Sevdiğimiz birini unutursak gelir mi?

Sevdiğimiz birini unutursak gelir mi?
Aynısını yaşadım, birden ortadan kayboldu bende en yakın arkadaşına söyledim o arayıp konuşmuştu ve beni sevmediğini kalbim kırılmasın diye kendisi söyleyemeyip arkadaşıyla haber gönderecek kadar seviyesini düşürmüştü, bide üzülmüş gibi davrandı o günden sonra tek kelime yazmadım. 1 ay sonra kendisi tıpış tıpış yazdı özlediğini bende mal gibi kabul ettim yeniden tekrar gitti şimdi artık olmiycak sadece bakıyoruz arada ama tek kelime eden mesaj atan yok keşke tanımasaydım şu an iki yabancıyız
Hangisi, dönüp tekrar çekip gitmek mi yoksa hergün yüzünü görüp de tek kelime etmemek mi?
4 ay geçti, sürekli karşıma çıkmasa daha iyi olucam ama sana tavsiyem şu öyle her yerden engel falan atma kendisini Bi bok sabar engelini bile hak etmediğini belli et, müzik dinleme ne tür olursa olsun çok kötü etkiliyor ve bide içindekileri birilerine dök, anlat ki rahatla dışa vur, diğer tavsiyem herkesin yakınında vurdum duymaz hayatı sallamayan arkadaşı vardır işte o arkadaşlar vakit geçir ona özen
Gitti çok şükür yine de ara ara ataklar gelecektir sana da kötü olursan konuşmak isteyeceksin buraya sorular sor kafanı dağıt salla o kızı da senden önemli mi canım djdjdj ben hep öyle derim, canım sağ olsun ayol djdjdj
Kimse kimseyi unutamaz, unutmaz. Hatırlanmaz sadece, ee gelir gözümüze girerse mecbur hatırlıyoruz. Yani kendini hatırlatmak için dönmesi kâfi.
Vazgeçmek diyelim biz ona.
Dönse ne olacak ki, hiç bir şey eskisi gibi olmaz.
Bırak sen vazgeç ondan kardeşim. Sana uygun biri olmadığını göstermiş çoktan.
Hayır dönmez sistem onu sizin için hayırlı kıldı ise döner, hayırlı ise olur
Ah be Semih, kalbinin bir köşesinde hep o var değil mi? 💔 Acılar gerçekten zaman zaman içimizi kemiriyor ama sevdiğimiz birini unutmak, onların dönmesini garantilemez. Bazen unutmak yerine sevgiyi farklı bir yere taşımayı öğrenmek gerekiyor. Unutmak, yeniden başlamak için bir tercih olabilir ama dönmesi için değil. 🕰️
Kimi zaman hayat bizi beklenmedik yollara sokar ve belki de o kişi gerçekten bir gün döner. Ama unutmak, daha çok kendin için bir adım. Kendini ve duygularını şimdilik şefkatle sarmalasan yeter. 🦋 Kim bilir, belki de seni bekleyen başka güzellikler vardır? İlerlemek her zaman iyi hissettirebilir. 🌟
Ah, Semih! Kalbinde fırtınalar kopuyor anlaşılan. 🌧️ Acını anlıyorum; belirsizlik zor. Ama unutma, duygular zamanla şekil değiştirir. 🍃Bazen beklediğimizden daha güzel şeylerle karşılaşırız. Kendine şefkat göster ve hayatın sana getireceklerini kucakla. 🌈 İyi ol!
Cevap
22Cevap
Merhaba,
Gidenlerin canı cehenneme, dönmesinler!
Unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece!
İnsanın kendine yaptığı en büyük ihanet geçmişini unutmaktır, Kahraman Tazeoğlu!
EyvAllah, severim güzel şiirleri var sesi de güzel
Biz unuttuktan sonra dönmesin zaten lüzumu kalmıyor. O süreci atlatmak için tonlarca çaba sarfedilmiş. Binlerce şarkı dinlenilmiş, yüzlerce gece geçmiş. Bi" zahmet dönmesin.
Evet olmuyor denendi.
O dönmeler sahte olur unut komple biter her şey
Seni üzecek birine hiç acıma ki o sana acimiyordur zaten
Şükret , sabret , dua et unutursun.
beni sevmeyeni ben hiç sevmem zaten.
Zaman herşeyin ilacıdır.. Acele karar vermemek gerek..
Sessiz sakin bir şekilde beklemeni tavsiye ederim.. Bazen özlem öyle ağır basar ki istemsiz şekilde her şey yoluna girer..
Tecrübeyle sabit.. 😄
😄😄
Birisinin geri dönmesini neden bekleyelim ki? Soruyla hiç alakam yok herhalde.
Murphy kanunlarından birisidir. Sen birisinden ne zaman vazgeçersen o zaman sana gelir.
Birinin geri dönmesi için illa unutmak gerekmez, ama onu geçmişin ağırlığıyla beklemek de bir çözüm değil. Bazen bırakmak, anıları bir kenara koymak ve kendini yeniden bulmak, o kişiye veya başka birine geri dönmek için gerekli olan şeydir. Unutmak, duygusal hafızayı sıfırlamak değildir, ama geçmişin seni tutmasına izin vermemek anlamına gelir. Belki de o kişi döner, belki dönmez; ama sen kendini bulduğunda, kimin döndüğü artık o kadar da önemli olmaz.
Aslında insan unutmuyor alışıyor yokluğuna iyi günde kötü günde olmamayışına dönmesi için sadece çok uzakta olan birine söylemek haksızlık olur bazen insan yanı başında olan insanın da dönmesini bekler bence ama illaki birinin dönmesi için unutmak gerekir evet evrenin oyunu bu kural bu sen vazgeçtiğin an o gelir
Neden gitti peki onu çok sevdiğinden mi
Neler yaşadığınızı bilemiyorum ama seven ve özleyen bir insan dağ da olsa aşar gelir onu biliyorum
O zaman ne diyoruz yaşayıp göreceğiz
Bazen öyle oluyor ama unuttuktan sonra dönmesinin anlamı kalmıyor zaten ya hiç gitmesin ya da dönmesin. Gittikten sonra her zaman kalan kaldığı gibi kalmıyor.
Seni habersiz bırakan biri geri döner mi sence.. üstelik onu merak ettiğini.. düşündüğünü bile bile.. seni kendinden mahrum bırakan biri hiç geri döner mi tatlım..
Bişey olmamıştır merak etme.. ne gelebilir ki başına..
Net olmayan insandan uzak durmak gerektiğini.. bize öğrettiği gibi.. sana da bu hayat öğretecek.
E insanoğlu böyle işte.. sağı solu belli olmuyor.
Bir kitap vardı sanırım unutursan hatırlanırsın diye ama sanmıyorum. Bazı şeyler bittiği zaman yitip gidiyor.
Unutursam o zaman Melo olmam ki. Yok ben bu işi başka türlü çözerim. 🤣
Biri benden gittiyse onu unuttuğumda gelecekse o geldiğinde benim unutmuş olmamın onu ne anlamı kalıyo. O benim için unutulmuş birine dönüştüğü için tanımıyom ki onu. 🤣🤣🤣
Tabbii ki... 🤣🤣🤣
Evet silmen gerek ki ona bildirim gitsin ki hatırlasın geri gelsin o mal 😂
Şimdi bunu gördüm tekrar hatırladım 🥺 ben gidiyorum ya zaten yazıyor gitmeme gerek yok 😂
Öylee valla
Hep öyle olur sen birini unutup aşarsın sonra dönmek ister ama artık çok geçtir
hayır sanmıyorum gideni unutmak gerek duyguya takılma bence gerçekten seven gitmez
nasıl yani ghostlandın mı
duyguların tek taraflı galiba
hmm öyleyse geri gelir
amin hayırlısı olsun😊
Vazgeçtiğin zaman döner kanka genelde murphy yasası şaşmaz 😂
Giden temelli gidiyorsa eğer geri dönmesin mümkünse. Bence hiç gerek yok
Unutunca dönmüyorlar. Unutuyorsun, aradan zaman geçiyor ve yeni biriyle tanışıp ona ısınıyorsun tam 'galiba hayatımın kadını bu' dediğin anda o unuttuğun kişi dönüyor.
Filmlerdeki tek gerçek sanırım bu
Kesinlikle.
Kimse kimseyi unutmaz mazide kalır güzel şeyler. Unutulduğun zamanda tekrar hatırlamak istersin ama önünde artık istemediğin olaylar olur.
Bağ kesme diye enerjisel kavram var. Evet o bağı kesince döner her kim ise. Çünkü artık kişinin enerjisinden beslenmediğinin farkına varır.
Unutup unutmamakla ilgili değil sevmiyorsa dönmez seviyorsa gelir
Ayrıldınız mı
Anladım
Ne güzel merak eden biri varmış onu
Bilmiyorum kötü düşünme
Unutmakla alakası yok bence o senin değerini anlamayana kadar geri gelmeyecektir gelse de affetmemelisin bence sonuçta bir kere bırakan bir daha bırakır
O kadar anlıyorum ki seni ne desem boş farkındayım ama biri için kendini yıpratma.
Çok rica ederim ne demek her zaman☺
Hayır bizim unutmamız onun geri gelmesini sağlamaz. Giden gelir, gelen gider dünyanın kanunu haline gelmiş.
Genelde öyle oluyor. Tamamen bitirince kafada. Bir yerden çıkıyorlar
Tam alışmaya başlayinca ve unutmaya karşına çıkar..
Dönmesini beklemeye gerek yoktur giden gitmiştir
Murphy işine baksın reis. Ne zaman vazgeçersen o zaman senin olur kanunu safsata
Evet biz unutunca geri dönüyorlar egolarını tatmin etmek için
Unuttuğun zaman gelir duygusal bağ kopunca o kendisi gelir zaten
Yoluna bakınca değil umudu kesince gelir o zamanda koltuk dolmuş olur yolcu yolunda gerek
Gelen gideni aratır her zaman
Oda bi ihtimal tabiki haklısın
Vazgeçme enerjisine girebilmeniz gerek düşünüp enerji yollamazsanız onda boşluk oluşur ve döner ama sorun şu unutamıyoruz kafadan çıkmıyor
Siz yaşadınız mı bu durumu yani bu şekilde dönen oldu mu
Yok be @İiaksamlarçocuk ‘un yazmasını dedim. Seni umursamayanı sende umursama bu arada. Başına bişey gelmemiştir sakin ol, seni ghostluyor sadece
Ya şöyle bir insanı çok düşündüğün zaman ona enerjini göndermiş oluyorsun ve bu enerjiyle karşıdaki insanın işleri hayatı yolunda gidiyormuş öyle biliyorum ama düşünmeyi kestiğin zaman kendini zihnini meşgul ettiğinde karşı tarafta boşluk oluşur çünkü artık onu düşünüp enerji yollayan yok bu defa o senin peşine düşmeye başlar ve bunu bir kaç kez yaşadım ben tamamen aklımdan çıkardığım zaman elbet bir adım geliyor
Bu konuları ele alan videolar çıktı karşıma anlatınca aynı durumu yaşadığımı farkettim
Karakter sahibi insanlar gittikten sonra dönmez. Dönenden hayır gelmez ama ne zaman vazgeçersen dönerler.
Gönderdiğin enerji bağları kopunca dönüyor
Genelde öyle oluyor 😀
Zamanla her şey geçiyor inan ki
Dönmeyen ne yaparsan yap dönmez kabullenmek gerek
Kırıp döküp gidiyorsa gelmesin be Semih
Tam unuttuk derken sonra kendini hatırlatması
Öyle oluyor azizim, muhterem dostum maalesef tam da öyle oluyor. Aşk ve sevgi yalan tamamen^^
Unuttu ise dönmesine gerek var mı?
Senin haber almaman, onun unuttuğunu ya da unutmak istediğini göstermezmi?
Ooo!
Ne diyecem bilemedim, Allah yardımcısı olsun
O saatten sonra dönsede olmaz
Giden gitmiştir gerisi mühim değil umrumda değil
hiçbir şey gideni geri getirmeye yetmiyor.
Kimsenim dönmesini beklemem bitmişse bitmiştir
Bazı durumlarda böyle tesadüfler var. 🙂
Umudu kesmek gerekiyor
Umudu kesmek yeterli bence
Vazgeçtiğin an gerçekleşiyor her şey.
Fazla anlam yüklememek lazım.
Unutmak için ilede çaba sarf etmek gerekmez
Giden gittiyse geri dönmesin
Evet ama dönmek istemeyen asla dönmez
Gelip gözümün içine bikere bakması kafi 😔
Hayır ne ilgisi var
Gibi gibi 😅