürüm ben seni" demişsin de sen benim terk edilmediğimi nereden biliyorsun? 2 senelik ilişkimde aldatıldığımı öğrendiğimde ne acılar çektiğimi sen nereden bileceksin? Bunlara rağmen bu acıları yaşayarak olgunlaştım. Hiçbir zaman bana yapılmasını istemediğim bir şeyi gidip bir başkasına asla yapmam. Hiç kimse kullanıp atılmaya layık değil. Sen ne düşünüyorsan düşün
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. İmza atarken memur size ne dedi sağlıkta ve hastalıkta demedimi niye şimdi yan çiziyorsun buda bir nevi hastalık gibi bir durum kocana ve yuvana sahip çık kilo dediğin nedir da zayıflar çıkar saç dediğinde ekiliyor adama çaktırmadan güzelce izah et yıkma herifi bunlar için insan boşanılmaz ayrılık olmaz aynı durumda sen olsan kabul edermisin veya hoşuna gider mi otur oturduğun yerde macera arama
02 Yorumla
Soran1 yılİmza atmadık
Sevmediğin birisi ile neden 2 senedir berabersin ki zaten? Ayrıl yani 😌
310 Yorumla
Soran1 yılİyi anlasiyorduk
Soran1 yılGözüme çirkin geliyor soğudum
- 1 yıl
Kötüsün ya
- 1 yıl
Senin gibi sevene yazıklar olsun
- 1 yıl
Duygularla oynanmaz
- 1 yıl
sırf kilo aldı diye mi ayrılmak istiyon
- 1 yıl
Çatlak galiba boşverin
1 yılSaç ekilir, kilo verilir ama senin karakterine çözüm yok, demekki sadece dışını sevmişsin kalbini sevmemişsin senin sevgin sahte o adamıda sahte sevgisi olan bi kadınla ilişki yaşamasına izin verme ve ayrıl. İlerde yüzüne bir zarar gelirse, kilo alırsan ya da yaşlılıktan çirkinleşince eşin senden ayrılmayı düşünse anlarsın ne yaptığını.
20 Yorumla
1 yılDış görünüş değişebilir, kilo alması ve saçlarının dökülmesi psikolojik olarak bir yorgunluktur bence daha fazla yanında olmaya çalışın beraber bi spor salonuna yazılın yürüyün koşun saçlarının dökülmemesi için bir şeyler araştır elinin altında internet var neden direk soğuyorsunuz beğenmiyorsunuz elinden gelenin fazlasını yap ki bu konudan ayrılırsan eğer için de gönlün de rahat olsun ama ayrılmayı son çare olarak düşün bence.
10 Yorumla
1 yılİlla ilişki olucaksa da dış görünüş önemli değil bunu unutma. Madem ayrılmayı düşünüyorsun neden sevgili yapıyorsun? bildiğin senin gibilerine acıyorum ya bu onun için üzücü bir şey, ama ayrılsan da adam neden ayrılacağını daha derin düşünür, anlar. sırf fiziksel halini beğenmiyorsun diye sorun ediyorsan o senin sorunun bu kadar basit sana tavsiyem olsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. En yakışıklı kişi ile de sevgili olmuş olsaydın, eninde sonunda olacağı buydu. İnsanlar yaşlanır. Doğanın kanunudur bu. Sırf bu sebepten ayrılacak olman aşırı saçma olur yani. Hayır yani bu mantıkla kimseyle sevgili olmaman lazım. Bence başka bir neden var gibi ayrılmak istemenin. Yaşlanmayı bahane ediyorsun.
00 Yorumla
1 yılBence çok bencilce fikrin. İnsan sevdiğini her koşulda sever ama sen sevmiyorsun bu yüzden ikiniz içinde en iyisi ayrılman. Ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim bu kadını en çok erkekler linçlemesine rağmen, karısı hamile kaldı kilo aldı vs diye soğuyan ve aldatan yine erkekler. Yani böyle erkek daha çok ve hiçte öyle duygusal varlıklar değiller. Saygılar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu kadar vefasız olma buna benzer bir durum seninde başına gelebilirdi. Bir erkek seni hamile iken aldatsa ki kadınlar doğum sonrası biraz daha çabuk yıpranır o zaman ne yaparsın o adama bak evladına iyi bir baba olur mu sana sadık iyi yürekli bir eş olur mu önceliğin bu olsun derim ama sen kararını vermiş gibisin
12 Yorumla
Soran1 yılOnun çocuğunu taşıyacağım bir şey diyemezdi
Cevap sahibi1 yılSenin adına utandım biraz kişilik sahibi olun diyecem ama neyse
Böyleleri evlenince sakatlansa bakmaz kocasına sırf dış görünüş için sevmişsin gercek aşk bu değil bence sen ayrıl ciddiye binmesin de sonrasında üzülen o olur saç eklettirmesinide söyleyebilirsin
32 Yorumla- 1 yıl
Boş ver ayrılsın böylesinden düşman başına
- 1 yıl
Haklısın kanka
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyle dusunuyorsan ayril zaten yazik adama. Ama evlensen evlendigin adam kilo alsa cirkinlesse basina birsey gelse yine aynisini yapicak gibisin. Eger bir adam sana tavri sevgisi heyecani degismisse o zaman haklisindir ayrilirsin degisti dersin ama sacinin dokulmesi onun sucu degilki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBir ilişkide partnerinin sana çekici gelmesi tabiiki çok önemli. Bu durumu düzeltme ihtimalin yoksa evet ayrıl. Ama öncesinde o sen kilo alsaydın ve saçların dökülseydi (ki bir noktada olacak) senden ayrılır mıydı onu bir düşün.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İnsanın kendine bakması önemli ama sırf fizik için de sevmezsin birini. Senin sevgin var mı onu sorgula bence.
30 YorumlaŞöyle düşün ; Vakti zamanı geldiğinde sende güzelliğini/çekiciliğini yitireceksin o zaman karşında ki insan da şu an senin düşündüğünü düşünüp seni yarı yolda bırakacak. Düşüncesi bile rahatsız eden bir konu, sanmıyorum ki iki yıldır birlikte olduğun birinin sadece fiziksel özelliklerini beğeniyor olasın. O yüzden düşünüyorsun bunları da unutma derim, hepimiz yaşlanacağız ve o güzel zamanlarımızı geride bırakacağız.
10 Yorumla
1 yılNekadar ayıp bir şey ya o adam iki yıl boyunca sana hiç mi sevgi katmamış hep dış görünüşe mi bağlı kalmışsın
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Allahtan şimdi kalleşti ve kilo aldı. Yoksa cocukcagiz boş yere hem evlilik hem de boşanma masrafına girecekti
24 Yorumla- 1 yıl
Benim bir tanıdığım aynı sebepten boşandı biliyor musun eşi onu son zamanlarda beğenmedi
- 1 yıl
@BlackEagleEye olur şaşırmam açıkçası. Millet boşanmaya yet arıyor
- 1 yıl
Çok doğru söylüyorsun kanka
1 yılEvlendikten sonra da olabilirdi bu. Hatta sende kilo alabilirsin, sarkabilirsin 🙄 Her şey dış görünüş olmamalı. Demek ki sen onu baştan beri sevmemişsin.
00 YorumlaDemek ki gerçekten sevmemişsin dış görünüş senin için bu kadar önemliyse ayrıl gitsin birbirinizin vaktini çalmayın
11 Yorumla- 1 yıl
Sevgi ne gezer ki?
Erkek kadın farkı buradan başlıyor işte aynı şeyi sen yaşasaydın emin ol daha iyi olman için maddi manevi yardım ederdi
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim sevgilimde kiloluydu hiçbir zaman spora git demedim kendisi gitti şu an bile stresten üst tarafı döküldü onu bile sorun yapmıyorum ona bile çare üretiyor senin sevgilin rahat bırakmış kendisini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten sevseydin onun dış görünüşündeki değişim umrunda olmazdı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeven sevdiğini her haliyle tercih eder demek gerçekten sevmemişsın kıyafet gibi sevgili değiştiriyorsun ama haklısın da gönlün olacak ki sevesin bence sen ara ver bu ilişkiye ya da bıtır başkasını da sevme emin değilsin kendinden çünkü başkasının duygularıyla oynama lütfen kul hakkı bu
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıl bence ne bekliyorsun?
Cevap sahibi1 yılHayatı boyunca seni mı beklesin
Cevap sahibi1 yılOna da yazık sal başkasıyla olsun
Cevap sahibi1 yılSonra pişman olmada
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılYani insanın yarattığı yapay zeka bile insandan daha vicdanlı ve mantıklı olabiliyorsa robotlar dünyayı ele geçirebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSonra böylelerine değer veriyoruz işte allah akıl fikir versin senin birine karşı sevgin tipine göre mi kalbinin içinin güzelliği iyiliği saflığına göre mi gerçekten 2 yüzüsün yazdık kardeşime umrarım yaşattığını yaşarsın inşallah
00 Yorumla
1 yılDüşün ki evlendin ve doğum yaptın. Hirmon dengen bozuldu ve balinaya döndün...
01 Yorumla
Soran1 yılEvlenip doğum yapmak gibi bir isteğim yok olsa bile adamın çocuğunu doğuracağım için bir ey diyemez.
Ayrıl evlenirse sıkıntı olur bende karımı beğenmiyorum koca saçı kötü kalça yok ah ah
020 Yorumla- 1 yıl
Yok aşık oldum ya benim hiç sevgilim olmadı çok utangactim bunun fotosunu gördüm vuruldum zaten yılların yoklugu var hicbi kızla konusmamisim. Uzun bir konu yuzyzue gorustugumde hiç etkilenmedim fizik benim istediğim gibi değil çok vazgeçmeye çalıştım yapamadım onada söyledim begendigimi oda buna rağmen evlendi. Şimdi oda çok pişman iş işten geçti o beni seviyor bend eonu seviyorum ama. benim hayalimdeki kadın değil çocuk gibi boyu kısa 1.52 benim için en az 1.65 olacak.
Soran1 yılSenin boyun kaç
Soran1 yılZorla mı evlendin ki?
- 1 yıl
Yok ama aklımda evlilik yoktu bundan çok vazgeçmeye calsitim yapamadım sonrada pişman oldum çok acele etmişim evlenmeye halbuki isim gücüm olsaydı en azından birkaç kızla flört edip tanissaydim içimde ukte kaldı hiç flört edemedim kızlarla konuşamadım şimdi bunları yaşamak istiyorum
Soran1 yılO zaman bosan. Eşine yazık sevmiyorsun onu. Dikkat et çocuk olmasın.
Soran1 yılO zaman geçmiş olsun. Bitmiş her şey.
Soran1 yılFotodaki sen misin? Tarkana benziyorsun.
Soran1 yılFena değilsin. Allah eşine çocuğuna bağışlasın.
Soran1 yılNiye
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılSeven insan sevdiğinden vaz geçmezdi kiloda alsa elini ayağını kayb etse bile sevdiğinin daima yanında olur demeki yeterince sevememişsin
00 Yorumla
1 yılKötü bir durum ve maalesef terk etme hakkınız var. Ben aynı durumda olsam beni beğenmeyen biriyle sevgili kalmak istemezdim
00 YorumlaNapsın adamcağızda bıkmış ilişkiden belliki kendini salı vermiş 😆 Mutlu değilsende açık açık konuş yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılSen görüntüsünü sevmişsin bu yüzden ayrılmalısın bu ilişki yürümez 💁♀️
10 Yorumla
1 yılçocuga bir iyilik yap onu bırak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılInsan Bunun için sevdiğin den ayrılmaz.. demekki sen dış görünüşü için onunla birlikte oldun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim sevgilim de kellesti ve üzerine kilo alsa bile onu çok severim. Bence adamı gerçekten sevmiyorsun, ve sonuç böyle oluyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Çocuğun durum düzelir de senin karakterin düzelmez gibi. Bırak çocuğu, kurtulsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Allah karaktere zeval vermesin
Diğerleri hallolur.00 Yorumla
1 yılNe oldu o kızların dış görüşüne bakmıyoruz sözleri 😂😂😂 neyse ki benim için problem yok
00 Yorumla
1 yılKilo basit bir sorun halledilir
Ama kellik normal bu yüzden terk edilmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSeninki evlenmeden level atlamış genelde nikahtan sonra mutasyon geciriyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılkelleşti nedir ya her seferinde kalleş diye okuyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu yüzden değil de, ilgini çekmediğinden ayrılık yakındır zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBence ayrılmalısın, ayrılmadan önce de hissettiğin duyguları nazikçe paylaşmalısın…
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAyıp be bide 2 senedir beraberdik diyor😟 hemen ayrıl çocuğa yazık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılEskiyi getir yenisini götür kampanyasından yararlan
00 Yorumla Zaten gerçek sevgi değilmiş, bırak rahat olsun çocuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılSeviyorsan estetik diye bişey var çok zor değil. Saç ektirin kilo versin.
00 Yorumla Yorumdaki boşlar ne yaşıo bunu bir erkek sorsaydı hepsi hak vermişti ayrıolll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen çoktan deli gibi yakışıklı biriyle sevişmek istiyorsun. Sen ne kadar güzelsin peki? Pişman olmayacaksan konuş, net ol. Erkeğe acımak en büyük hakarettir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. son kullanma tarihi geçti diyorsun yani 🤣🤣 bide adama sormak lazım o seni beğeniyor mu hala
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBegenmedigin biriyle kendine hayatı zindan etme ve ona da daha fazla ayıp etme ayrıl.
00 Yorumla Sen çocuğu değil de tipini seviyormuşsun ayrıl da kurtulsun.
01 Yorumla- 1 yıl
Hentaici msiin pp efsane olmuş
tabi ki ayrılmalısın. sonucta sevgili deiğin beğenme ile olan bişey. kocan değil yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılAyrılacaksın tabiki ne yapacaksın başka? Beğenmediğin birisi ile evlenecek değilsin heralde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBeğenmiyorsan farklı birisini tercih edebilirsin.
00 Yorumla - Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat