Evlilik düşünen biri misiniz, yoksa ben hiç evlenme taraftarı değilim diyenlerden misin 🤔

Evlilik düşünen biri misiniz, yoksa ben hiç evlenme taraftarı değilim diyenlerden misin 🤔
Bu soruyu 20 li yaşlarda görseydim istiyorum derdim ama Şu an öyle bir dönemdeyimki olursada olur olmasada diyorum. Yalnızlığıma çok alıştım özgürlügümu seviyorum kendimi mutlu etmeyi biliyorum. Anne olmak isteyen tabi beklemesin evlensin. Bu dünyaya çocuk getirmek riskli geliyo bana eskiden daha cok hayalini kurardım ama oda kalmadı pek. 40 yaşından sonra belki evlenebilirim oda sohbet etmek için bişeleri paylaşmak için ona ihtiyaç duyabilirim bilmiyorum 😃
Ben evlenme taraftarı değilim. Evlilik herkesin hayatında olması gereken bir şey gibi görünse de, bana göre değil. Hayatı istediğim gibi yaşamak, kendi özgürlüğümü korumak ve bir kalıba girmemek benim için daha önemli. Herkesin tercihi farklıdır, ama ben bu yolu seçmeyeceğim.
Merhaba,
Hiç sevgili düşünmedim edinmedim de hep evlilik düşündüm ve düşünüyorum!
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır!
Evlilik konusu açılınca böyle tepki veriyorum
https://www.youtube.com/embed/U66OKLlvitsCevap
14Cevap
O işi uzun zaman önce hallettim gadası 🙃
Sonu olmayan yalnızlığa nokta koymak gerekiyor bazen... Bu eninde sonunda olacak yalnızlık Allaha mahsus.. Kadın erkeğe muhtaç erkekte kadına.. Herseyi cinsel manaya çeken andavallar hayvanlar gibi bi gün onla diğer gün başkası ile yatıp kalkabilir.. Ama hayatı payalasayacacgin beraber ağlayıp beraber geleceğin biri şart odak noktan tek kişi olmadıkça mutsuzluk her zaman seninle olur..
Benim imzam çok güzeldir aslında, getir bir nikah memuru göstereyim sana 😂😌🎀🙃💅🏻💅🏻💅🏻🦋🦋✨✨🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Kız evi naz evi diyorsun yani? Ben senin büyümeni beklerim prensesim😂😌🎀💅🏻💅🏻🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Fazla naz aşık usandırır güzellik 😌🧚🏻♀️✨🐥
Zamanı gelince illa ki evleneceğim
Düşündürecek birisi yok.. olur da hayatımın aşkı çıkarsa karşıma beni ikna ederse düşünebilirim..
Amiin tez vakitte 😅😅
Evliyim zaten. Bundan 1 yıl önce dahi evlilik düşünmüyordum, herkese de öyle diyordum. Ama eğer doğru insansa evlilik çok güzel bir şey. Devamlı yakın arkadaşınla aynı evdesin gibi bir durum
Evlilik düşüncesi aklımdan hiçbir zaman geçmedi. Ama olur da bir gün o şanslı adam bana evliliği düşündürecek kadar kendini sevdirirse neden olmasın😃
evlilikten korkuyorum henüz zamanı değil istemiyorum daha yaş 24
Aslında iki tarafta da değilim. Zaman neyi gösterirse akış içerisindeyim
İstiyorum ama bilmiyorum birini çok sevdim kalbime ağır bedeller ödedim yeniden başka birini sevemem
Olursa evlilik olsun evliliğe gidebilecek bir ilişki onun dışında tarafsızım
düşünmüyorum hayatımda biri olunca düşünürüm
Hedeflerim şu an evlilikten çok daha önemli.
hiç evlenme tarafi değilim
😅
Henüz evlilik düşünebileceğim biri yok 😄
Mezunu beklemek lazım 😂
5 sene sonra kız kulesi altında saat sabah 08:03 geçe 😂😂
Beklemedeyim 😂😂
Yaaa Sabıırrrr
😂
Zamanı gelince evlenecek biriyim
Eğer gerçekten aşık olursam hayatimi adadım neden olmasın.
Evlilik düşünüyor ve ciddiyim
Düşünüyorum ama henüz değil 🌷
Doğru insan ve zamanda düşünürüm.
Zamanı gelince diyenlerdenim
Aşık olmadan düşünmüyorum paramı yicem
henüz çok gencim 🙌🏻
Hic o taraklarda bezim yok
dusunurum de sonra ya
Pek sıcak bakmıyorum
Evlilik düşünmüyorum.
Evlilik düşünmüyorum
Henüz zamanı gelmedi.