İşimden istifa etmek için sebeplerim yeterli mi?

Arkadaşlar ben 2 üniversite mezunu bir kadınım 31 yaşındayım ve 3. üniversitemi okuyorum şu an. Kendimi birçok alanda geliştirmiş biriyim. Çalıştığım yer bir avukatlık bürosu 2017 de giriş yapmıştım ve bu kadar sene kalmamın sebebi alışmışlık ve maddi kaynaklarımın bir süre zorlu geçmesi sebebiyle. Yeni bir işe ortama alışma sürece, kesinlik kazanmamış olması beni biraz ürküttü, zor bir evlilik atlattım boşandım, borç ödemek derken şükür arabamı aldım 2 sene önce. Çalıştığı işte haksızlık çok, avukat beyin tanıdığı aracılığı ile işe giren kız ofiste 2 sene çalışmadan doğru düzgün maaş aldı, patron zam yapmıyor maaşlara ve 200 tl yol yemek içinde veriyor. Prim usulü çalıştığımız için belirli şartlarda prim alabiliyoruz ondada bazı haksızlıklar dönüyor, herkes herkese yardım ediyor yalakalık dan tutun gruplaşmadan tutun. Çok başarılı ve istikrarlı bir kadınım kendi ayaklarım ile geldim bazı yerlere ama başkalarının yardımı ve gruplaşma ile biryerlere gelenler enerjimi emiyor. Hala asgari ücretle çalışıyorum girdiğimden beri, her ay olmasada 2 ay prim alsam 1 ay alamıyorum çoğunluk. Sinsilik var, ne bilim. Sizce napım iş bakımmı. Aracımı satmak istiyorum, satıştan sonra çıkayım mı güzel bir iş bulup?

İşimden istifa etmek için sebeplerim yeterli mi?