Sevgilim çok kilo aldı ne yapmalıyım?

Uzun yıllardır süregelen bir ilişkim var. Kendisi 160 boylarında. İlk zamanlar 60 kilo civarında çok iyi bi fiziğe sahipti ve yıllarca hep beğendim de başkasına bakmadım. Ama yıllar süre süre sürekli kilo aldı 100 kiloları gördü ve gözüm başkalarına kayıyor. Ben öyle çok yakışıklı değilim ama rahatlıkla ortalamayım diyebilirim. Kendisi yanımda benden yaşlı durmaya başladı. Biliyorum çok vicdansızca gibi geliyor kulağa ama onu seviyorum ve kilo vermesi için yardımcı olmaya çalışıyorum. Hep yapamayıp aynı devam ediyor. Elbette onu hep sevdim ve beğendim beğenmeye çalıştım ama bir yere kadar. Bence bi insan ilişkisini sağlıklı ve taze tutmak için dış görünüşüne hep dikkat etmeli kendisini salmamalı. Bu zamana kadar noldu derseniz vakit çabucak geçiyor ha oldu ha olacak derken ama baktım ki benden ağır bile olmaya başlaması artık hoşuma gitmiyor ve duygusal olarak da soğumaya başladım çok kompleks yapıyor bunu ve sürekli sorun yaşıyoruz. Ayrılsam vicdan yapıyorum, ayrılmasam içime sinmeyen bi ilişki içinde hissediyorum. Napmalıyım?

Sevgilim çok kilo aldı ne yapmalıyım?