Selâmlar!
Sizin için özlemek mi zor, yoksa dön demek mi...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Sizin için özlemek mi zor, yoksa dön demek mi...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Dön demek zor. Onu özlersin ama, ayrılık nedeni sizi günlerce aylarca üzdüyse dön demek önce kendine saygısızlıktır. Hata bizde ise durum değişir, araya bir zaman soğukluk girse de , eğer hala denenmesi gereken yollar bitmemişse bir umutla dön diyelebiliriz.
Şöyle hani vedâ konuşması yaparsın da, yakıp yıkarsın her şeyi. Sonra dersin ki, söndüren itfaiyeye de aşk olsun. Şu sirenler bir sussun, ne özlem kalır ne de dönmesini beklediğimiz. Kalan kaldığıyla, giden gittiğinde meshûl. Herkes bir şekilde kolaylaştırıyor kendine yaşadıklarını. Zor olan ise bunu meşrûlaştırma çabası. O yüzden benim için özlenmeye dahi değmeyecek birine dön demek karakterim gereği zordur.
Kimi özlediğine göre değişir bu. yani ben gidene zaten dön demem.. benim hayatımdan çıkmış kadının tekrar hayatımda bir yeri olamaz zaten. aynı şekilde beni sevmeyen bir kadını da özlemem.. ama eğer karşılıklı aşk varsa o zaman özlem duygusu biraz zor gelir ama elinde sonunda buluşacağın için kolay dayanırsın
Özlemek bence ne kadar istesek de insanın kendisine saygısı olmalı ortayol bulunabilirse çözülür ama direk kestirip atmak bence biraz kırıcı olur yalvarmak ta keza karşı taraf soğur bu sefer özlemek çok farklı bir kavram zaten ölen bir sevdiğinizi de özleyebilirsiniz
Cevap
22Cevap
Her zaman özlersin. Özlemek zor ama gel gelelim yaşaması güzel. ama geri dönmek o kadar zor ki…
Dön demek kolay, dönüşü olmayan bi yola girmiş birini özlemek zor.
Cehennemin dibine gitseydin, orası yakın olmuş demek daha zor. 🧐
😄😄
Dön demek zor. Dönmek isteyen döner zaten de gitmeyi aklına bir kere koyan yine gider kalıcı olmaz. O yüzden dön demek lüzumsuz. Özlemin şiddeti zamanla azala azala biter..
Hiç biri zor deyil yaktıysan gemileri geriye bakmayacan dönmeyecen özlem de kendiliynden gidecek ömür boyu devam etmez ki
Gidene dön demek daha zordur. İnsan kendine dair her şeyi bir kenara bırakarak yapabilir bunu. Bana göre gereksiz.
Giden gittiği yerde kalsın.
Dönmek kolay kafaya taktığın an dönersin. Özlemek Özlem hasreti çekmek ulaşamamak kaybetmek çok daha zor.
Özlediğin insana dön diyemeyecek kadar kırgın olup tüm cümlelerini yutmak daha zor.
Onun hiç haberi yokken özlemek kadar zoru yok.
hicbiri kimseye dön demem giden gider derim ozlemem özlem duygularım körelmiş☺️
Özlemek zor. Özledikten sonra dön demek zoruma gitmez de dedirtecek kişi buna değmeli.
Kişiden kisiye degisir bence özlemek daha zor
Özlemek zor da değil kolay da, ama dön demek zordur
Deliler gibi özlediğimi hiçbir zaman bilmeyecek olması fazlasıyla acı verir..
Özlenen yanımızdadır gidene dön demek yakışmaz bize haysiyet meselesi
Zaten sizler yüzünden aşk meşk kalmıyor yok gururdur yok şu bu ööfff ne kasıntı adamlarsınız
Biz gurur yapmıyoruz ne yapalım yüzsüzlük mü
Özlemek çok daha zor
İkisi de zor en iyisi herşeyi arkada bırakmak çünkü kaderinde varsa ve sana aitse gelecektir
Herkes özler ama herkes dön diyemez dön demek daha zordur bence
Özledim demek daha zor bence dön diyeceksem neden gitti ¿
Kimse ile var olmadık kimseyele de yok olmayız 🌞
Dön diyemem özlesem bile.
Özlemek çok zor zırt pırt özlüyorsjn
Birisi, insani; birisi, acizlik!
Sevmek zor gerisi boş ha yaşamışsın ha ölmüşsün.
Aleyküm selam, özlemek zor sanki
Hiç düşünemedim. valla
Özlemek zor donecegini biliyorsan
Dön demek daha zor be abla 🥀
Özlemek zor özlediğimiz severek doneriz
Özlemek
İkisi de çok zor
Özlemek
dön demek daha zor
özlemek
Özlemekkk...
Özlemek zor
Dön demek daha zor
Dön demek
Özlemek zor
Dön demek
Özlemek
Dön demek daha zor.
Dön demek
Özlemek zor.
Dön demeye değmeyecek birini özlemek daha zor.
dön.
Özlemek zor
Dön demek daha zor
Özlemek
dönmesi daha zoer
Dön demek
Dön demek
Dön demek zor
Dönmek.
Dönmek zor
Dön demek
Dön demek