media3.giphy.com/.../giphy.gif
Teşekkürler😂😹
Görüşleriniz için teşekkür ederim soruyu da beğenebilir misiniz?

Evliliği destekliyorum evlilik güzel bir yaşam şeklidir iki kişinin birbirine resmi olarak söz verip sahiplenmesi. Evliliği insanlar çok güzel yöne çekebilir, harika bir yaşam haline getirebilir.
Evlilikte önemli olan şeyler;
Eşlerin birbirine yardım etmesi
Birlikte yemek yapması
Birlikte ev işi yapması
Birlikte zaman geçirmeleri
Herşeyi birlikte yapmaları
Bunları yaptıkları zaman arada ki sevgi, saygı bağı artar birbirlerine ayıracak zaman artar. Çevrelerine örnek çift olurlar.
Erkek tarafı kadını mutlu etmeli, jetler sürprizler yapmalı. İlgiyi abartmadan göstermeli, kadın tarafı da zaten buna ayak uyduracaktır aradaki ruh bağı, sevgi bağı uzaya uzaya büyütecektir. Çok huzurlu, mutlu evlilikleri olacağı için bu şekil çevredeki bekarlar evliliğe yönelecektir. Bende çevremdeki insanları evliliğe yönlendiriyorum. ☘️☘️☘️
Ben evliliğe özellikle Türkiye de karşıyım sen evlenmiyorsun ki Resmen Sömürülüyorsun Yok Şu kadar Altın olsun Yok şusu olsun yok busu olsun Evi olsun arabası olsun devlet garantili işi olsun Bir sürü hikaye Ya Durumu olmayan Evlenmesinnmi Evi arabası olmayan Mutlu olmasnmı Sonuç olarak noluyor bu gibi varlık içinde evlenenler Kısa süre sonra ayrılıyorlar sonra yok Aldatma yok boşanma davası yok Kadın cinayeti öncelik para pul değilde Sevgi saygı olsa Kızımı yeter ki Mutlu etsin kimseye muhtaç etmesin varsın şusu olmasın busu olmasın diye düşünseler daha farklı olacak ama Maalesef Örf adetler böyle gelmiş böyle gider o yüzden evliliğe sıcak bakmıyorum zaten istatistik lerde Son 2 yılda evlenenden çok boşanan çıkıyor Sonuç ortada
Kimseyi caydırmıyorum desteklemiyorum da bana sorarsa eğer en fazla söyleyeceğim enine sonunu düşündün mü olur. Herkes kendi kararını kendi alır hayat onun tercih de onun
Evliliği destekliyorum. Ama birbirine duygusal hisler hissedilmeden yapılanma evlilikleri desteklemiyorum
Cevap
61Cevap
Vallahi arkadaşlar evlilik şans işi bazen yillarca beraber olursun o insani tanidim dersin aynı evde yaşamaya başladığın zaman aslında onu hiç tanımadığını anlarsin...
Bazen de hic tanımadığın (sevgililik yaşamadığın) insanla evlenmeye karar verirsin sevmedigin huylarin gozune çarpar ama aynı evi paylaşmaya başlayınca ne kadar yanıldığını anlarsın...
Evleneceğimiz insanlar karpuz degil ki; iki tokatlayip seçerek alalım evlilik konusunda şansın varsa dünyanın en mutlu insani sensin ama şansın hic yoksa vay haline çekeceğin var derim...
Allah hepinizin şansını ve bahtını açık etsin diyorum...
Saygılar...
Genelde caydirmaya çalışıyorum çevrendeki insanları 😅 evliliğe teşvik kısmını çocuk konusunda yapıyorum, çocuk istiyorsanız evlenin baktınız eşiniz iyi bi eş ve iyi bir ebeveyn yola devam edin ha iyi bi eş ve iyi bi ebeveyn değilse alacağınızı aldınız zaten bırakın keyfinize bakın diyorum, ha kendime uygulayabiliyor muyum bunu tabi ki hayır 🤦
Severek evlenenleri destekliyorum. Zaten yıllardır sevgililer ve herkese açık aynı evde yaşama kararı almışlar ve mutlularsa bende mutlu oluyorum. Arkadaşım sonuçta en iyi şeyleri, en güzel günleri yaşamayı hak ediyor. Bu konuda altın takmak günümüzde zor olsa da gittim yine taktım. Yeni evlilik zor olur hiç yoktan bir yardımımız dokundu.
Etliye sütlüye karışmayan tarafım. Evlenmek isteyene de karşı durana da saygım sonsuz. Ama kendim için özellikle önümüzdeki 7 sene içinde böyle bir planım ve isteğim yok. Ayrıca evlilik diyince de söz, nişan, kına düğün gösteriş, yeni gelin zımbırtıları... Hepsinden nefret ediyorum ve karşıyım.
İnsanlar aşık olmadan cinsellik için fors atmak için evleniyor sonra birbirlerinden sıkılıp aldatıp ya da boşanıyorlar millete diyorlar yok işte evlilik berbat falan. Aşık olduğun kişiyle doğru kişiyle evlenirsen hiç bir sorun olmaz zaten. Evlilik zaten müslüman bir insan için şart bir zamandan sonra çünkü hormonlar gelişiyor insanın bazı şeylere ihtiyacı oluyor. Helal yoldan varken neden harama koşsun millet
Kesinlikle evlenilmemeli.Çünkü dertleri çok tamaen pazar üstüne kurulmuş oluyor siz her ne kadar sevgi-aşşkkk desenizde gerçekte maddiyat olduğunu en kötü 3. seneninizde anlıyorsunuz. Daha sonrada para için çalışıp yaşadığınız için zamanı geldiğinde sorular sormaya başlıyorsunuz sonuç: pişmanlık.
Evlenmek hayat boyu sevdiğiniz insan ile hayatınızı paylaşmanız her gün onu görmeniz ve ondan çocuk sahibi olmanız için güzel bir fikir o yüzden evlilik güzeldir evli insanlar bekar insanlara oranla daha az stresli olur
Desteklerim, ama durumu buna el verişli ise sorumluluk sahibi olmaya yatkınsa mesela ben kariyer olarak hep çalıştığım için yani kısacası alıştığım için kendimi hazır hissediyorum sorumluluktan korkmuyorum.
Ben caydırmaya çalışan taraftayım. Yapmayın, etmeyin, hayatınızı karartmayın. Hatanın hata olduğunu mutlaka tecrübe ederek öğrenmeniz gerekmiyor. Çukura düşeni dinleyin, aynı çukura kendiniz bilerek isteyerek atlamayın.
Evlilik yapmak isteyenleri aydınlatıyorum haha “iyi düşündün mü”, “daha çok gençsin”, “etme eyleme”, “her çiçekten bal aldığına emin misin?” 😃 “acele etmeye gerek yok yaydıııır zaman yaydır”
Ben evlenmeyi tavsiye ederim her zaman. Eğer eşine saygın varsa, onu kısıtlamayacaksan, özgürlüklerine saygı duyacaksan evlen. Açık evlilik çok heyecanlı ve güzel
Evliliği destekliyorum. Evlilik toplumun düzeni için gereken bir olgu ve soyun karışmaması için de şart. Aile kavramını seviyorum bunun içinde ev-lenmek lazım.
Evliliği desteklemiyorum ve evlenecek olanları caydırıyorum evet çünkü henüz evlenmeden evliliğin ne kadar zor bir durum olduğunu görüyorum ve insanlık görevimi yapıyorum
Ben evliliği destekliyorum..
Yalnız yaşamak bana göre insanî değil..
Bazen zaruretler insanı yalnız bıraksa da yalnız uyanmak, evde yalnız yaşamak, insanî değil..
#Vesselam
Evlilikten yanayım. Günü birlik ilişkiler bir yerden sonra biter. Evliliğin o kutsallığını yaşamak istiyorum.
Doğru zamanda, doğru insan ile.
Kimseyi caydırmam.
Ben evliliği savunanlar arasındayım.
Doğru kişiyle, harika bir hayat yaşanabilir.
Kimseyi caydırmıyorum ama ben evliliğe sıcak bakmıyorum her zaman doğru insan dedim o doğru insanın geleceğini artık sanmıyorum...
Anlaşabildiği biri ise evlenmeleri için ikna bile ederim eğer anlaşamıyorsa yol yakınken ayrılmaları taraftarıyım.
caydırmıyorum, ama ben ve etrafımda tanıdığım birçok kişinin yakındığı şeyleri de bir kulağa küpe olması açısından açıkça aktarıyorum -ki tedbirli olsun en azından, iyi analiz etsin gerçekten o kişi mi doğru dediği, baştan hata yapmasın diye-
Tek bildiğim kimse günün sonunda boşanmak için nikah masasına oturmaz. Bu nedenle yapıcı olmak lazım...
Destekliyorum tabi ki. Eskiden tanıdığımız iki genç evlilik için bizden borç istemişti, biz de vermiştik örneğin.
dikkat ederseniz evlilikten caydıranlar genellikle erkekler olur. burada ki amaçları bekar kadın sayısını düşürmemektir ki kırışması daha az risklidir
Evlenin gençler evlenin
Hiç bir insanın bu zevki, acıyı, tutku ve bezginliği tatmadan ölmesini istemem 😆
Hiç evlenmemiş oluşum yeter evlenmekten caydırmak için duruşum ve umarsız koca aramayan tarzımın keyifli serinliği yeter😃😃
Doğru insanı bulduğunu hissediyorsa insan evlilik kötü bir kurum değil. Ama sırf mecbur hissettiği için evleniyorsa insan dünyadaki cehennem.
Evliliği destekliyorum. Aile kavramını yok etmeye çalışanlara karşıyım hatta.
erken evlenmek isteyenlere caydırıcı şeyler diyorum genelde
evlilige sicak bakmiyorum ama kimseyi caydirmiyorum da
Olabilecek sıkıntılara karşı birbirinize sevgi saygı içinde destek çıkabilirseniz bir ömür boyu evli kalmanızda hiç sorun yaşamazsınız.
Herkesin kendi tercihi tabikide. Çok isteyen evlensin görsün 🤣
Evliyim. Ve tavsiye ederim. Ha çıkmışsın ha evlenmişsin. Biraz dırdır oluyor o kadar 😂
Evlenmek isteyen buyursun görsün sevgili validesini tersten.
evlilik destelerim.
o kapasıtede olunca evlenılsın .
evlilik guzel biseydir. yani aile oluyosun sonucta ve omurluk asik oluyosun seyirlik degil
Bu konulara pek müdahele etmem ama evlilik daha iyi diye düşünüyorum.
Destekliyorum. İsteyen evlensin istemeyen evlenmesin
Nie 18 yaşinda bu soruyla geldin cahil kucuk kizlara kötülüyorum çunki küçükler ve yalnış karar alma oranları yüksek bu devirde görücü usulüne benzemiyor 30 yaş civarınada övüyorum dermişm evliliği
Yaramaz
Okul yasinda kocapesinde gezmek
Aynen öyle evlilik tavsiye etmiyorum
Kimsenin hayatına müdahil olmak benim haddim değil. Kim nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın.
İsteyen istediğini yapsın. Ne desteklerim ne caydırmaya çalışırım 😃
Evlenmeyi düşünenlerin kararına saygı duyuyorum sadece. Herkesin kendi hayatı sonuçta.
Evliliklerin çoğu seks için yapılıyor... bende yasak aşk yaşamayı seviyorum.
Aile kavramı önemli tabiki destekliyorum evlenmeyip onla bunla gezenleri değil
Desteklerim tabi ama hazır olması lazım insanın buna
Evlenmek isteyenleri caydırmaya çalışıyorum ben tecrübeyle sabit olarak ejxjend
Zamanı gelince bakarız çok kafa yormuyorum açıkcası
Evlenmem evleneenede karışmam 😅 mutlulugumu kıskanmayın ama
Ben hiç bir taraftar değilim. Herkesi kendi haline bıraktım. Ne yaparlarsa yapsınlar.
Sadece türk kadınlarla evlenmek isteyecek erkekleri ikaz ediyorum...
Evlilik güzeldir ama öyle gelinlik kına vs gibi olaylar gereksiz
Ben her zaman desteklerim efendim.. İnsanları bundan caydırmak kadar kötü bişey yoktur..
Aman evlenince kafanızı yemedi iseniz evlenin. Ben yedim o naneyi sizde yiyin derim. Caydirmam.. ama açık açık da derim. Olan bu abi 😅
@Avcıı921 😅😅 cansın diye demedim ki.. Ne demek olduğunu kendi de yaşasın görsün isterim.. 🤣🤣
@Avcıı921 kendi bilir. Ben açık görüşlü bir insanimmmm😅😅
@Avcıı921 görüşlerimi yorumlarda görebilirsiniz beyefendi...
@Avcıı921 o zaman sansiniza küsün beyefendi 😅😅
@Avcıı921 ahahahha. Alemsiniz😄
@Avcıı921 yildirdiniz beni 😒
@Avcıı921 😅😅😅 iyi gunler
Evliliği bize çok büyük bir sorumluluk gibi itelediler oysa öyle değil çok sevdiğin beraber vakit geçirmekten keyif aldığın biriyle daha çok zaman geçirme şansına sahip oluyorsun beraber bir aile kuruyorsun ben destekliyorum
Destekliyorum amaa nasıl bir bok yiyorum bilmiyorum 😅
Evlenmek iyidir ama geçimini sağlayamayan için hayat hapishaneden farksız olur birikim yap evlen 10 tanede çocuk yap Suriyelilerin ülkemizi içine etmesinler nüfus za katkı biraz: )
Evlilik, çoğalmak, yuva kurmak, aile sorumluluğunu almak hayatın temel döngüsü.
Evliliği kötü giden insanlar evlilikten soğutuyorlar. Halbuki hayat herkes için aynı olacak diye bir şey yok. Bu biraz da kişilerin elinde.
Kişiye bağlı, kadın hizmetçi erkek kral olacaksa vazgeçirmeye çalışırım. Aman ya da çalışmam banane, kötü ben olurum sonra
Evlilik yapmayı desteklerim size yapılması istediğiniz şeyleri karşınızdakilerede öyle davranmamız gerektiğini düşünüyorum
Evlilik erkek için dolandırma nafaka ve Başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey değil
Ben pek evlilik tarafcisi değilim şahsen fazladan dert
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?