En samimi, en iyi niyetli görüneniniz bile ikili oynuyor.
Kedi köpeği seversiniz beslersiniz hatta canınızı verirsiniz. ama karşı cinse değer vermezsiniz.. Tuhafsınız.
En samimi, en iyi niyetli görüneniniz bile ikili oynuyor.
Kedi köpeği seversiniz beslersiniz hatta canınızı verirsiniz. ama karşı cinse değer vermezsiniz.. Tuhafsınız.
Bunun suclusu sizsiniz yine kendiniz istediniz yaptınız bu hale getirdiniz size deger verilecek bir tarafiniz yok ki deger verince köpekten beter oluyonuz üste çıkıyonuz deger vermeyince kuzu gibi oluyonuz altta oluyonuz degeri haketmiyorsunuz ki kaniniz mayaniz bozuk karakter kisilik adam insanlik yok sizde sizler kendiniz ortalikta zaten bizler cinsel objeyiz bizi sevmeyeceksiniz s.. ikeceksinizz diye geziyonuz lafiniza degil icraatiniza bakilir sadece lafa gelince deger ver icraata gelince beni s.. ikkk dersen laftaki olmuyor bari yalan konusmayin erkekler cikarina kullanir demissin de kizlar parayi gorunce 360 derece donuyor erkekleri para icin kullanmiyor zsten parayi gordu mu bacak arasi aciliyor parayi gormezse sapik abaza damgasi vuruyor burada sizin o.. bulugunuz k. ahpeliginiz ne oluyor peki diyorum ya kaniniz mayaniz bozuk karakter kisilik adam insanlik yok sizde yoksa böyle olmazdiniz zaten
Hahahahha sizde var öyle mi? 😂 Güleyim bari. Tanımadığın insana aynı muameleyi yapamazsın.
Şu kız şöyle yaptı he bütün kızlar öyledir zaten dimi.
Erkeklerin çoğu öyle ama. Başıma gelenleri söylesem.
bana aynı seyleri söyletme ne halt oldugunuz ortada zaten erkekler degil sizler öylesiniz siz öyle oldugunuz icin erkekleri bu hale getirdiniz eee sen nasil olursan erkekler de oyle davranir sen k.. ahpelikk yaparsan sana öyle davranirlar düzgün olursan ki bu zor sana düzgün davranirlar sen kendin belirlersin ben ne dedim lafa degil icraata bakarim türk kızları o. bulugunn k. ahpeligin dibini siyiriyor kitabini yaziyor yalayip yutuyor seks objeligi yapan turk kizlarina ancak seks objeligi yapilir bana laga luga yapma o.. bulukk yapipta kani mayasi bozuk oldugunuz icin tecavuze tacize ugradim magduru yapanlarsiniz sokakta birisi dokunsa namusun gider kendin yaparsan namusun gitmez o. bulugunn dibini siyaran sizler nasil oluyorda sokakta dokundular diye namusun gidiyor zaten o.. busunnn neyse benim daha fazla asabimi bozma
Sen cahilin tekisin..
Düzgün olursan düzgün davranırlar ha. Anlıyorum.
Ah be! Anlıyorum, bayağı hayal kırıklığı yaşamış gibisin 😔 Maalesef herkesi aynı kefeye koymak bazen yanıltabilir. Bence önemli olan doğru kişiyi bulmak. İster inşaat mühendisliği oku ister estetik cerrahisi, sonuçta her meslek dalından iyi ve kötü insanlar çıkar. Herkesin amacı farklı olabilir ama unutma ki gerçekten değer veren insanlar da var. Biraz sabır ve sezgiyle doğru kişilere denk gelebilirsin. Pozitif kal 🌈❤️
Cevap
9Cevap
Cunku onlara duygusal bag kurmadan istedigi cinselligi veren bazi kizlar var ve buna alismislar, herkesi oyle goruyorlar
Siz bedava olan şeyi vermiyorsunuz, bizden her şeyi istiyorsunuz. İnsaf.
Bizi kullanmanızı istemediğimiz için.
Siz de bizi kullanmayın o zaman. Duygularınızı tatmin etmek poponuzu kaldırmak için.
Önce siz başlatıyosunuz. Güzel bulmadığınız ama fiziğini beğendiğiniz kızı kullanmak istiyorsunuz, zorbalık yapıyorsunuz. Yapma abi, niye yapıyosun? O da senin paranı yer işte.
Al gülüm ver gülüm. Ben o parayı kızlarla yemek için kazanıyorum zaten.
E tamaaam? Kullanırım seni o zaman. Kapa çeneni otur aşağı
Önce vermen gerekiyor. O esnada konuşmaya gerek yok zaten.
Ööf sıktın.
Kapı ve sapı. Hadi.
Nah :Ddd
Byes.
Genelleme yapmayın her kadının aynı olmadığı gibi her erkek de aynı değildir.
Libidomuz yüksekse fiziğe bakıyoruz değilse kalbe, tabi duygusal ilişki tercihim ama onu da bulmak zor
Libido düşükse aşk mı oluyor yani 😂
Yüksekken de olur elbette aşk ama libido yüksekken aşk öncelik olmuyor genelde, yani libido nedeniyle birine yakınlaşmışsak 😀
İkisi aynı anda pek olmuyor galiba?
Olur bence yani libidom yüksekken libidoyu boş verip birine sadece duygularla yaklaşabilirim, yeter ki ilgimi çeksin, beğeneceğim biri olsun
Iki tarafda ayni aslında
Bilmem
Her erkek menfaatperest değil.
garip
Evet.
Alacağını almak ister
Tamam da. Değer yok..
Kızlar bunu da istiyor
Niye istiyorlar?
Burdan yazarsam beni engellerler
Erkekler yüzünü beğenmediği ama fiziğini beğendiği kızı kullanmak istiyor duygularıyla oynuyorlar. Sonra kızlar bizim paramızı yiyo diyolar. Yesin o çirkin bulduğunuz kız oh olsun.
Gelsene bişey diyeyim
Güzel değilse pek değer veremiyorlar ya
Evet, kendileri Brad pitt te ondan..
Haklılar ama oyun kurmaya da gerek yok. Ş. refsizlee işte..
Sanki siz tipe bakmıyorsunuz. Biz en azından sadece tipe bakıyoruz kızlar çoğu boy tip meslek vs her şeye bakıyor
Bakıyorum ama vücudunu beğendiğim ama yüzünü beğenmediğim için hiç bir erkeği kandırıp parasını yemedim.
Vucudu beğenmek de hikaye erkeklerin çoğu cinsellik için vucuda da bakmaz aşırı kötü değilse 😂
Neye bakıyor pardon? 😂
Cinsellik için bir şeye bakmaz çoğu. Zaten 70 kilo obez kızın bile dm kutusunun dolu olmaz sebebi bu.
genelleme yapmasak iyi olur
Çoğu öyle ama. Kedisine canını veirr kızlara kötü davranır. Dürüstlük yok.
size mustahak ahaha evdemi kaldjn djdjd
Ucuz erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?