• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler her haltı yedikten sonra neden el değmemiş bir kadın ister😃?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

Kendileri her haltı yerler evlenecekleri zaman el değmemiş kadın isterler peki neden

Erkekler her haltı yedikten sonra neden el değmemiş bir kadın ister😃?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

3 kadınla evlenen Erkekler var hala günümüzde ne kadar saçma olsada göze fazla batmıyor 3 Erkekle evli kadın olsa bu daha bi tuhaf ve kabul edilemez karışlanmaz mı. Kadın temizliğin ve aşkın sembolüdür Erkek onu korur sahiplenir fıtrat farkı var o yüzden Erkeğin özü gereği o hayatı boyunca koruyacağı bir ömür geçireceği kadını temiz ister ama aynı isteği kadınlar istemez sadece onu sevmesini sahip çıkmasını güven vermesini ister kadın, erkekten mesele bu. bu doğanın kanunu

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne alaka kardeşim

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

Sadece koruyan duygusuz varlıklarla yaşamak çok saçma. korumak yetmiyor. Erkegın koruması sadece doğada yeterli. Ama duygusal bir kadın saf temiz bu harika varlık neden duygusuz, sana para verdim sus diyen, kendısını sadece koruyucu gören aşktan habersız bir varlık olmak zorunda? Kadının hak ettiği bu mu? Biz neden aşkın semboluyuz o zamn? Aşkı hak eder mı böyle erkekler? Biz kendımızle aşk yasayalım o zaman onlar bizi korusun sadece çünkü ben benı sevmeme belirttsı gösteren sadece korumak için var olan erkek istemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Nasıl ne alaka git bu konuyla ilgili yazılan tezleri teorileri araştır bunu tüm dünya kabul etmiş siz kendinize bahane arıyorsunuz erkek ve kadın aynı değiller olamazlar mümkün değil şu an dünyada bu kişiliklerle ilgili entegre etmeye çalışmak algı oyunları hepimizi kandırıyor herkeste buna inanıyor kadın temiz olmak zorunda ve sadık olmak erkekte ona sadık olup onu sevip korumak zorunda. Sen yaptın bende yaparım diye bi dünya yok. Gerçek bu emin pl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen yaptın ben de yaparım demedim Arap değiliz herkes eşit mevki, meslek, para.. cinsiyete bakmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben 4 sene Avrupa'da yaşadım onlar bu konularda daha hassas evlilik çok kutsal kabul ediliyor bizim yaşadığımız çevreden dolayı alınan yanlış eğitim ve yönlendirmelerden dolayı evlilik kavramı o kadar kayboldu ki en çok boşanma sayısı bizde en çok aldatma kadına şiddet bizde hayatına alacağı doğru kişiyi instagramda sosyal medyada arayanlar var artık çünkü kimse kimseye güvenmiyor artık eskiden erkeğin işine flan bakılırdı şimdi dürüst olup olmadığına bakılıyor değerlerimiz kayboldu dürüst güvenilir insan sayısı azaldı

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

Erkek ve kadın bal gibi de aynı senın dediklerin insanlıgın doğada yasadıgı zamanlar gecerlıydı. Şuanda bir erkekle 3 kadının yasaması o 3 kadının olup bittiği sebeple mı? Bu çok nadir. Bir kadın parasızlıktan ölüp gidecekse bıle illaki kendısını alan 1kısı olacaktır 3 kadın birden 1 erkeğe gitmez bu çok çok düşük bir ihtimal. Bunu günümüzde yasanması hiçbir seyı değiştirmez yine de kadınlar tek eşlidir. Para için 3 kadının 1 erkek ile oldugu ilişkilerde aşk degıl aşk görmem sadece hayatta kalmaya calısan 3 kadın görürüm. Bu da geçmiş çağlarda yasadıkları anlamına gelir. 3u de ona mecbur mu sanki? Aşk yasayacagı tek bir erkek de bulabılrlerdi. Çoğu kadın da aşk yasayacagı tek adsmı tercih eder. 3 kadının umursamaz oldugu yerde sadece hayatta kalmaya calısıyorlardır okadar. bir kadın duygusaldır asla sadece korunmak yetmez. Biz kendımıze göree diyoruz evet zaten kadınız çünkü ama sen dünyada çok nadir olanbir olaydan bahsediyorsun. Hem ayrıcs öyle olması hala erkegın kadını hak etmiyor olduğunu degıstırmez.

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

Duygusal saf temız bır kadın aşkı temsil ediyorsa bunu bir erkekle yasaması grrekır çünkü aşk 2 kişiliktir. 3 kadını ayn anda koruyan erkekle bir kadın aşk yaşayamaz. orada erkegın kullanıldıgı görülür sadece bu da kadın dogasına ters olsa da hayatta kalmak için bunu kabul eden kadınlar var maalesef. Ama dünya değişti. Her kadın duygusal bir varlık olduğu için sadece korumaya kabul etmez bu devırde. Aşkı temsili eden sevilmek için varolan bir varlığın karşısında neden öküz olmak zorunda? Sevilmek yetmez. Sevmesi de gerekir. Kadın sadece sevilmesi gereken edilgen bir varlık değildir nesne degldır. Sevmesi de önemlidir. Kadın sevmiyorsa orada aşk yoktır. Erkek ve kadın aynı olmadıgı için zaten erkek kadına ayak uydurmak zorundadır kendısı öküz diye aşk için yaratılmış varlığı kullanamaz harem kuramaz.

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

Sence 3 kişiyle bır olan erkek sadık mıdır sadık olmak zorunda erkek demişsin.

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

Erkegın işine bakılırdı şimdi dürüstlüğüne bakılıyor degerlerımız kayboldu mu? Cidden komik. Erkegın işine bakılması demek ki geçmiş dünyada mecburi bır şeymiş. Sen de sana ihtiyac duyulmasını bukadar abartma çünkü sen bir kadını koruyarak kadın erkek ilişkisi yaşamazsın. Bir kediyi de koruyabilirsin ama sevmen gerekir. Seven erkek de kadına uyumlu bir varlık olmak zorunda. Kadın erkek ilişkisi dedıgınde kadının da istedikleri önemlidir. Korunmak yetmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anlamak istediğin gibi anlamışsın ne desem yine istediğin gibi anlyacaksın bi erkeğin tabiki 3 kadını korumaya çalışması evli kalması son derece kabul edilemez bir durum ama toplumsal ve insan doğasına aykırı değil geri kalmış yerlerde geçerli şu an bu durum ama 3 erkekle evli bir kadın dünyanın hiç bir yerinde olması mümkün değil. Duygusuz olmaktan bahsetmiyorum erkekler önce karşısındaki kişiyi mantığına sığdırır sonra sever korumak içgüdüsel bi olay çünkü erkek mantığına sığan sevip sahiplendiği kişiyi korur ilgi gösterir sever erkeğin var olma sebebi bu ben birine yeteri kadar ilgili değilsem mantığıma sığamamıştır herkes böyle klişe ezberlenmiş sözler gerçeği değişirmez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kediyi sevip korumak kolay aslanıda seversin ama koruyamazsın çünkü yaklaşırsan zarar verir güvenemezsin bütün mesele tam olarak bu bilmem anlatabildim mi 😉

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

İnsan dogasına aykırı olduğunu anlattım. Sadece erkegin dogasına aykırı degıl dıyebıze de aykırı olmayacak degıl ya. Doğa dedgın ne ki hem içimizdeki hisler deıl mı. Mecburen evrilmiş şeylerı mı konuşalım yoksa hislerimizi mı. Evrim değişir ama hisler asla degısmez. 3 erkekle olan kadın olması mümkün degıl ama öyle bır kavram var kadının da çok eşli olması. Toplumun erkeğe hak gördüğü şeyler erkek dogası degıldır. insan dogası zaten hayvan dogasıyla aynı bıle değildir. Toplum hak görüyor diye doğru demek değil. erkek kadın dogasını anlamadıgı surece sadece hayvan dogasına uyum sağlayan bir varlıktan başka bir şey degıldır. O zaman erkek aslanla senın amacın aynı kendinızı bu kadar da düşürmeyin be. Bilinç diye bir şey var. Bilinçli varlıklar doğaya uyumlu olmak zorunda degıldır yanı hayvan olmak zorunda değilsin. Güc sende diye sevgiyle çok eşliliği bir araya getiremezsin çünkü o zaman sevginin anlamı kalmaz. Öyle düşün. İnsan kadın sevgi ister ama hayvan dişisi sevgi istemez.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Bu konu gerçekten can sıkıcı, değil mi? 😅 Aslında birçok insanın zihniyetindeki çifte standardın bir yansıması. Toplumda erkeklerin deneyim kazanmasının daha tolere edildiği bir algı var maalesef. Ancak kadından daha farklı ve daha "masum" bir geçmiş beklenebiliyor.

Günümüzde bu zihniyetin değiştiğini ve genç jenerasyonun daha açık fikirli ve eşitlikçi olduğunu düşünüyorum. Her iki cinsiyet için de eşit bir standartla yaklaşmak ilişkilerde en sağlıklı olanı. Sonuçta herkes kendi geçmişiyle barışık olmalı ve karşısındakine de aynı izni vermeli. Unutma ki önemli olan gerçekten uyum sağladığın, sevgi dolu ve saygılı bir partner bulmak. 🌟💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

17

Cevap

• DOBRAVEGUVENİLİR
    DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 68%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çünkü her erkek her halti yemiyor. Sadece sen öyle saniyorsun.

0
    16 Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Çoğu öyle

Yorumla
    • DOBRAVEGUVENİLİR
      DOBRAVEGUVENİLİR
      1 yıl

Çoğu öyleyse azinligina ne bundam

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

Sizde zar olmadıgı için boylesiniz. Her seyı kendine hak görüyorsunuz.

Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

@igrencbirdunya Zarı olması şart değil ben ilişki yaşayan bir erkeği red ediyorum tüm dünya onun olsa bile asla kabul etmem ben bakireysem gelecekteki eşimde bakir olacak biz enayi değiliz artık devri değişti nokta :)

Yorumla
    • DOBRAVEGUVENİLİR
      DOBRAVEGUVENİLİR
      1 yıl

Zara bagladiniz hemen olayı, ne alakası var? Her erkegi ya da her kadını bir sanmaktan vazgeçin. Önce tanıyin, sonra yargı yapın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

@paptya0077 haklısın aşk herkes dengiylee

Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Yargılamıyoruz sadece fikrimizi söylüyoruz eğer buna alıyorsan demek doğrudur dediklerimiz

Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Sakin olmayı öğrenmelisin kanka

Yorumla
    • DOBRAVEGUVENİLİR
      DOBRAVEGUVENİLİR
      1 yıl

Ben alinmiyorum, demek istediğim herkes aynı değil bunu bilin.

Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Ben hep gerçekleri söylüyorum zaten bu yüzden erkolar bana saldırırlar genelde 😂

Yorumla
    • DOBRAVEGUVENİLİR
      DOBRAVEGUVENİLİR
      1 yıl

Sana saldirmiyorum, yanlış mı konuşuyorum ben sence?

Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Peki kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anladım, beş parmağın beşi de aynı değil bu konuda haklısın. Aslında aynı şeyleri demişsiniz ama sanırım ikiniz de gerginsiniz

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

@paptya0077 ee nerden anlıyorsun ki hepsi dürüst mu sanki senin o reddettiklerin sadece soylemiş olanlar soylemeyeni nasıl anlayacaksın

Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

@igrencbirdunya Ben bu güne kadar hiç bir erkeği red etmedim tipim olmayana hatta fakir olana bile şans tanıdım ama yinede hayal kırıklığına uğradım bu devirdeki erkeklerin çoğu beş para etmez bu bir gerçektir canım

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

@paptya0077 aynen ben de hepsinde aynı şeyi gördüm

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bir gerçek var ki. Kadının geçmişi erkeğin geleceğine bakılır.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu erkek için de geçerli bir durum biraz empati kurun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öyle bir dinya yok. Bir erkek yuva kuruyprsa sana bir şeyler vaad ediyorsa erkek için geçerli değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sizin sadece erkekler çalışır yuva kurar kafasından ne zaman çıkarsınız, yormuyor mu bu kadar cehalet ha?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cehalet felan değil. Bunu cok güzel acıklayan birsi varda şimdi onu bulmakla urasamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kendini kandırma eninde sonunda kabulleneceksiniz bu durumu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok ben soyledim sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Cinsellik benim için önemli değil zaten ama bir gerçeği söyledim

Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Ne alaka bende bir erkeğin geçmişine bakıyorum hatta araştırıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@paptya0077 seninkisi ergenlik veya sen bir şey yaşamadıgından zoruna gidiyor

Yorumla
  • djfurkan13
    djfurkan13 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Oysaki benim için bekâretin bir önemi yok. Önemli olan aramızdaki uyumdur.

0
    0 Yorumla
  • paptya0077
    paptya0077 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Erkolar genelde iki yüzlüdür

2
    0 Yorumla
  • Stabil__
    Stabil__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    1 yıl

Bulabiliyor ulaşabiliyorsa istemek onun hakkı. Neden patlak biri ile evlensin

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnsan mısınız siz ya herkes dengiyle kardeşim

Yorumla
    • Stabil__
      Stabil__
      1 yıl

Vermeden önce düşünecektin. Sizinle eğlenip köyünden çevresinden kız bulup evlenecek.. O değil de patlak olmayan da kalmadı.. erkeklerin işi zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cahil olmak gerçekten de zor, herkes dengiyle derken bile kullandığım cümleyi anlamamışsın😃

Yorumla
  • VişneLekesi
    VişneLekesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Bu soruyu bugün 3 defa gördüm biri ya alay ediyor ya da toplumsal bi sıkıntı var

0
    1 Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Gerçek bu gözünüzü açma zamanı geldi kardeşim

Yorumla
  • 34Constantine
    34Constantine Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.

Şahsen öyle triplerim yok.

0
    0 Yorumla
  • muhen_diss
    muhen_diss Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ben el değmiş kadın istiyorum

0
    0 Yorumla
  • poseydon643
    poseydon643 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar o rahatlığı verirse olacağı bu

0
    0 Yorumla
  • Zzzaaafer41
    Zzzaaafer41 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Yooo ben tecrübeli kadın istiyorum aksine

0
    4 Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

Bu daha bakır olduğun için böyle. Yapınca sen de bakire aramaya başlarsın. kadının Tecrübesine önem veren erkek ancak kendısı hic yapmamış olandır bu da sadece bir hevestir kendını kandırma sen de o erkolara dönüşeceksin. Yapmamısken tecrübeli kadın istersiniz yapınca da olayları kavrayıp olgunlasıp yapmamıs ararsınız ama iş işten geçmiştir. Kadınlar ise yapmadan bıle olgundur siz gibi yapınca gözü acılmaz çünkü kadınlar her zaman yapmamıs erkek ister. Tecrübeli kadını ancak azmış ve ilişkisi olmamıs bu yüzden ilişkileri de duygusal olarak hiç düşünme fırsatu bulmamıs erkekler ister. Ama sen de o dünyadan çıkınca duygusal düşüneceksin illaki ve bakır olmamana rağmen bakire isteyeceksin. İşte erkekler geç olgunlaşıyor iş işten geçiyor sen bakır omayacaksın çünkü artık bakire isterken. Çünkü çok azmıs ve tecrübeli kadına önem veriyor oluyorlar ilk başlarda. Bu da duygusallıgı sonradan öğreniyorsunuz demek.

Yorumla
    • Zzzaaafer41
      Zzzaaafer41
      1 yıl

@igrencbirdunya bakir olduğumu nereden çıkarttın çok tecrubeliyim

Yorumla
    • igrencbirdunya
      igrencbirdunya
      1 yıl

O zaman sen hiç dusunmedin duygusal ilişkileri zaten burada duygusal ilişkiler konuşuluyor. Hayatta kıskançlık diye bir faktör var. Sen yaptın ve yapmıs istiyorsun bu mantıklı bıle değil her kadın tecrübe kazanabilir evlendikten sonra zaten tecrübeli olacak sende deneyerek. Bu çok zor bir şeymiş gibi tecrübeli araman da degısık.

Yorumla
    • Zzzaaafer41
      Zzzaaafer41
      1 yıl

@igrencbirdunya yooo sana katılmıyorum tecrübesiz kadınla ugrasamam

Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Tamamen ego üzerinden gelişen bir durum

0
    0 Yorumla
  • nemesis777
    nemesis777 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 94%
    1 yıl

Ben istemiyorum

1
    0 Yorumla
  • HAFIZ_murat
    HAFIZ_murat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Cok haklısın evet ama genelleme yapma

0
    0 Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

yoo istemeyiz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yoo benim için farketmez şahsen

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen bakire mısin peki

Yorumla
  • _dertortagı1
    _dertortagı1 Takip Et
    Bilge Yaş: 24
    1 yıl

Ben değilim o

0
    0 Yorumla
  • astrojikfalcım
    astrojikfalcım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Batıl inanç bu

0
    0 Yorumla
  • arraven33
    arraven33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Kızlar farklı mı

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler her haltı yedikten sonra neden el değmemiş bir kadın ister😃?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden her haltı yediği halde el değmemiş Kız ister? 11 cevap verildi
Erkekler neden her haltı yiyip namuslu kız ister? 25 cevap verildi
Bir erkek neden bir kadının yemek yemesiyle bu kadar ilgilenir? beyler yardım? 6 cevap verildi
Erkekler, Erkekler neden etine dolgun bayan sever? 38 cevap verildi
Erkekler herhaltı yerken namuslu kadınlar neden damgalanıyor? 51 cevap verildi
Erkekler her haltı yedikten sonra neden temiz kız isterler? 41 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • KS de sizi de viral videodaki birine benzeten oldu mu 🤪siz kime benzetiyorsunuz?
  • Abdülmuttalib İle size hangi tatlıyı ısmarlardık söyleyelim mi?
  • En sevdiğiniz Kadir İnanır filmi nedir?
  • Birden fazla kişiyle konuşabilir misin?
  • Renault nasıl marka sizce araba da?
  • Her zaman pozitif misin?
  • Aşk mı, karmaşa mı?
  • Nasıl sağlıklı kalırsın?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨