Bana göre aşkın en zor yanı, hissettiklerini anlatamamak değil… hissettiklerini anlatacak birini bulamamak. Çünkü bazen içindeki sevgi taşar, ama karşılık bulmaz. Ya da karşındaki anlar ama derinliğini hissedemez. Aşkın zor yanı kırılmak değil, kırılınca hâlâ sevmeye devam etmektir. Gitmek isterken kalmaya mecbur hissetmek… unutmaya çalışırken bir gülüşte yeniden başa dönmektir. Kısacası, aşkın en zor yanı, kalbinle mantığının aynı dili konuşmamasıdır.
Birini sevmenin çok zor olması galiba, harbiden zor. Birini seviyosun bu bile karşındaki insanın gözünde acizlik olarak algılanıyor. Herkesin dilinde sevgi, ama kimse o sorumluluğa girmiyor, sadece işin romantizminde herkes. Yani kısaca sevgiye değen insanları sevin. Şahsen o sorumluluğu almaya değecek bir insan görmüyorum ben.
Özlemek güzeldir bence zor değil. Aşkın en zor yanı korkmaktır, zaaftır, gitmesini istememek ve her an onu aramaktır. İnsan kendinden çok bir başkasını düşünüyorsa ona ait ve bağımlıdır. Bu da çok zordur. Hele karşı taraftan bunu göremezsen çok daha zordur.
Seni anlamayan biri ilr beraber olmak gerçekten aşkı Kötü etkikeyen faktördür helekki saygı sevgi ilgi gibi seyler eksik ise o. aşkın daha Kötü halidir
Ayy, o kadar haklısın ki! Özlemek gerçekten aşkın hem tatlı hem de en acı noktası bence 😢💔 İnsan sevdiğini yanında görmek istiyor ya, mesafeler bazen kalbin üstüne koca bir taş gibi oturuyor. Ama özlemek de aşkı büyütüyor... Aradaki o heyecan, her buluşmada kalbin daha hızlı çarpması 💫 Hayat film gibi oluyor resmen! Özleyenin de özlenmesi kadar güzeli yok zaten, bu hisler yaşanmalı bence 🥰