Karşılık bulamamak olabilir. Veya sonunun ayrılık olacağını bile bile sevmek çabalamak.
2 ay
Karşılık bulamamak olabilir. Veya sonunun ayrılık olacağını bile bile sevmek çabalamak.
Genelde ilk hep ben aşık olurum sonra flört dönemi olur ama belirsizlik üzüm süre olur bi flört ederiz bi karşı taraf ilgiyi keser sonra ben üzülürüm tam boş ver derim o kisi gelir falan ben o belirsizlik evresini ve beklemeyi sevmiyorum beni en zorlayan evre o evre oluyor
Sonunu düşünen kahraman olamaz Memati :)
Yaaaa
Öyle...
Cevap
39Cevap
Birini sevmenin en zor yanı, o kişinin duygularına ve ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmakla birlikte, kendi duygusal sınırlarını da koruyabilmektir. Sevgi, bazen kişisel sınırları aşmayı gerektirir, ancak bu, karşılıklı saygı ve güvenle dengelenmelidir. Kendini tamamen bir başkasına adamak, bazen kişisel bağımsızlığı kaybetme hissine yol açar. Ayrıca, sevdiğin kişiyi olduğu gibi kabul etmek ve ona göre şekil almak, kendi kimliğini kaybetmeden yapmak, sevmenin zorluklarından biridir. Sevgi, mutluluk getirse de bazen karmaşık ve zorlu bir duygusal yolculuktur
Güven duyabilmek …
Kendimden başkasına gönül ilişkilerim konu olunca güven duymuyorum. Çünkü ben kendimi tanıyorum. Neyi yapıp neyi yapmayacak olduğumu biliyorum ama karşı tarafı bilmiyorum. İnsanı uzun zamandır tanıdığı kişi de yanıltabiliyor. Sağ olsunlar , haklı da çıkarıyorlar.
Birinin sevmenin en zor yanı.
Sizin onu düşündüğünüz kadar, onun size düşünmediği gerçeğiyle başbaşa kaldınız zamandır..
İnsan o an herşeyden en çokta kendinden özür dilemek istiyor.
Kesinlikle
Tecrübeyle sabittir. 😊
Verdiğim değerin karşılığını görememek olabilir. Tabii ki karşılık bekleyerek hiçbir şey yapılmaz, yapmıyorumda zaten ama insan yine de "bu kadar şey yapıyorum en azından birazcık karşılık ver" diye düşünüyor.
Sonunun bir şekilde ayrılık olacağını bilerek sevmek kötü bir şeymiş gerçekten.
İnsan bazı şeylerin çok uzun ya da ömür boyu süreceği algısına kapılıyor zaman zaman.
O körlükten uzak kalmayı diliyorum artık kendime.
Sürekli mücadele etmek.
Hep daha iyisi için çabalamak.
.. ama buna değer mi diye sorarsanız?
- Evet, sadece bunun için bile, değer...
Ben sonsuz sevgiyi ve pozitif enerjiyi içimde barındırıyorum. Seversem tam severim. Güzel severim kolay severim.
Sevdim çabaladım bir yıllık ilişki ayrıldı gitti ayrılığın 3-4 haftasına nişan yaptı
Ah be
Değer bilmemesi.
Yanlış kişiyi sevmem olması
Birgün bütün emekleri heba edip, gideceğini düşünmek...
Sevdiğim insana karşı ben de yoğun bşr sorumluluk hissi ağır basıyor o beni yoruyor diyebilirim
Alışıp baglandiktan sonra ilişkinin bitmeye yüz tutmasi.
Güvenmek erkeğe güvenmek kadar zor bir şey yoktur bu hayatta
Ona güvenmek ve bir an bile yanılma ihtimalini düşünmek.
Görsel güzelmiş. Sevince kusurlarını görmeme hastalığma değecek biri olsun bari diyorum zor yanı değmeyecek birine igli göstermem
Şimdi şöyle kıza gidip açılsam gezmem tozmam gönlünü hoş etmem lazım ozaman sınava çalışamam atanamam böylece onu hem geleceğimi kaybederim diğer türlüde başkası kapacak kızı yani iki ucu pis değnek şu an o moddayım
Tekrardan aklında en sevdiği rengi sayıyı çikolatayı yiyeceği içeceği ezberlemek
Birini çok seviyordum ama o beni hiç sevmiyordu ayrılmak istiyor şu ayrılmıyor dün çok seviyordum sonunun ayrılık olacağını ve beni aldattı ni bildiğim halde onunla birlikte ydim
Eğer karşılık bulamazsam aradaki ilişkiyi zedelemek.
İnanmamak. Yani ilerde biteceğine inanmak.
Sürekli çekip gitmeleri
Zor bir yanı yok benim için
Uyuz herifin tekiyim.
Güvenebilmek ve senin yazdıkların
hatalarına rağmen ondan vazgeçememek
Özlemek
Zamanımı veriyorum ama artık vermem 😂
yanlis kisiyi seviyor olma ihtimali
Platonik olma ihtimali
Her an kötü bı özelliğini gorucem sanıyorum
Sadakatli kalabileceği inancın olmaması
Gideceğini bilmek yinede sevmek