benimle aşk yaşamanın zor yanı sadece abartılı sevgi gösterisini yapmıyorum bana çok yapmacık geliyor o an içimden geldiği gibi davranırım tabi ki bu soğuk anlamı taşımıyor ama böyle sokaklarda kedi yavrusuyla sarılıyormuş gibi sarılan tiplerden olmam yani anlayan anlamıştır
Zor o kalbe gimesi girerse her koşulda girecek öyle olmadı ben yapamıyorum ben edemiyorum derse zor olur benle bende bi defa aşkta biz vardır 3. kisiyi araya sokarsa biz olmaktan çıkarsa bu hayat ne ona keyif verir ne bana... Ya girecek orada kalacak ya hiç girmeyecek ölene kadar devam edecek benimle bende onunla.. Aksini düşünemiyorum bile bize ters gerisi..
Romantik olamayışım. Mesela sahilde otururken gül satan abla geldiğinde "200 tl gül alacağıma 2 2 bira alıp içmek daha iyi. Çiçek 2 güne soluyor çöpe gidiyor bira en azından içiyoruz" diyen bi herifim ben. Ve bunu gerçekten de yaptım. Sevgilim de "mantıklı ama öküzsün" demişti 😂😂😂
Dominant bir karakter olmam. Muhtemelen benimle ilişki yaşayan insanın en çok zorlandığı konu bu olur. Baskın karakter, sözü geçen kişi ve düşüncelerini önemli bulan biri olmam bence karşı tarafın daha baskı altında hissetmesine neden oluyor olabilir.
Aceleci bir karakterim var biraz. Eskiye nazaran daha iyi durumda ama.. Bir de biraz çabuk sıkılan biriyim. Onu da ben bir şekilde nötrleştirebiliyorum
Aşka inanmıyorum, benimle aşk yaşamak imkansız gibi bir şey. En fazla duygusallık olabilir. Çok zor insanım ve güven problemim var aşılamaz derecede. E bir de manik depresif ruh hali değişimleri var. Yani Allah sabır versin 😄
Bı zor yani yok ya gayet güzel bir şekilde yaşanır benle 😄 sadece bazı şeylere huysuzluk ediyorum çünkü hoşlanmıyorum bazı davranışlardan bunlari da yapmayiversin bı zahmet..
Sadece para konusunda geriyim maalesef, maaşım yok bir kafeye oturup konuşmak isterdim tabi ki ama işte bana beni her halim ile sevecek mutlu olacak birisi gerekiyor ama o da zor
Asla değişmem, gerçekten benim için değişmemi istiyorsa buna inanırsam belki ama sırf kendisi huyumu sevmiyor diye değiştirmeye çalışırsa daha çok yaparım.
Benimle aşkın zor yanı kararlı tavırlarım. Hayır dediysem evete dönmez, evet dediysem hayıra dönmez. Sevdiğim kişinin isteğine göre bitirmekle bir ömür sürdürmek benim için aynı kolaylıkta.
Birçok şeye fazla kafaya takıyorum. Ancak gelecekteki sevgilim veya eşim beni manevi olarak el üstünde tutup rahatlatır ise, o zaman bazı şeyleri törpülerim.