Güncellemeler
1 yıl
Düşmanımin başına vermesin Allah yediğim içtiğim zehir oldu kaç gündür ağzımda yaralar çıktı stresten bağışıklığım zayıfladı
Güncellemeler
1 yıl
3 /1000 oranı var yanı bin tane iğne batması olacakta öyle ancak zaten uyarı oluyor da ben takıntı yaptım psikolojim bozuldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İğne batması olayı mesleki bir terim mı yoksa normal bildiğimiz iğne mı?
Hasta iğnesi battı parmağıma çocuktu hasta ama travma kaldı bende
İğneden mı korkuyorsun yani artık?
Evet psikolojik travma kaldı böyle olacağını düşünmemiştim siz ne yapardınız benim yerimde olsanız ölü gibiyim kaç gündür
Yıllarını bu meslek için vermişsin vakit kaybetmeden bi psikologla görüş. İşini etkilemesin bence
5 yıldır falan çalışıyorum gerek yok bence o psikolojiyle yaşamaya şimdi ki çocuktu neyse HIV ihtimali falan çok çok düşük ama büyük birisi olsaydı ya ne yaiacjitm çok korkuyorum düşündükçe
Şimdi anladım sanırım hastalık kalmaktan korkuyorsun sanırım.
Evet Allah tan küçük çocuktu böyle paranoya olamam meslektaşlarıma da çokça oldu hiç korkmadilae ama ben delirme raddesine geldim
Gayet yerinde bi korku normal bence. Sadece daha dikkatli olmalısın her ışkın görece riskleri var bunun korkusu bizi işimizden etmek yerine daha dikkatli çalışmaya yönlendirmeli
Psikolojik olarak aşırı kötü oldum ama bir daga da benzer şeyi yaşamak istemiyorum sadece
Geçmiş olsun. İstatistiksel olarak bu şekilde hastalık kapmak yaygın bir şey mı? Her işte benzer riskler var. Bunun için istifa etme bence
HIV korkusu yüzünden bimde 101 de çalışmaya razıyım
Çalişabilirsin. O işlerde çalışmanın kötü bir yanı yok
Evet sürekli HIV hepatit ihtimali düşünmektense bence en iyisi haksız mıyım
Yoo haksızsın diyemem. Her işin artı ve eksileri var. Hemşirelikte eksiler ağır basıyorsa diretip kendini mutsuz etmene gerek yok. Ama yine de profesyonel bir destek al bence
Meslektaşlarima da çokça batmış korkmuyorlar hayatlarına devam ediyorlsr
Bence psikoloğa görün
Siz olsanız ne yapardınız benim yerimde
ölmeden ölmeyeceksn yani bırak bu kadar hassas olmayı artık
Size batsa nasıl tepki verirdiniz peki ben sıkıntıliyim çok takıntı yaptım
kanımda bişi yoksa umursamazdım
Çocuk test yaptırmamış bulaşıcı hastalıklar ile ilgili diğer akciğer bağışıklık şeyleri normal
Karaciğer
bence boşua korkmuşsun sakimn ol ve iğne yaparken bir önlem al mesela özel eldivenler var hiçbişi geçmeyen kesici delici onlardan edin
Ben anlamıyorum şu cinsellik yaşayanlar nasıl yapıyor bunu bilmiyorum ben çocuk iğnesi battı diye deli ettim kendimi
valla kafaya senin kadar takıp deli olacağına seks yapıp veli oluyorlar :)
Herkes dedi bulaşıcı hastalıklar ile ilgili sıkıntısı olsa test verirdi diye
sana bildiğim bişi söliim çok takarsan başıa gelirmiş, hayatta çok tecrübe ettim rahat ol biraz
Korku hissi geliyor sürekli o yüzden
obsesif biir takıntı rahatsızlığın var bunun için tedavi gör yoksa delirirsin ilerde
Bir tanıdığım biri var uckuruna düşkün hiç takmıyor ben öyle olsam delirirdim küçük çocuk iğnesi yüzünden bu hâle düştüm haklısınız bu arada
tedavi gör sevişmek demek hasta olacaksın demek değil korunursun sonuçta bu işler şans biri yere tükürür eline gelir açık yaradan girer yine olursun hasta. dert edersen kafayı üşütücen düşünsene daha kötü
koy tötüne de geç böyle durumlarda olumlu düşün ama önlemini al
Evet Mesela birisine kavgadan bulaşmış açık yara yüzüneen valla ben niye böyle oldum ya
kafaya takmışın çıkarmıyorsun, de bakiim kendi kendine koy tötüne diye 3 kere:) sonra gül
Herkes diyor hani yaşlı olsa biraz hepatit riski var şöyle 18 yaşından büyük olsa HIV ihtimali de var hani küçük çocuk hiv ne gezsin anneside sağlıklı ne bilsin cinselliği falan
sen de bişi yok vesvese en büyük sorunun hemşiresin çok takıyorsan bir kan tahlili ve eliza testi yaptır madem bu kadar korkuyorsun 1 aydır bu muhabbeti yapana kadar bi test yaptırsan çoktan normal hayatına dönmüştün
2. hafta yaptırdim negatif çıktı
Evet kesinlikle o illet vesvese öldürdü beni
e neyin davası bu:))))
ölmeden ölme kızım ölünce bol bol vaktin olacak:)
Çok korkuyorum bilmiyorum ama istem dışı oluyor nefes alıp verirken sığmıyor içime
dedim ya bir uzmana görün çaren bizdedeğil profosyonel bir psikolog
Delirme raddesine geldim bıktım ya
delir o zaman
bizim burada hastane var ziyaretine gelirim
Temizlik görevlilerine çok batmış bir set yok aşırı ağırlık çöktü beynime bilmiyorum ama
Deliiii🤣
Gülmeyin komik değil ki
Ana abartıyorsun başka konular bul
Abartmıyorum ki ya test günü pozitif cikarsa ne yapacagim çok korkuyorum
Çıkmaz kokuyla yaşamayı bırak
Ne kadar hassassın
Çok aşırı psikolojik olarak çöktüm
Bence de bırak kimse senin eline emanet edemez kendini
Ne alakası var çokta iyi bir insanım yani sadece travma kaldı
haklisin ablamm
Yahu istifanı ver
Vereceğim yarın