Geçmişini unutamayan birisi geri dönermi?

Öncelikle selamlar arkadaşlar
Herkesin olduğu gibi benimde bir hikayem var bir ortamda birisinden hoşlanıp tanışma fırsatım oldu ve o kişi ile tanışmadan önce ilk sorduğum soru unutamadığın veya sevdiğin birisi var ise söyle ben bir sigara içip evime gideyim oldu kızın söylediği üzere yokmuş öyle birisi bu kişi ile ben buluştum çay kahve falan baya güzel gidiyordu ama bir geçmişi vardı 1 senelik kız o zamanlar 17 yaşında konuştuğu kişi 22 yaşında kızın ilişkisinin biteli 7 ay olmuş ama hâla unutamıyor o eski sevgilisi kendisine şiddet uygulamış vurmuş ona rağmen hâla onu istiyordu bende sürekli kendisine destek oluyordum tüm temiz saf duygularımla sevdim yemin ederim ki annem olsun birçok yakınım biliyordu onu kız arkadaşım sonradan bana istemediğini söyledi ve denedim olmadı dedi ve bu benim çok zoruma gidiyor hani kısa süreli oldu 25 gün falan ama birçok şeyi sığdırdık gerçekten çok ama çok seviyordum ben kendisine tüm olur yolları söylememe rağmen hepsine yok dedi ve bitirmek istidiğini söyledi duygularım oyuncakmı dediğimde sürekli bana olumsuz konuştu ve tüm her yerden beni çıkardı sadece snapchat uygulamasından snap atıyor sizce ne yapmalıyım gerçekten sevdim ve yemin ederimki çok bağlandım ve kendisi sonradan böyle yaptı ne olur geri dönermi yoksa zamana bırakıp unutmayımı deneyeyim kaç gün oldu hâla aklımdan çıkmıyor hiçbirşekilde arkadaşlar ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
Geçmişini unutamayan birisi geri dönermi?