Memurluktan istifa etmeli miyim?

4 yıllık memurum, en stresli kurumda en riskli pozisyonda memurum. İşimde de oldukça başarılıyım arkadaşlar. Ama son 3 aydır dayanılmaz bel ağrılarım var. Bu nedenle doktora gittim. 1 tam fıtık birde yeni oluşmaya başlayan fıtık olduğunu öğrendim. Öyle ki iş yerinde stresten midem ağrıyor. Akşama kadar 8 den 5 e kadar masa başındayım. Hiç masadan kalkamıyorum. Sürekli amirleri memnun etmeye çalışıyorum. Eşim de memur. 50 bin civarı maaşı var. Benim maaşım da o civar. Ben sizce eşimin maaşına güvenerek istifa etmeyi miyim. Bu hayatta asgari ücretle geçinen insanlar var. Ben geçinemez miyim. Üstelik stresten çocuğum olmuyor 1 yıldır. Çocuk sahibi olsam bu fıtıkla nasıl hem iş hem hamilelik hem çocuğun bakımını yürütürüm bilmiyorum. Sizce istifa edip ev hanımı olmalı mıyım. Ben halıya basmayı bile özledim. Erkek gibi yaşamaktan yoruldum. Bugün yine tutuk bir belle çalıştım. Valla dayanamıyorum. Tuvalete girip ağladım artık. Doktor fizik tedavi diyor uzun süre oturmayacaksın ameliyat olsan işinden dolayı tekrar fıtık olursun diyor. 27 yaşındayım çocuğum yok daha

Memurluktan istifa etmeli miyim?