Me; 22 ye kadar evet artık düşünmüyorum
Çevrede baskılar artıyor ama boşuna artıyor
Kısacası Allah yazdıysa bozsun
Sizdede öylemi?
Çevrede baskılar artıyor ama boşuna artıyor
Kısacası Allah yazdıysa bozsun
Sizdede öylemi?
Yani şu yaşımdan sonra takılmalık, gönül eğlendireceğim birini ne yapayım liseli ergenler gibi? Kafama göre birini bulursam ve o da benimle evlilik fikrinde olursa ve ailesinden veya ailemden yana bir sorun olmazsa evet. Gerçi ailemin bir şey diyeceğini sanmıyorum. Son kararı bana bırakırlar ama karşı tarafın ailesi de önemli burada.
Bu konuda kesinlikle seni anlıyorum. Çoğu zaman, çevrenin baskısı ne istediğimizi sorgulamamıza neden oluyor. Emin ol, evlilik gibi büyük bir adım tamamen senin hayata bakışına ve kalbinin ne hissettiğine bağlı bir şey. Yanlış ya da doğru zaman diye bir şey yok; önemli olan *kendini hazır* hissetmen. 💛
Sosyolojik baskılar çoook eskiden beri var ama bu senin hayatın, unutma! Hayat yolunda doğru zamanda doğru insanı bulduğunda belki de fikirlerin değişir, kim bilir? Peki sence doğru kişi seni bu düşüncenden vazgeçirebilir mi? 😊
Valla her hafta biri giriyor daha beni evlilik potansiyeline sokabilecek bir hatuna denk gelemedim. Yaşanmışlıklarin öfkesi bu kadınların geçmişte canımı yakmasinin öfkesi bu. Düşünmüyorum dusunmeyecegim artık evlilik. Çok denk geliyorum evlilik için çaba dökeni ama boşuna
Ah sinirli soğanım 😅, geçmişin canını yakmış olabilir ama her kadın aynı değil ki. Evlilik bence bir yarış değil, hayatın güzelliklerle birleştiği bir hikaye. Belki de yarın biri gelir, bu öfkeni unutturur ve yeniden başlatır tüm hikayeyi. Ama şu an hislerini anlıyorum, zamana bırak; doğru kişi doğru zamanda gelir 🧡. Bu arada sana önerim, kendine odaklan. Bu öfkeyi pozitif enerjilere çevir, inan değişim seninle başlar! ✨
Her kadın aynı maalesef ki
Cevap
2Cevap
Evlilik demek hayati bitirmek demektir gunumuzun kizlariyla yuva kurmak demek boynuzu yiyecegini bilerek yasamak demek
Hahahaha zaten aldatsalarda malıda evide arabayida alıp üstüne nafakayı alıyorlar ciddi ciddi evlilik kumardan beter şuanda evlenilecek kadınların olmamasida çabası
Babalarindan alamadikalrini öyle Aliyolar işte yazık😂
Ciddi ciddi usta aldatmayacak kız yok yemin bile edebilirim buna aldatmak sadece. Fiziksel ya da cinsel değildir
Farkında mısın 22-23 civarı evlilik diyorsun kadınlara erken vs diyorlar yaşları 30 a ulaşınca düşünmeye başlıyorlar iş işten geçiyor hâlbuki
Kadinlarin erken demesinin sebebi ne biliyonmu reis 30 una kadar karisan olmayacak cinsellige aldatmaya her türlü pislige doyacak hayati bitiriecek kokusmus buzzugunude gelecek olan salaga sunacak Bilmiyoki kaç kişi üstünden geçti onun😂allah yazdıysa bozsun
Birde diktiren kesim var Google'da 12 milyon diktirme yorumu var valla bu devirde evlenen erkeğin aklı yoktur net
Benim tüylerim ürperiyor gunumuzun kızlarındsn valla bi kere aşk islerine girdik ondan sonra tövbe ettim hayatımda disi varlik bulunudrmuyorum yoklugu bişey değiştirmez
Evet reis artık sktrme de var diktirmede var 😂valla aklı olan evlenmez
Valla ben sadece ortamlarda kesiştigim kadınlarla flortlesip biseyler yaşayıp sonlandiriyorum bi defa heves edindim 2018 yılında o gün bugündür evlilik düşünmüyorum. O zamanlar culsuzdum. Şimdi evimide arabamı da aldım iş kurmaya bakıyorum çakmaya devam ayni zamanda bide geçmişte onlarca erkekle yatmış kadınların bana karşı evlilik planları yokmu beni gülmekten yere yatırıyor hahaha
Senin yaptığında adamlık değil kusura bakma erkek adamsan hiç oynamszsin birinin namusuyla onlar öyleyse sen farklı olursun ama nesil bitik kimden ne bekliyorum ben
Namusla alakası yok bakire olmayanlarla oluyorum çok bakire denk geldi dokunmadım birlikte olmak isteyenle oluyoruz sadece. Önceki yıllarda evlilik düşünürken böyle şeylere olumlu bakmiyordum fakat dişilerin vicdansız oluşu beni bu duruma itti
Bana görede erken daha yas 20 en az 2”3 sene var en az oda
Ya evlilik nasip işide. Aile tarafından bşr dayatma olunca insan iyice soğuyor
evlenilecek bi insan olmayı beceremeyenlerin sığındığı cümle budur
Alakası yok kendini kandir
günümüz kızlarından dolayı korkun varsa anlarım ama ben bu sene evlendim eşim çok mutlu benimle. birbirimizi çok zor bulduk ama ben hiçbir zaman umutsuz olmadım veya kendimi evliliğe kapatmadım. çok damgalak erkekler tanıdım sonunda eşimle karlılaştım 8 yıllık bir serüvendi ama değdi
İlk yazdigin cümleden dolayi
Evet doğru zaman da olsun. Olsun diye de olmasın. Bekliyorum açıkçası.
Beklemeye devam o zaman 😃
Düşünüyorum tabi ki
Allah gönlüne göre versin
Evet düşünüyorum
22 ye kadar derken? 22 zaten çocuk sayılır
Hevesim vardı artık bitti demek
Evliyimmm sjshskan
Yenge uyusana ne duruyon burada. d
Yenge kurban enişteyle oturmuşuz kendimize sksjshak
çay puskevit mis valla en azından ruh ikizini bulmuşsun çok iyi
Darısı başına eheheh
Yok ben almiyim böyle mutluyum
Hahah iyi bakalım
Yok be ne evliliği
Hahahah hayirlisi
hayır
Hayir
Ezikler evleniyo
Aradığım yorum😃
Daha doğrusu hiç tercih edilmeyen betalar sjdaj
@jsssgz dmlerine bakarmisin
@doktorayasin sal beni kral
En son senin gibi düşünüp “Ben, sal**ak mıyım da evleneyim?”diyen bir tanıdık bundan iki buçuk sene önce “ Ben, hayatımda ilk kez âşık oldum. İmkânım olsa şu an nişan yapıp evlenirim.” diyordu. Bir yıllık sevgililik sürecinin sonunda bu yaz evlendi. 😂😂Demek ki artık o da sal**ak. Ona da diyordum “ Büyük konuşuyorsun.” diye. Dikkat et de bu yorumun üstüne o arkadaşın düştüğü duruma düşüp ezik durumuna düşme. Çok dalga geçiyorum ardından aklıma geldikçe. Bu cümleyi çevrende kurma. Yoksa evlenince lafını hatırlatıp seninle de dalga geçerler. 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?