3 aylık memurum ve mobbingden dolayı çok mutsuzum. Benim kişilik yapım sessiz sakin olduğu için daha çok üzülüyorum, yani hak etmediğim halde bu muameleyi görmek üzücü.
Sizce ne yapmalıyım
3 aylık memurum ve mobbingden dolayı çok mutsuzum. Benim kişilik yapım sessiz sakin olduğu için daha çok üzülüyorum, yani hak etmediğim halde bu muameleyi görmek üzücü.
Sizce ne yapmalıyım
Cevap
10Cevap
Bu durum senin sessiz olmandan değil, karşı tarafın sınır tanımamasından kaynaklı. Sessiz kaldıkça devam eder çünkü tepki görmezler.
Ama müdür sonucta yani tartışmaya giremiyorum
Tartışmaya girmek zorunda değilsin ki, sadece bunu konuşursun ve bunun mobing olduğunu belirtirsin anlamazsa delil toplamaya bak.
Ama bu tarz konuşmaya girersem bu sefer de daha çok psikolojik baskı uygular çünkü işi tam öğrenmiş değiliz
Haayır, müdürlerin görevi personellerinden en yüksek verimi almaktır.
Kesinlikle istifa etme... Sözleşmeli mi atandin. Sabırlı ol işi öğren ilk dönemler zor geçiyor ama sonradan alisacaksin
Ama çok üstüme geliyor yani sanki benim sabrımı siniyor
Takma boş ver geçer hersey
Ayni dertten muzdaribim ama mecburiyettten katlaniyorum
Ne yapacağız
İsten istifa etmeden daha iyisini ya da dengini bulmaya calisiyorum. Bulduktan sonra hepsine soverek istifa edecegim. O yuzden bulana kadar bu cileyi cekmeye devam. Beyin yorgunlugu gece uykusuyla. dinlenmeyle gecmiyor. Psikolojisi bozuluyor insanin
Evet benim de öyle yani çok zor duruyorum başka iş bulsam çıkarım ama bulamıyorum yani cidden hiç moralim yok
Sinirsel olarak Şu an bas agrisi cekiyorum o yuzden. Ta Gozlerime agrisi vuruyor
Meslek nedir
Mesaj atayım mi
Tabiki
?
Sana bir tüyo vereyim
Ne tuyosu
boş ver
mesaj atayimmi dedin tabiki dedim sonrasi yok. Ne dememi bekliyorsun
Belki sen öyle algılıyorsundur. Nasıl bir mobing yapıyor mesela
İstifa edersen o kazanır. Ortama alışmaya çalış gittiğin şehirde gezilecek yerler varsa gez stres at
Oda 4 4 lük birisi değildir. Açıklarını bul yabancı birine şikayet ettir.
Neden istifa edeceksin
Ne gibi mobbing yapıyolar.
Psikolojik
Mesela
Saçmalama
Malllik olur
Tayin iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey çok normal, kimse işe gidince baskı ve küçümsenme yaşamak zorunda değil 💔 Sessiz sakin olmak asla zayıflık değil, karakter özelliğin sadece.
Önce hemen istifa etme; bir süre daha gözlem yap, mümkünse not tut, yazılı iletişim kullan, güvendiğin bir amir, rehber öğretmen/psikolog ya da sendika varsa destek al 🙏
İstersen biraz daha anlat, mobbing dediğin tam olarak nasıl davranışlar? 🌿