AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sen unutmak istemiyorsan, geçmişini unuttaracak kimse çıkmaz karşına.
İstiyorum ben
Ama yeniden birilerine güvenip duygusal anlamda bişeyler hissedecek gücüm yok
O zaman mümkün. Umudunu kaybetme.
çıkar bence
İllaki çıkar. Ama unutmaktan ziyade alışmaya başlamak daha iyi olur. Nedir sıkıntın?
Alıştım gibi ama kolay kolay atlatamiyorum sevdiğim kişi hayal kırıklığına uğrattı güvenimi zedeledi bende ayrıldım her yerden engelledim 3 yıldırda bana ulaşmak için bi yol denemedi barışmak istediği zamanlardada ben affedemedim dönemedim her yerden bağı koparttim zarar veriyodu çünkü ilişki öyle yani
3 yıl birisini beklemek için biraz fazla değil mi?
Beklemiyorumki
3 yıl bana ulaşmak için yol denemedi dedin ya ondan sordum.
Birilerine bişeyler hissedip sevsem biriyle çoktan olurdum zaten ama yok işte böyle oluncada geçmişteki o yaşadığım şeyler konuşmalar sürekli aklıma geliuor
Bu kadar üzülücek ne yapmış olabilir merak ettim.
Dedim ya güvenimi zedeledi
Tahmin edebiliyorum adına üzüldüm, ama emin ol sana gerçekten hak ettiğin değeri verip sevdiğine inandığın birisini bulunca gerisinin hiçbir önemi kalmıyor. Ümitsizliğe kapılma 😇
Bundan daha büyük seymi var
Yok yani demek istediğim güvenini zedeleyecek ne yaptı onu merak ettim
Aldattı mı? Yalan mı söyledi?
Yani işte flörtöz çıktı öyle yani
Her ikiside var
Ve kabulde etmedi aldattığıni yani türlü bahaneler uydurdu iciyoduk kız birden yazdı konuşmak istemedim deneyende bendim aslında arkadaşımdan rica ettim yazmasını napıcagini merak ettim sonra işte sen bana güvenmiyosun o zaman falan filan oldu
Adına üzüldüm, ilişkiyi bitirmekle iyi yapmışsın Flörtöz birisi ise çok üzüleceğini sanmam
Böyle şeyler barışmak istedi falan ama hiçbir zamanda aldattım demedi seni seviyorum sevdigim sensin neden aldatiyim falan filan
Söylemekten ziyade göstermesi gerekirdi. Herkes seni seviyorum diyebilir ama hissettirmek daha önemlidir.
En başta başkasıyla olmanı istemiyorum demiştim sen olduğun sürece başkasıyla olmam zaten demişti hep yanımda olucaksın ama falan demişti bende kabul etmiştim ilişkiye başlamadan önce
Yani insanlar böyledir. Seni elde edene kadar melek gibi gösterir. Elde ettikten sonra gerçek yüzlerini görürsün
Başkasıyla konuşmasa denediğimde sevgilim var dese ayrılmak aklımın ucundan geçmezdi en başta aldatma hariç herşeyi affederim demiştim üstelik bende öyle şeyler olmaz demişti ve ben ayrıldıktan sonra başkasıyla konuştum diye benden hesap sordu ilişkimiz bitmemiş daha ben hemen başkasını bulmuşum falan filan o çocuğun canını yakarım konusmicaksin o çocukla daha neler
O bende de var yaa. Aldatmayı asla kaldıramam sebebi ne olursa olsun
Valla bu sohbet uzar gider, istersen yza bana konuşalım?
Böyle yani 3 yıldır o kadar kendimle savaş veriyorumki o zamanlarda verdim affetmemek zordu ama başardım dönmedim şimdi ise bilmiyorum başka birini hayatına almış geçen sene benim pesimi bırakmaz diyodum
En son bıraktı ben numaramı falan değiştirdim bı yıl sonra oda değiştirmiş en son tamamen bağlantıyı koparttigimda ve geçen senede sevgili bulmuş bana kiziyodu sevgili buldum diye
Bide diyodu düzgün kişilerle sevgili ol konuş üzülmeni istemem
Valla midemi bulandırdı
Sadece melek gözükmeye çalışıyor ve sen onun için alternatifsin
Kısacası öyle ben ömrümde bu kadar karaktersiz biriyle olmadım
O yüzden söylediklerine kulak asma. Biraz adam olsaydı o beraber olurdu seninle bir başkası hakkında yorum yapmazdı
3 yıldır hayatımda yok hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum alıştım bu duruma artık eskisi kadar zor değil bu benim için eskisi kadar üzmüyoda ben seviyo sanmıştım ama
Yok biz ayrıldıktan sonra bazı olaylar oldu ondan sonra konuştuğum çocukla ondan dolayı demişti ayriyken
Anladım ihaneti kaldıramıyorsun normal olarak
Endişe etme o bile senden daha çabuk unutucak
Biliyorum zaten unuttu unutmasa hayatına kimseyi almazdı
Ben 3 yıldır alamıyorum mesela
Sen pek atlatamamış gibisin
Ama ne derler bilirsin, ihanet düşmanından gelmez 🙂
Birilerinin geçmişini unutturabilecek kapasitede olduğun gün, evet
Geçmiş her zaman unutulur önemli olan ders çıkarmak
Öyle bir cikarki sende farkinda olmazsın şöyle bir söz vardır "hiçkimse vazgeçilmez deildir"(Mehmet Karahanlı)
Hangi şehirde yaşıyorsun
Geçmişte ne yaşadın ki
Hindistana gittin mi?
Ne alaka
Cok alaka gittin mi veya gitmek ustermisin
Çıkar çıkar merak etme
Çıkar
Çıkar elbet
Belki
Çıkar abla
Sabah çıkacak
Zooor