Eskiyi unutamayan geri gelir mi?

Bir kızla sevgili oldum. Kız 2 ay olmuştu 6 yıllık ilişkisinin nikahtan 1 gün önce bitmesinin üzerinden. İlk tanıştığımızda bana anlatır ben destek olurdum derken 2 haftaya birden sevgili olduk. Muhteşem 1 ay sevgili hayatı yaşadık. Ama benim ona gösterdiğim emek sevgi çoktu o da gösteriyordu aynı şekilde. 1 ay sonra eski nişanlısı geldi ve kız görüştü konuştu onla bana gelip konuştuk ben onu seviyorum annem yüzümden bitti sana da hislerim var ama senle olmayacak dedi terk etti. Eve gittim yazdı son kez sarılıp uyuyalım mı diye çağırdı beni gittim 3 gün beraber uyuduk ben gözyaşlarını öperek dindiriyordum öyle sevdim onu. Bu ilişki devam etti ama eskisi gibi değildi 1 ay sonra bu çocuk gene geldi aynı senaryo oldu ve beni yine terk etti. 5 gün sonra geldi ben yine kapımı açtım ona sahip çıktım yanında oldum. Derken bir gün beni haksız yere aldattığımı düşünüp hakaretler vs terk etti ben sonra yapmadığımı görüntüler vs ispat edip bir de veda hediyesi verdim ona doğaya 3 fidan (kendisi annesi ve kardeşini temsil eden) bağışı sertifikası verip her şey için teşekkür edip. Şimdi benim sorum şu biz cidden çok dolu 2 ay yaşadık yarısını sarılarak uyuyarak geçirdik birbirimize seviyoruz aşığız dediğimiz zamanlar oldu. Gece 2 de şakasına ben gidiyorum bu ülkeden deyince taksiye atlayıp gelip ya ben ne olacağım diyen bir insan benle özel zamanlardan tut her şeyi yaşayan insan ki ben hayatındaki ikinci insanım. ve bana neden senin gibi değil o diyen bir insanım gözünde. Merak ettiğim beni sevdi mi yoksa kullandı mı? Sevdiyse bana döner mi yoksa artık dönmez mi 1 aya yaklaşıyor yüz yüze görüşmeyeli. Benim ona verdiğim emeği sevgiyi cidden çok zor görür. Yeri geldi sevgilisi gibi yeri geldi sırdaşı dostu gibi yeri geldi babası gibi oldum ona. Dudağında kocaman yara çıktı nerdeyse tüm alt dudağı kapladı ben sırf gider yarasından öperdim ki yanımda kendini kötü çirkin hissetmesin diye. Tek bir saçının teline kıyamazdım. Onu mu seviyor ondaki emeğini mi çünkü sevdiği gerçekten adam olamayacak biri kendi arkadaşlarının bile sevmediği bir tip. Kızla evlenmek onun için araba almaktan bile sonraki öncelik olan, zamanında sınavı var diye kızı terk eden, paranın peşinde koşan borcunu kıza öde diyen bir tip. Annesi kızın asla izin vermiyor bu çocuğa kız annesi ile en son 1 aydır küs konuşmuyordu bu değmez tip için. Sizce ne yapmalıyım.

Eskiyi unutamayan geri gelir mi?