Çünkü çoğu kadın umursamıyor, çoğu kadın partnerinin daha önceden her haltı yediğini bile bile evleniyor.
Ama çoğu erkek bile bile evlenmek istemez. İşte çoğu kız da evde kalmamak için bakireliğini bozmaz.
Erkek egomanyası bir sistem mevcut, eğer bu sistem geçerli olmasaydı, şuan bakire olan çoğu kadın bakire olmazdı.
Yani alan razı veren razı bir sistem mevcut. Bakire kızlar playboy erkeklerden hoşlanmayıp kendileri gibi ruhu ve bedeni bakire erkeklerle evlenirse bu sistem değişir. Sonuçta bakirelik sadece cinsel organdan anlaşılmaz, tarzı, tavırları vb. şeyler ele verir..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yok zor değil var böyle insanlarda. ben böyleyim. çevremdede var böyle tanıdığım arkadaşlarım. her ne kadar az gibi görünse de bizim gibiler de var yani.
20 Yorumla
aynı fikirdeyim ve aynı istekteyim.ama öyle birini bulmak samanlıkta iğne aramak gibi sanırım çok zor.erkek egemen dünyada onların yaptıkları şeylerin normal bizimkinin ise anormal gösterilmesinden kaynaklanıyo bence.kimse bana yaradılış gereği demesin gülerim.umarım hala söyledğin gbi biri kalmıştır diycem ama çok karamsarım
012 Yorumla
Soran+1 yılkendini helaline saklayan kimsenin günahına girmek istemeyen de var ama öyle birini bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah..
- +1 yıl
hayır yaradılış gereği ikisi de eşittir.ve aynı yükümlülükleri taşırlar.ve hiçbiri birbirinin hakimiyeti için yaradılmamıştır.benim demek istedğim hani biz erkeğiz ya böyle duygularımız yoğun diyip işin içinden sıyrılıyosunuz ya o.ben buna gülerim.o zaman karşında temiz birini istemeye hakkın yok
aynen haklisin bende sana katiliyorum madem temiziz evlenecegimiz erkekte temiz olsun degil mi , esit davranmak gerek, neden kasar diye nitelendiriyorlar bende anlamadim valla, erkeklerde'de oyle ,erkegin temizi var birde erkegin kasari, biz ne desek aceba?
24 Yorumla
Soran+1 yılaslında erkeklerede pek suç bulmuyorum onları azdıran yeni nesil gençlik sahilde parklarda nelere görüyorum kapalı bir kız bile yapabiliyosa milletin içinde daha diyecek bişey bulamıyorum ilerde çok pişman olacaklar ama şimdi farkına varamıyolar yaptıkları hataların
- +1 yıl
Sevgili soran. Altta da yazmıştım. Ben karadenizliyim, bizim oralarda öyle açık giyinen kız yoktur pek. Ama erkekler yine de geneleve gidip yapıyorlar. Olay birilerinin kışkırtması değil, olay erkeğe verilen o rahatlık. Hata burada. Yoksa kızları tahrik eden erkek de dolu. Body salonlarından çıkmıyorlar sonra da kızlara resmen vücut show yapıyorlar.
Eğer erkek için "yap aslanım, elinin kiri" denirse, etraftaki her kadın çarşaflı da olsa, o adam gider geneleve. - 1 yıl
Aslınfada erkeklerin tam da suçu yok bu konuda. Bunun suçlusu namuslu erkekleri kandırıp onları kirletip atan kadınlar (o tır kadınlar yüzünden benim gibi temiz kadınlar evlenecek erkek bulamıyor). Benim sınıfımdaki bir çocuğa çok aşığım, aslında o da beni sevecekti fakat o * aramıza girip onu bana karşı kışkırttı, sonra gram sevmediği halde yiyişip attı sevdiğim çocuğu! Bir de türbanlı olacak o ne ayıp. Ayrıca ilk vukuatı benim sevdiceğim değil, ondan önce lisedeyken okulundaki her erkeğe de aynısını yapmış, bu yüzden de adı çıkmış o hayat kadını. Sonra sevdiğim çocuk da onun gibi oldu ve melek gibi çocuk zampara bir şeytana dönüştü. Ama sırf sevdiğim için "suçlu" benim, "suçsuz günahsız melek" ise o, dost bildiğim insanlar bunu iddia ediyor! İnşallah o hayat kadını hiçbir zaman evlenemez, bana yaşattığını yaşamadan canı çıkmaz 🤲🏻 onun yüzünden sevdiceğim benim için sonsuza dek imkansız 💔😢 kimse kusura bakmasın ama sevsem bile artık o çocukla yapamam. Çünkü benim ömrüm boyunca bir tane bile geçmiş ilişkim olmadı, sevgiliyi bırak flörtüm bile olmadı! Ben onun bilmem kaçıncısıyken onun benim ilkim ve tekim olmasına, sicili kabarıklığına rağmen nikahı bana basmasına izin veremem! Ben vallahi mağaramda mutluyum!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
sorma ya erkeklerin bu muhabbetine hastayım.sen her haltı ye,afedersin yemediğin b.ok kalmasın sonra karşına evlenmek isteyeceğin bir kız çıkınca yok şöyle misin yok böyle misin ?ulan sen kimsin bana hesap soruyosun?sen çok mu temizsin diyesi geliyor insanın adamın suratına.iki tane çakacaksın böylelerin ağzına saygısız herifler ya.zarla bozmuş millet kafayı hey allahım sen bu kullarına akıl fikir ihsan eyle ne diyeyim ?
75 Yorumla- +1 yıl
o dediğin sadece kadınlara has bir durum değil erkekte öyle olucak aç 4 kitabın dördünü de oku öğren.Hem her haltı yiyip hem öylesini aramakta neyin nesi?ben bişeyin kafasında değilim de sen neyin kafasındasın onu bilmiyorum.sen temiz istiyorsan sen de öyle olucaksın o zaman öyle değilsen öylesini isteyemezsin hakkın yok.kimsenin hakkı yok.Emirse Allah erkeğe de emrediyor değil mi aynısını ?kime ne anlatıyorsun sen ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin çoğunluğu kaşar ama yine de namusunu koruyabilen erkekler var, az da olsa.
Bu toplumun ikiyüzlülüğünden kaynaklanıyor. Bir erkek sanki ne kadar tecrübeliyse o kadar değerliymiş gibi görülüyor, oysa ki bu ikiyüzlü sistem erkekleri namussuzluğa itiyor sadece.
Sakın ama sakın erkeklerin çoğunluğu bu halde diye sana yakışmayacak bir erkeği çocuklarına baba yapma. Elbette bulursun senin gibisini.52 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Böyle cümleler kurarken lütfen başına "bazı" kelimesini ekleyin de her erkeği aynı şekilde yaftalamadığınızı bilelim. Sizin gibi erkekler de var yeter ki sabırlı olun, karşınıza çıkacaktır veya siz onu bir şekilde bulursunuz. Bir de tavsiyem biriyle tanışınca bekarete önem verdiğinizi ve bakir bir erkek aradığınızı söylemeyin, karşınızdaki kişi yalan söyleyebilir, bırakın o size söylesin ilk önce.
40 Yorumla
+1 yılbu soru benimde cevap aradığım bir soru...erkek olarak şunu demeliyim ki ergenlik dönemine geldiğimizde karşı cinse olan olan isteğimizde inanılmaz bir istek oluyor.Buna genelde aşk diyorlar ama bu aşk değil cinsel dürtüdür.Ama cinsellik olmadan aşk olmaz aşk olmadan da cinsellik olmaz diye düşünüyorum.İşte burda devreye ahlaki kavramlar giriyor.Eğer bir kız, kızlığını
bozarsa onu kimse kabul etmiyor ama erkek de erkekliğini başka kadınlarla yatarak bozmuş oluyor aslında ama bunu kimse önemsemiyor toplumumuzda.40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılbunu bende anlamıorum bende hiç kimseyle kötü şeyler yaşamadm şükürler olsun bu yaşıma geldim Allahta saptırmasın ama bunu anlamıorum temiz kız bırakmıolar artık millet kirlendi sonra dönüp temizini severim yok canım bende severim temzi sende öyle gelsene diesi gelio insanın
110 Yorumla- +1 yıl
ben temizini isterim. kimseyle ilişkiye girmedim. girmemde. inan temiz kız kalmamasının sebebi %70 kızlardan kaynaklanıyor. hem saf oluyorlar 2 lafa kanıyorlar hem de cinselliği erkenden yaşamayı bir halt sanıyorlar. erkeğe zaten cinsellik dendimi akan sular durur. önemli olan kızın kendini koruyabilmesi. ben sevsemde sevmesemde hiçbir kıza yapmam bunu. sonunun ne olacağı belli değil nikahlı karım değil sonuçta.
- +1 yıl
böle bir düşüncede olmanz çok güzel yani sizin gibileride çok az sen temizi hakedersn temizsen ama değilsen haketmezsn işte demek istediğim bu kızlardan kaynaklanıo evet şöyleki kimisi yarını düşünmüo işte bugünü yaşıo ama yaptıkları hatalar ömürlerine yayılıo ama var temiz erkete temiz kızda ve haklısnz
Soran+1 yılburda cinsellik bölümündeki yorumları okuyorum da bu kızlar gerçekten şaşırmış yok sevgilisiyle onu yapmış yok bunu yapmış yok sevgilimi nasıl çıldırtırım kendini eşine saklasana be kızım yaa ne zamana geldik ya hep bu yeni nesil yüzünden bu hale geldi ya ortalık allah sonumuzu hayır etsin
Soran+1 yılyapmasın ya kendini kadınına saklasın yada ne bilim bi şekilde kendisi halletsin ne kadar iradesizsiniz ve geneleve gidecek kadar midesizsiniz..
- +1 yıl
İradesizlik de değil olay. Bunlar çocukluklarından itibaren "yap aslanım, elinin kiridir koçum" telkinlerini o ya da bu şekilde duyuyorlar. Cinsel ilişkiye girince değil bedenlerinin kirleneceği düşüncesi bir de erkekliklerinin ispatı olacağını düşünüyorlar, toplumun eseri. Bu adamı kim durdurabilir? Onlar da "olmaz oğlum, seks yapan erkek namussuzdur" telkinleriyle büyüseydi emin ol bunca geneleve giden erkek olmazdı. Rahatlık verilirse kimse durmaz.
Karaktersizliktir.
Buna ek olarak da hiçbir kadınla birlikte olmamış erkeğe de hatunların ezik damgası yapıştırması ayrı bir karaktersizliktir. Söylemeden geçemedim.90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsandığın kadar zor değil. benim okuduğum okuldan mezun olduğumda dönem arkadaşım erkeklerin %90ının eli kız eline değmemişti. ama kızların hiçbiri bakire değildi. burdan ne sonuç çıkar? bu bahsettiğin her haltı yiyen erkekler kızların tamamına yakınını yiyen küçük bir azınlık. sizde de akıl olmadığından (özellikle sana demiyorum. kızların geneline diyorum) o sınırlı sayıdaki mutlu azınlıkla hepiniz sırayla ilişkiye girip sonra da bütün erkekleri öyle sanıyorsunuz. sonuç olarak biz de bu gerçeği biliyoruz. özelini bize saklamayıp o mutlu azınlık için sııraya giren kızları neden isteyelim? istesek bile mecburiyetten. başka seçenek olmadığından. yine ayıla bayıla değil. bilmiş ol!
00 Yorumlahiçbir kızı peynir olarak görmediğim için o kelimeyi kullanmam peynirden tiksindirdirdiler.erkekler büyük çoğunluğu böyle olmak üzere azınlıkta olmaktan mutluyum.bende kimseyle birşey yaşamadım evliliğe ve sevgili hayatına karşıyım.sadece yanlız olmak istiyorum bakir yada bakire olup olmaması kişinin kendi sorumluğundadır kimseyi ilgilendirmez.
10 YorumlaHer haltı yiyen erkeklerden değilim. O yüzden rl değmemiş kız isterim. Kendi geçmişimde bu hususta tek bir leke olmadığı için temiz kız istemek fazlasıyla hakkım. Böyle erkekleri bulman çok zor değil... Sadece çevreye çok iyi bakamıyorsunuz. Allah korkusu olan, zinanın büyük günah olduğunu bilen her erkek temizdir. Söylediklerim bayanlar için de geçerli elbette...
31 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Maalesef sizin gibi erkekler çok nadir, özellikle z kuşağında. Ben de z kuşağıyım ve çevremdeki erkekler ve onları yoldan çıkaran aptal kadınlar yüzünden evlenmek istemiyorum. Maalesef erkekler kadınlar gibi sabit karakterli olmadıkları için çabuk yoldan çıkarılıyorlar ve bir ahlaksız onların 180 derece değişmesi için yeterli. Ve erkekler de her haltı yiyip en sonunda benim gibi el değmemiş temiz kızlarla evlenmek istiyorlar! Tamamen ikiyüzlülük erkeklerin bu yaptıkları. Ama onları ikiyüzlü yapan da yine kadınlar (her kadın da değil ama demin bahsettiğim ahlaksız kadınlar yüzünden olan namuslu temiz kadınlara oluyor!)
Erkeğin namusu banyoda, kadının namusu namluda temizlenir zihniyeti var bizim millette
82 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de onlara kaşar ya da f*hişe diyeceğiz. F*hişe kelimesi eskiden erkekler için de kullanılırdı zaten. Hatta Kuran'da zina eden erkeklerden f*hişe erkekler diye bahsedilir. Bu sadece bir örnek.
Valla öyle erkeklere f*hişe tam uyuyor.20 Yorumla
+1 yılTemiz bir kızla evlenmek için.. 2 tip kızlar vardır biri eğlenilecek diğeri evlenilecek yeryüzünde eğlenilecek kız varsa neden onları görmezden gelelim? sorun şurada evlenilecek kızların değerini bilmiyorsak işte o zaman sorun.. seçim sizin.. eğlenilecek kız gibi hareket ediyorsanız onun gibi muamele görürsünüz ama temz efendi kızsanız erkek sizinle evlenmeyi düşünür içindeki iyi yönü gösterir daima bunu unutmayın.. Seçim sizin...
014 Yorumla
Soran+1 yılben hiçbirzaman eğlenilecek gibi davranmadım ne kadar ağır olduysam okadar kaybettim neden peki?
- +1 yıl
Değerini bilmemişler ya da yanlış kişilere rastlamışsın hep.. Değerini bilen biri birgün çıkar karşına elbet..
Soran+1 yılsabırla bekliyorum:(((8
Soran+1 yılbunu bana mı diyon şimdi?
- +1 yıl
Kendim de dahil olmak üzere herkese. Sen yazında demişsin, bu ahir zamanda kız ya da erkek fark etmez, kişinin kendini bazı şeylerden uzak tutması kolay değil. Ama sen bunu başarmışsın, sana layık olacak erkek senin gibi temiz olandır. "Ehemm, eğlenilecek kızlarla eğleneyim, evlenilecek kızı bulunca da evleneyim" diyen kaşar o kıza layık olamaz. Ben böyle bir şeyi kabul etmem en azından. O adam zaten seni sen olduğun için değil bakire olduğun için sever.
- +1 yıl
Öyle demeyin.. bence akıllı bir kızın evleneceği erkeğinde görmüş geçirmiş biri olması onların daha çok işine gelir.. evlendikten sonra evine daha bağlı kalır çünkü karısını aldatacağında neler yaşayabileceğini tahmin edeceği için hiç o işlere bulaşmaz çünkü doymuştur.. asıl hiçbirşey yaşamadan evlenen erkeklerden korkacaksın çünkü içinde sürekli eksik kalan birşeyler vardır onu yapmak ister bu bilgileri herkes bilmez söylemez :) bu konuşmalarım istisnaları içermez..
- +1 yıl
Saçmalama. Görmüş geçirmişmiş. Ne görecekse bende görecek. Elin kızıyla yapmadığı kalmamış adamın kirli tecrübesi kendinin olsun. Ben bedenini tertemiz korumuş şerefli adamla onu bir tutmam. Tecrübeyi de helaliyle edinir, sen meraklanma. Başkasıyla yatmış adam, namusunu koruyabilmekten acizdir. Nasıl kıyaslarsın. Namusunu korumuş adam, bunu kendi için yapmıştır, Allah korkusundan yapmıştır, kaşar adamlara benzemez, bir şeyleri eksik falan değil.
- +1 yıl
Aldatılmayı göze alıyorsan öyle birini bul şimdi bunu ben sana ne kadar anlatsam boş erkek olmadıktan sonra.. Ama bu dediklerimi unutma ilerde mutlaka karşına çıkar ve bana hak verirsin.. elbette hiç başından birşey geçmemiş erkek arkadaşlarımda var evlendiğindede eşlerini aldatabileceklerini hiç sanmıyorum ama dediğim gibi azınlık denilebilecek kadar çok az
- +1 yıl
Ya bir adamın özü kaşarsa her türlü aldatır, bu işlerle bir alakası yok. Ben gerçekten namuslu erkeklerden bahsediyorum. Sonuçta evlenene kadar sırf evlenince sorun çıkmasın diye kendine dokundurmayan bir kadın da, evlenip de üzerinden o baskı gidince rahatlayıp, kocasını aldatabilir.
Mesele işte bedenini Allah rızası için koruyan erkek ya da kadın. Bu kişi öyle boş zırvalarla "ay ben yaşayamadım, ay herkes tecrübe etti, ben edemedim" kompleksine girmez, dosdoğrudur. - +1 yıl
Evlenmeden bedenini kirleten erkek zaten kirlidir. Başka kadınların kollarında mutlu olmuş bir adamı koca diye alacak bir midem yok. Diyelim kızın birinin midesi geniş, evlendi bununla. Ya bu ne kadınlardan geçmiş, bu adamı asıl tutamaz kolay kolay kimse. Bu adam o yaptığı şeyleri hakkı olarak görür, bir halt olmaz bu adamdan.
Valla bu benim fikrim ve gördüklerim de bunu kanıtlar nitelikte. Alışmış kudurmuştan beterdir. Seksi kızlarla yatan adamı nikah paklamaz, yine arar o kadınları. - +1 yıl
:) iyi günler..
- +1 yıl
radıus senı tebrık edıyorum cok dogru ve mantıklı konusuyorsun.cevaplayan arkaadas sen sanıyorsun kı herseyı yaşamıs kısı gozu doyar başka kadınlara bakmaz evıne baglı kalır sanıyorsun ama yanlış dusunuyorsun bı ınsan alıstıysa onu evlendıkten sonrada ıster o hayatını alışmıs ve evlendıkten sonrada ozlem duyabılır.alışmıs kudurmustan beter olur
- +1 yıl
cevremde onlarca insan var bu şekilde olan mantıken konuşmayın lutfen birebir yaşayan gördünüzmü?
+1 yıl-Sahte Müslümanlık
-Geri fakalı yaşanmışı bir ergenlik
-Eğitimsizlik
-Kanlı çarşaf fetişizmi
Bu dördünün muhteşem uyumu = zarsız kız namussuzdur deme hadsizliği75 Yorumla- +1 yıl
Müslümanlıkta erkekle kadın eşittir erkek yaparsa helal kadın yaparsa zina değildir.Sahte müslümanlar çakma İslamcılar her gördüğü kızla yatma peşindeyken hatta yatarken gelip zar bekçiliği yaparlar.Senin yaratıcın o kadar kolay kanmaz kim neyse,ne yaptıysa kendisi gibi isteyecek.Ben kızlarla yatarım bakşire isterim olmayana hakaret ederim bilmemnde Yok öyle yağma.
- +1 yıl
Diyenler var sen ustune alınma ben genel kalayladım :)
+1 yılBir halt yemediğimden temizim ve temiz bir kız istiyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Bilemicem artık o konularda konuşmam pek
aa yoksa sen bi halt yemedin mi seni nasıl atlamışlar? deyip o kızı da isterler. hatta çatışmalar bile yaşanabilir bazen. gerçi istisnalar var ki -aşk deniyor ona- o zaman işte devir eğlenme değil evlenme deniliyor. bu yani
00 Yorumlakasarlar evlenmiyormu ?
ona bakarsan kizlar erkekler gore daha sinsi olabilyor bazen , genelleme yapmiyorum , benim eski sevgilim , ameliyat olup birisiye sozlendi , buna ne diyeceksin peki ?
durustluk bumu ?00 Yorumlapeynir muhabbeti yapan,namus bekçisiyken her şeyi yapmayı kendine hak gören herkesin namusuna ahlak kavramına dil uzatan kadın erkek farketmez muhattap olmam gözümde değerleride yoktur
21 Yorumlatamam o zaman erkekler yapıyor diye bayanlarda yapsında görsünler ebesininkini çay tabağında olurmu öyle şey bekaret olayı söz konusu burada kendi bedeninin sorumlusu olacak.
00 Yorumlasize ne erkeklerden onlar doğası gereği yapar. o yüzden de onlar da bekaret kavramının somut bir göstergesi yok.Erkek her haltı yiyorsa kadın da yemek zorunda mı ? Herkez kendi vücudundan sorumlu.
012 Yorumla
Soran+1 yılozaman evlendiğin kız da her haltı yemiş olsun...
Gizli Üye(36-45)4 aykızlarda var bi kız vardı bakire yıllarca oral anal hepsii yaptım sonra gitit bakireyım diye evlendi birisi ile
00 YorumlaSuc kadınlarda, oyle yetistiriliyor-yetistiriyoruz.
02 YorumlaHerkes istediğini alabiliyor mu istesinler nah alıyorlar :D
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonların hepsi inşallah namusluyum ayağna yatpta ruhu kaşar olmuş kızlarla evlenirleer !
senin işinde zor ama umudunu kaybetme sen nasılsan senide öyleleri bulur sadece dikkat etmen lazım..05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne ekersen onu biçersin arkadaşım fazla söze gerek yok.
+1 yılkaşar diye nitelendirilenleri sen neden savunuyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılsavunmuyorum kızlara kaşar deniliyoda erkeğe neden erkektir yapar deniliyo ozaman erkekleri de aynı kalıba sokalım
- +1 yıl
erkeklere bişey denmesine gerek yok, kadınlar ona göre davranıyor zaten
+1 yılsen aşk sevgi değil, kalıba soktuğun erkek modelini arıyon galiba.
029 Yorumla- +1 yıl
ben bakire olup olmuyan için bişi demedim, ama görünen oki üzerine almışsın işte hep böyle ön yargı hep ön yargı noldugunu anlamadan dinlemeden bilip bilmeden karsındakini ezmeye calısma duygusu var hep senin gibi insanlarda.
- +1 yıl
ucuz yorumlardan rahatsız olacak kafayı yemediim, sana düşmüş ceremesi yaran olmasa sızlatmazdı geçmişini.
- +1 yıl
diyecek laf çokta bakma işte insan bazen karsındakinle aynı kefeye koymak istemiyor kendini.
- +1 yıl
hersey bitti mevzu klavyeye geldi, yok diyeceğimi içimde tutacak kadar korkaklaşmadım daha, ama zorlarsan cesaret etmek çokta zor olmaz.
- +1 yıl
eksini verdin içini döküp hıncını aldın, başkasına musallat ol artık.
- +1 yıl
yaşının 24 olduğunu gördükten sonra sadece susuyorum.
- +1 yıl
zıkkım bi git artık ya
- +1 yıl
harbiden baydın artık, yani kötü söz söyleyincemi illa susacaksın
- +1 yıl
ya ne lanet kadın çıktın sen. yahu git yazma yorumumun altına muhattap olma. ne yüzsüz birisin ya hala kalkmıs yorum yazıyor.
Soran+1 yılbi soru sorduk ortalık karıştı sakin olun arkadaşlar niye çekişiyonuz ki?
- +1 yıl
ya kovuyorum yine yazıyor, evde falaanmı kalmış bana sardı ya
- +1 yıl
sıcak havadan millet kendini nasıl serinleteceğinin derdine düşmüş, her şeyin yeri var lütfen yerinize gidiniz serinleyiniz bol bol sıcak havada, görüntü kirliliği yaratmaya ne meraklılar var yahu.
- +1 yıl
çok uzattın boşsuratlar. hala laf sokma derdindesin.
- +1 yıl
al işte kapıyı açık gören geliyor.
aslında erkeklerın sucu yok kızlar kendıne hakım olsa erkekler elını suremez.
00 Yorumlabu haltı yemek için herkes can atıyorsa , bu haltmıdır değilmidir onu tartışmak lazım :D herkes bunu yapmak istiyor:D
01 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden helal yoldan yapılmıyosa evet halt dır
+1 yılbak eğlenmek için kız var evlnmek için var evlenene kadar eğlenmek için kız tercih ederler
00 Yorumla
+1 yılanneme sabahları kahvaltıya kaşar koymasını yasakladım. aklıma geliyor..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. ikiyüzlülükten başka bir şey değil
10 Yorumlahiç öyle bir arayışta değilim...
00 YorumlaPislik içinde yüzüyorum.
11 Yorumla
+1 yılneyseki temiz değilim
11 Yorumla- +1 yıl
bağa tulum peyniri de gufreet bağa
+1 yılher erkek aynı değildir
10 Yorumlabu kadar kasma beyb.seni de alacak bulunur elbet
00 Yorumlaöle birini aramaktan vazgec :D
01 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçmiyorum bende geçmişi temiz birini istiyorum..
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi öyle değil.
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne