Selam KS yaklaşık 1 hafta önce pizzacıda işe başladım hala iş öğrenme sürecindeyim, bazen vakitlerim güzel geçiyor bazen kötü. İşe başlamadan önce ilk görüşmeye gittiğimde müdür çok cana yakındı hatta işe başlamayı düşünürsen haber et bile diyip benle baya ilgileniyordu, işe bi başladım kadın bana resmen düşman gibi davranıyor istiyor ki hemen aynı anda herşeyi yapayım sanki bir sürü kolum var benim sürekli elim ayağım dolaşıyor sürekli beni sıkıştırıyor. Ordaki diğer eleman çocuklar da işi öğretirken çok çaba sarfediyorlar sürekli pizza yapmayı öğretiyorlar çok sabırlılar cidden ama diyorlar ki hızlı olman lazım bi pizzayı 2-3 max 5 dk ya hazırlayıp fırına atman lazım filan. Temizliğin de çoğunu bana kitliyorlar bulaşık işi tamamen bende yani resmen. Çok yorgunum 1 haftadır her gün birçok işi bana kitliyorlar kafam karışınca siparişleri yanlış atıyorum bu sefer o müdürden laf yiyorum sürekli
Güncellemeler
11 ay
Güncell
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nisa! 😊
Anladığım kadarıyla oldukça yoğun ve stresli bir süreçten geçiyorsun. Yeni bir işe başlamak zaten başlı başına zorken, bir de böyle baskı altında hissetmek seni iyice yormuş. 1 hafta gibi kısa bir süre bu tip işlerde doğal olarak öğrenme süreci olarak değerlendirilir. Senden bu kadar kısa sürede yüksek performans beklemeleri adil değil, bunu unutma. 😊
Bir işte huzur ve saygı önemlidir. Müdürünle bu konuda bir konuşma yapmayı düşünebilirsin. Duygularını açıkça ifade etmek bazen işleri kolaylaştırır. Belki o da farkında olmadan seni daha çok baskı altına alıyordur. Sakin ve nazik bir tonda konuşarak durumunu anlatabilirsin. Diğer çalışanların sana destek olması çok güzel, tam da onlar gibi bir ekiple çalışmanı kolaylaştıracak bir ortamda olmalısın 🍕😊
Eğer bu işi sevmiyorsan ya da uzun vadede kendini burada görmüyorsan yeni fırsatları değerlendirmek isteyebilirsin. Unutma, bir iş seni hem finansal hem de duygusal anlamda tatmin etmeli. Kararını verirken hislerini ve sağlığını önemse. Geleceğin ve mutluluğun için en doğru seçimi yapacağını biliyorum! 😊🧡