Geçmişim olmayan birini unutamıyorum?

Yıl 2019, 18 yaşındayım mezuna kalmışım, ders sınav stresim var. O dönem hiç arkadaşım yok, sevgilim yok, sosyalliğim yok. Sürekli gittiğim bi mağazadaki benim yaşlarımdaki bi çocuktan çok hoşlanmıştım, ama maksimum 2 3 dk lık konuşmalarımız oluyordu her gittiğimde. Bir süre sonra özellikle onun için gitmeye başladım 1 2 ay devam etti böyle. Sonra bu çocuğu çok sevdiğim bi arkadaşımla yakın görünce aralarına girmek istemedim, bıraktım görmeyi. Sonrasında o ayrıldı mağazadan, instagramdan sahte hesaplardan takip etmeye devam ettim tabi. Neydi o zamanki duygusal boşluk muydu, o kadar hoşlanıyordum ki elim ayağıma karışıyordu, bana söylediği tek bir şeyi düşünerek gün boyu mutlu geziyordum, onu görür görmez kalbim çok hızlı atıyordu. E üstüne yıllar geçti, çocuğun başka bir sevgilisi de var. Ben sadece stalk yapıyorum arada bir hala. Ama onu ona hissettiklerimi unutamıyorum. Dün gece alakasız yine rüyamda gördüm onu, aralarından çıkayım dediğim arkadaşımla beraber. Ama onu gördüm diye uyanmak istemedim. Şimdi kimseden hoşlanamıyorum bile, fiziksel bi istek istemiyorum, içten onu sevdiğim gibi sevmek. Ama kimse beni heyecanlandırmıyor kimseyi sevemeyecek gibi hissediyorum artık. Nedir bu durum, nasıl aşacağım? Yoruyor artık beni.

Geçmişim olmayan birini unutamıyorum?