25 yaşımdayım kendimden küçük erkeklerden hoşlanıyorum böyle küçüklüğümden beri benden büyük erkekler bana iğrenç tiksinç korkutucu geliyor ama küçükler daha çekici geliyor son konuştuğum çocuk 18 yaşında bu normal mi ya da böyle bir şey yaşayan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şimdi kendi emsallerini istemeyenleri duydum, yaş farkı çok yüksek isteyenleri de duydum. Senin gibi küçük isteyenleri de duydum. Yaa ben kendim benden 7 yaş büyük biriyle sevgili olurum ama ilerisini düşünemem ki. Yani bir erkek cevabıyla böyle düşünüyorum.
08 Yorumla- 1 yıl
İlerisi olmak zorunda mı
- 1 yıl
İlerisi dedigin ne yav
Evlenen erkek aldatıyor, kadın neden evlensin ki. İlişkinin sonu devamı niye bu kadar önemli? Anı yaşayın. - 1 yıl
Evlenince sanki sevgi aşk bitmiyormuş gibi sacmalamissiniz. Evlilik bir hiçtir.
- 1 yıl
Sen de pezz. o olmalısın:)
Tek erkekle de evlenmeden yaşanabilir. Bagnaz seni. Fikrini kendine sakla haydar abi. - 1 yıl
Şunu o kare kafana sok
İnsanlar, evlenmek zorunda değil. Okey? - 1 yıl
@düşünmektükenmektir Sen de olmayan beynine sok ki senin düşüncelerin Ahlaksızdır. Senin gibi Ahlaksız olacağıma bağnaz olurum. Sizin bu pislik beyinleriniz yüzünden ülke bozuldu.
Ayrıca güzel kardeşim demek, kadın satan anlamına geliyor, erkek kadın farketmiyor.
Pislik düşüncelerinize uymayan insanlara Bağnaz demek de ne zekice bişey. Sanki Elit oldun,...
En İyi Cevaplar
1 yılBu dediğin şey kadınlarda re-alfa fazıdır. Lakin bu faz 25 yaşında değil genellikle 30'ların sonu, 40'ların başında yer alan bekâr ya da dul kadınlarda evlilik düşünmeyenler arasında görülür. Amaç sadece kısa süreli cinsellik olduğu için kadın 20'lerin başındaki erkeklerden daha iyi seks alabileceğini düşünür.
Ama sen 25 yaşındasın. 25 yaşında kadınların yüzde 90'ı genellikle ya aynı yaşta ya da kendinden 3-5 yaş arası büyük erkekleri tercih eder.
Ama kendinden 2 yaş büyük adamı korkunç, 18 yaşında ergeni çekici görüyorsan ben senin bir çocukluk travman olabileceğini düşünüyorum.
25 yaşında ciddi ilişki arayışında olan hiçbir kadın, tercihi 18 yaşında erkekler olmaz. Eğer sen 35 yaşında olsaydın 28 yaşında bir erkeği çekici bulmanı anlayabilirdim. Çünkü 28 yaş erkek için mental olarak çok iyi bir yaş ama 25 yaşında bir kız için 18 yaşında bir erkek çok çok çok küçük.
Benim babam 27 yaşında evlendi annem 17 yaşındaydı. Ama Türkiye de 17 yaşında bir kız bile 18 yaşında bir erkekten en az 3-4 yaş daha olgundur mental olarak.
Kendinden büyüklerden tiksiniyorsan 23-25 yaş grubu erkekler arasında tercih de yapabilirsin.
Hangi yaş grubunda olursa kadınlar aslolarak erkeklerin yüzde 10-20 arasında yer alan bir kısmını çekici buluyor zaten. Diğerlerini çöpe atıyor ama 25 yaşında normal psikolojiye sahip bir kadın, 18 yaşında bir erkeği çekici bulmaz onu bir ergen, bir çocuk gibi görür ama onlarla kısa süreli ilişki düşünüyorsan kendi yaş grubun arasında (23-25) daha çekici erkeklere ulaşabilmen mümkün.
13 Yorumla
Soran1 yılBu çocukluk travma olayını bende düşündüm ama bulmadım öyle yaşadığım bir şey bilmiyorum ama beni de hep küçük sanıyorlar minyon olduğum için belki o yüzdendir
- 1 yıl
Bu durum çocukluğunda çok çok küçük yaşlarda yaşayıp da hatırlayamadığın bir olay da olabilir. Git doktora bir hipnoz yaptır. Bu sağlıklı bir durum değil.
Bak diyorsun ki beni küçük sanıyorlar ben minyon olduğum. Yahu sen yaş olarak 18 gösteriyorsan o yaşlarda senin seçmen gereken 18 yaşındaki adam değil.
Kadınlarla erkekler arasında bir defa mental olarak 30 yaşına kadar 5 yıl fark oluyor. Kadınlar kafa olarak erkeklerden 5 yıl daha olgundur.
Sen diyorsun ki ben yaşça küçük gösteriyorum.18 yaşında daha liseden yeni çıkmış vasıfsız ergeni kendime uygun görüyorum. Bu çok gülünç bir şey. Tam aksine sen 25 yaşındasın çok büyük değilsin zaten. 20'lerin ortası büyük değildir. Eğer ben minyonum küçük gösteriyorum diyorsun o zaman 23-25-27 yaşlarında biriyle olman gerekiyor.
Kadınlar 20'li yaşlarda genel olarak kendi yaş grubu ya da kendinden küçük erkekleri çekici bulmaz hatta onları çoğunlukla ya feminen ya çocuksu görür.
Kendinden yaşça küçük erkek araman gereken dönem bu dönem değil bence. Çünkü;
1. Sen yaş olarak çok büyük değilsin 25 yaşındasın.
2. Sen beden olarak da küçük gösteriyorsun zaten. Senin küçük olarak tercih edeceğin erkekler en iyi ihtimalle ergen irileri olacaktır. Öbür türlüsü de kısa pantolonla mahalle arasında top oynayan çocuktur.
Sonuç olarak bir büyüğünü bir abin olarak şunu da söyleyeyim.
Sen 35 yaşında olsan 28 yaşında bir erkeği tercih etmeni normal karşılardım ama 25 yaşında bir kadının 18 yaşında bir erkekten hoşlanıyor ve onunla bir şeyler yaşamak istiyor olması o kadının kendine yapabileceği maksimum saygısızlıktır. - 1 yıl
Bu açtığın soru hiçbir şekilde iyi niyet ve yardım amacı taşımıyor. Art niyet ve yaş üzerinden birilerine saldırma amacı taşıyor.
Boşversene abicim. Hiç kimse 20-25 yaşında kalmıyor. 10 yıl sonra benzer şeyleri duyduğunuzda zorunuza gidecek lafları bugün etmeyin.
25 yaş üstü tercih etmeyebilirsin ama nefret etme sebebin ne işte bunu hiç anlamış değilim. Tercih etmeyebilirsin ama nefret de etmezsin. Kuyruk acın nedir bilmiyorum.
Ben son 1 yılda yaşları 20 ve 26 olan iki kızla sevgili oldum ve hiçbiri de beni yaşlı görmedi. Beden olarak da en az 7-8 yaş genç gösteriyorum. 35 yaşındayım ama göbekli değilim, kel de değilim. Cildim sarkık da değil.
Benim bir kuyruk acım yok ama insanlara yaşı üzerinden saldırı içeren bu tip sorulara tepkim var. Peki senin tepkin neye acaba. Seni 25 yaşın üzerinde kim üzmüş olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılHoşlanmanın yaşı yoktur, aynı şeyleri zaman zaman ben de yaşıyorum ne yalan söyleyeyim bir genç bayanlar daha çok çekici oluyor benim gözümde gayet normal.
Tabii her yerde olduğu gibi bunu normal karşılamayanlar da var 3 şahıslar ama bence onları takmamak gerekiyor çünkü sonuçta Kendi hayatını kendin yönetiyorsun onlar değil00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. İşler legal olduğu ve karşılıklı olduğu sürece çok sorun değil bence. 😅
Ha ama tabi 10 yaşı geçerse düşünce ve isteklerin uyuşmaması muhtemel o yüzden pek de önermem. 😁00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Yaşa takılma! Aşkın yaşı yok sonuçta, biliyorsun 😉 Karşındaki kişiyle iyi anlaşıyorsan ve mutluysan, kim ne derse desin önemi yok. Senin enerjin küçüklerden hoşlanıyorsa, bırak öyle kalsın! Benzer şeyleri birçok kişi yaşıyor. Herkesin kalbinin peşinden gitmesi gerek, öyle değil mi? Hem 18 yaşındaki biriyle sohbet etmek biraz heyecan katabilir hayatına. Şimdi rahatla ve keyfini çıkar 😊❤
21 Yorumla- 1 yıl
size demedim gizli üyeye dedim özür dilerim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
98Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılNormaldir.. kadının büyük olması daha güzel
00 Yorumla
1 yılYaşadığın olumsuz bir durum olabilir. Belki çocukken babandan nefret edeceğin şeyler yaşadın, kafanda büyük erkek= güvenilmez erkek gibi bir şema ortaya çıktı.
Veya anaç duyguların var, kendini ilişkide göstermek adına içten içe küçük erkekleri yola getirme, onlara acıma gibi duyguların ortaya çıkıyor.
Bence önyargılısın. Her insan farklıdır. Yaşıtın veya büyük birileriyle takılsan sohbet etsen belki düşüncen değişir. Belli ki sen de emin değilsin bu durum seni rahatsız ediyor ki soru sorma ihtiyacı hissettin.
015 Yorumla- 1 yıl
Kadınların tercihlerini neden hep babalarıyla alakalı yorumluyorsunuz? Kadın olgun istese babasından sevgi görmemiş başka erkeklerden arıyor sevgiyi diyorsunuz kadın genç istese babasıyla alakalı sorunlar olmuş büyük erkekler güvenilmez bilmem ne ne ne ne
Yahu siz kıt mısınız? Allahım ya tercihlerimize bile bir şeyler uyduruyorlar - 1 yıl
@GırıkAyna Bu sadece kızlar değil erkekler için de geçerli. Erkekler, anne ya da ablasının paralelinde kızlara daha çok çekilirken, kadınların evdeki baba ve abi profili ekseninde erkekleri tercih ettikleri psikolojinin hatta nörolojinin konusudur. Bu tezleri kahvehanedeki Hüso Dayı işkembeden uydurmuyor.
Ayrıca yanlış olan şey seçtiğiniz erkeğin sizden küçük olması değil ergen ve oğlan çocuğu olması.
35 yaşında bir kadının 28 yaşında erkekle olması o kadar da garipsenmez de 25 yaşında genç yetişkin bir kadının 18 yaşında ergenle olması gülünç.
25 yaşında erkek 18 yaşında kızla olur. Çünkü 30'lu yaşlara kadar kadınlar, mental olarak erkeklerden en az 3-5 yaş olgun. Bu fark ikisi de 30'lu yaşlara geldiğinde kapanıyor. Yani 25 yaşında bir kadının dengi 18 yaşında bir oğlan değil 28 yaşlarında bir adamdır. 25 yaşında kızın 18 yaşında bir oğlanla yaşayacağı ilişki abla-kardeş ilişkisi gibi olur.
25 yaşında bir kadının 18 yaşında bir erkekten hoşlanıyor ve onunla bir şeyler yaşamak istiyor olması o kadının kendine yapabileceği maksimum saygısızlıktır. - 1 yıl
Kadının küçük sevmesi tehlikeli değil abicim asıl erkeğin kendinden o kadar küçük birini sevmesi tehlikeli tek amacı cinsellik olur kadının çocuğa bir zararı dokunmaz dokunsa bile kadınlar erkekler kadar kötü değil bu konularda. Bu gayet normal bir durum sevebilir kadın bu çocuğa ne yapabilir ki? Erkekler ergenlikten beri merak salar bu tarz konulara kızlar her zaman daha duygusal yaklaşır bu olaylara erkekler ergenlikten sonra kafasıyla değilde daha çok alttaki bamyasıyla düşünür. Neyse ne düşüncene katılmıyorum çok yanlışsın.
- 1 yıl
@GırıkAyna Ben tehlikeli demedim zaten mantıksız dedim.
Erkeğin yaşı 30+ ise 18-20 yaşındaki kızla amacı sadece cinsellik olacaktır, kısa süreli ilişki olacaktır. Kaldı ki 18 yaşında bir kız da 30+ bir erkekle parası için olacaktır. İkisi de hastalıklı zihin yapısı.
Biz burada 25 yaşında bir kadından bahsediyoruz ve o kadının 28-29 yaşlarında bir erkek olduğunu anlatıyorum ve böyle de zaten. 25 yaşında evlilik yapan kızlara bak bakalım. 25 yaşında 100 tane kızdan kaç tanesi 18 yaşında erkekle evlenmiş. Ama bunun tersi birçok örnekle karşılaşabilirsin.
Haaa mesele kısa süreli fbuddy ilişkiyse kadının ya da erkeğin büyük olmasının ya da aynı yaşlarda olmasının bir önemi yok. Yeter ki ikisi de 18 yaş ve üzeri olsun sıkıntı yok. - 1 yıl
@GırıkAyna
*****Biz burada 25 yaşında bir kadından bahsediyoruz ve o kadının denginin 28-29 yaşlarında bir erkek olduğunu anlatıyorum. ve - 1 yıl
@GırıkAyna O senin düşüncen bu benim şahsi düşüncem değil hakikat. 18 yaşında erkek fizik olarak da kafa olarak da ergendir, çocuktur biyolojik gerçek budur. Konu tartışmaya kapalıdır.
- 1 yıl
@GırıkAyna Tartışan sensin ben değilim. Gerçeklik tartışılmaz. Kabul edilir, inkâr edilir ya da itiraf edilir
- 1 yıl
@GırıkAyna Sana da iyi akşamlar. Birbirimize katılmak zorunda değil de gözümüzün önündeki gerçeklik ortada. Kadınların sadece yüzde 1'i , yüzde 2'si kendinden küçük erkekler seviyor. Bu toplumda saçma bir azınlıksınız.
- 1 yıl
Ahahahhahshah sitenin en tartışmayı seven üyesisin hep görüyorum. Bu %1 %2 değil çook var böyle evli olanlarda var gözlemlediğim kadarıyla gayet de mutlular en yakınımdan teyzem eşinden 7 yaş büyük ve mutlu bir evlilikleri var ablam sevgilisinden 2 yaş büyük sorunsuz mutlu bir ilişkileri var önyargıyı azaltalım lütfen.
- 1 yıl
@GırıkAyna Yav hee hee çok var utanmasan bütün kadınlar liseden diplomayı alan erkeklerle ertesi gün evleniyor diyeceksiniz yani var ya gülünçsünüz gerçekten. 🤣😆😆 O oranın yüzde 1 dahi olmadığına yemin edebilirim.
- 1 yıl
@GırıkAyna bu şahısta var sıkıntı. Toplumun klişe temasını bizlere aktarmak için burada gorevlendirilmiş herhalde. Sınırlarınızı bilin.
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal değil. Kadınlar 20'li yaşlarda erkeklerden olgun oluyor. Senin yaşıtın erkek dahi senin kadar olgun değilken kendinden küçüklerden hoşlanman bir korkudan, endişeden kaynaklanıyor olabilir. Senden yaşça büyük erkeğin kadının, ilişkinin kurdu olacağından ve seni beğenmeyeceğinden endişelisin sanırım. 18 yaşında taze ergen, arzularıyla başedemeyen, her yaştan kadından etkilenen erkek doğal olarak sana da ilgi gösteriyor ve sen de tek seçenek olarak onları görüyorsun. Özgüvenli ol. Sonuçta kadınsın ve her yaştan erkek kadınlara tapıyor. Ben 60 yaşındaki erkeğin 18'lik kadın almasını da, 60 yaşındaki kadının 18'lik erkek almasını da kınamam. Neticede hukuka aykırı bir tarafı yok. Hukuksuzluğun kol gezdiği ülkede hukuka aykırı olmayan böyle hususların gevezeliğini yapmak boş iş geliyor bana. İnsanlar akıllı olsun, kimse kimseye bir şey dayatmasın, neyi tercih ediyorsa etsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
u 1 yılElbette kendinden küçük erkeklerden hoşlanman normal bir durum, unutma ki aşkın yaşı yoktur ☺️ Kendinden büyük erkeklerden ya da yaşıtın olan erkeklerden hoşlanmamanda bir problem yok. Kendinden küçükler ile anlaşabiliyorsundur ya da sana daha çekici geliyordur ne bileyim. Ama bunda bir sakınca yok istediğin yaş grubu ile flörtleşebilirsin.
10 Yorumla
1 yılYani simdi 17 yasinda ogrencilerim var, bir yas buyugune o gozle bakamam ben. Ama resit olduklari icin yasa disi bir sey yasanmaz, ailesinden laf yersin en fazla.
53 Yorumla- 1 yıl
Yok ben yasima yakin insanlarla
1 yılErkeklerin kendinden küçüklerden hoşlanması normal karşılanıyorsa kadınların kendinden küçüklerden hoşlanması da normal karşılanmalı (ki asıl anormal olan erkeklerin küçüklerden hoşlanması bence)
34 Yorumla- 1 yıl
@GırıkAyna Tam senin bir soruna denk gelip cevaplarken gönder butonuna bastığım gibi senden bu cevaba verdiğin yanıtın bildiriminin gelmesi...
- 1 yıl
Evet
Gayet normal asıl erkeklerin kendilerinden yaşça küçük istemesi ANORMAL, bir kadından zarar gelmez bir kadının zihniyeti erkeğinki kadar iğrenç mide bulandırıcı değil.
34 Yorumla- 1 yıl
Fazla cinsiyetçilik içeriyor bu yorum oda görünüş için istiyor işte 😅
1 yılkadınlar her zaman genç erkeklere şans vermeli diye düşünüyorum ama insan kendi yaşını unutmamalı çoluk çocuğu da rahat bırakmak lazım sanki bacım
12 Yorumla
Soran1 yılZorla konuşmuyorum ya zaten o ilk bana açıldı duygusu yoğun olan da o
- 1 yıl
ablası yaşça büyük olan sensin ya hani ondan diyorum topu çocuğa niye atıyorsun bu yaşa kadar boşuna mı yaşadın ne diye sapık gibi açıklama yapıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılnormal değil ve ileride yaşın iyice ilerlediğinde bu durum başına sorunlar açar. senin yaşın ilerledikçe senden daha genç erkekler seninle cinsellik dışında hiç bir ilişki kurmak istemeyeceklerdir.
10 Yorumla
1 yılOlabilir. Tercih meselesi.18 den aşağısı problem gerisi senin. İstersen kendini kesebilirsiniz. Beden senin kime ne? Özgürsünüz yani. Başarılar
00 YorumlaNormal bir durum ama çoğu erkek çok büyük yaş kadın istemez. 18 yaş 25 yaşındaki biriyle olmaz, para için olur ama bu her erkek için geçerli değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Enteresan nasıl anlaşıyorsun ki. Ben yaşça olgunlaşmış karakter olarak olgunlaşmamış kişilerle bile sohbet yürütemiyorken veya bayıyorken o yaşta biriyle… bilemedim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gayet normal. Tanıdığım 40 yaşındaki kadın boşandıktan sonra kendisine 19 yaşında sevgili buldu onunla aynı evde, 2 çocuğu ile 10 yıl yaşadı. Çocuk kadına yeter artık dedirtmiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yıl20 ki yaş erkekler ergen zaten geç olgunlasiyor erkekler gerçi biraz karakter meselesi de
29 Yorumla- 1 yıl
Bence ergen sensin ayrıca erkek daha çabuk olgunlaşır ve olgunluk yaşla değil yasantiyla olur boş yapma
- 1 yıl
1 xper gelmiş yine yargı dağıtıyor hadi canım hadi
- 1 yıl
Yeni hesap açıp farklı hesaplardan gelip yazmayın sırf laf yetiştirebilmek için kendinizi gizleyerek
- 1 yıl
Bence bu tartışılır karakter meselesi olduğunu düşünüyorum nasıl 30 yaşında adam var olgunluktan eser yok nasil 20 li yaşlarda erkek ağırbaşlı efendi
1 yılBence değil. Ben yaşıtlarımla bile anlaşamıyorum 😂
20 YorumlaErkek geç olgunlaşır 18 kucuk gibi degılmi 20 23 arası olsa bari
20 Yorumla
1 yılNormal bence. Ben küçüklerden hoşlanmam mesela. Hep çocuk gelir gözüme. Çekici bulmam ve istemem. Bu yüzden evde kaldım zaten. 😃
00 Yorumla
1 yılBüyükler bana uzak küçükler ise kardeşten öteye gitmeyecek bir kavram da yaşıt olması veya akran olarak 3-4 yaş farkı olması en iyisi
00 Yorumla
1 yılBen aynı yaşta bile olunca öğk oluyordum. Sonra 19 yaşında birine aşık oldum. Neden? Aptaldım
neyse ki geçti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılDoğru yoldaşın bende hep küçüklerle çıktım daha iyi oluyor
10 Yorumla
1 yılKime cidden âşıksan onu tercih et, yaş hiç farketmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence bu senin kararın olabilecek bir şey. Kimse karışamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yıl15-16 ya kadar yolu var senin için sorun olmaz
01 Yorumla- 1 yıl
İki tarafta razıysa erkek reşit olmasa da sorun olmaz 15 yaştan aşağısına bakma ama küçük kalır
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Renklerle zevkler tartışılır. Sende küçüğünü belirliyorsun
00 Yorumla
1 yılNormal bence 18 yaş altında olmadıktan skrna olgun olduktan sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende de olmuştu ama bu kadar küçük değil bir iki yaş
00 Yorumla
1 yılBence gayet normal bebeğim ben de her zaman küçük kızlara olgi duyuyorum 🤫
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de benden büyüklerden hoşlanıyorum
3 4 yaş büyükler her zaman daha fazla ilgimi çekiyor
Normal bi şey bence tercih ilgi meselesi
00 Yorumla
1 yılHaklısın ama küçükler daha iğrenç çoğu cluplarda yanında kondom tecavüz hapı taşıyor.
00 Yorumla
1 yılYani bence normal değil.. senin yaşında küçük..
00 YorumlaNeden normal olmasın, bu senin hayatın, senin tercihin.
00 Yorumla
1 yılGenç tokmakçi seviyor teyzemiz. Gençler yardım edin hele bir şuna 😛
01 Yorumla- 1 yıl
olur ederiz
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılBen olgun erkek severim akskaks başkası sevmez. Belki tecrübe meselesi kim bilir.
00 Yorumla Sıkıntıli sonu hiç iyi değil dikkat et kendine bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende aynıyım kendimden küçük kızlara ilgi duyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende 19 yaşımdayken 33 yaşında bir öğretmene fena aşık olmuştum 6 ay muhteşem zaman geçirdik ama sonu iyi bitmedi... Demek istediğim kadınlarda bu his olabiliyor galiba
014 Yorumla- 1 yıl
Noldu ki sonunda
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn hicbirsey demeden biranda gitti. Veda etmeden hoşçakal demeden. Günlerce gözüm telefonda bekledim. Ama çoktan gitmişti. Şimdi düşününce zaten olmayacak işmiş benimki ama bı hoşçakal deseydi belki onca sene içimde ukte kalmazdı. Gitmiş bitirmiş değilde kaybolmuş gibi hissediyor insan unutmak istiyor unutamıyor... Öyle işte
- 1 yıl
O yapmasa sen yapacaktın. O üzüleceğine sen üzülmüşsün
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn yok ben hayatta bırakmazdim o zaman çok aşıktım ama gençlikmi ergenlik mi ne dersen de. Olmasi gereken bu iyi olmuş ama vedasiz gitmesi çok koymuştu bana
- 1 yıl
Mutlaka yaşıtın bir kızdan etkilenecektin ve bırakacaktın.
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn orasıni bilmiyorum ama olsa veda ederdim en azından bı sebep söylerdim
- 1 yıl
İşte aklında kalmak istemiş iyi yapmış kendince
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn hiç iyi kalmadı ama öteki türlü kalanları en azından güzel anıyorum onu başka
- 1 yıl
Onu unutamaman ona yeter işte..
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn normal şekilde gitseydide zaten unutmazdim ki
- 1 yıl
Sana bağlandığını için gitmiş acısıyla. Sen bunu anlayamazsın.
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn belkide şimdi düşünce daha büyümeden iyi yapmış diyorum oda devam etseydi benle daha başka şeyler yasanabilirdi belki
Cevap sahibi1 yıl@Neyebakacaktimbenn takip edebiliriyim seni izin var mı?
- 1 yıl
Olur edebilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok normal, bazı kadınlarda kendinden büyükleri seviyor hep abazaları daha doğrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılOnlarında rızası varsa sorun yok tabi. Bazı olgun kadınlar özellikle gençleri istiyor hatta
00 Yorumla
1 yılAnnenle düzgün bir ilişkin olmamışsa küçük erkeklere annelik yapmak hoşuna gidiyor olabilir psikoloji öğrencisiyim
31 Yorumla
Soran1 yılAnnemle de babamla da aram çok iyi
Gizli Üye(18-24)1 yılBana etik ve ahlaklı gelmiyor. Kanunen reşit olması onu erişkin yapmıyor benim gözümde pedofilinin yan sürümü bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal. Bir sorun yok. Ben de ne küçük ne büyük sevmem. Sadece yaşıt sevdim hep. Herkes aynı değil. Kendinde sorun arama.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılne bebe mi 😂 ahaha kız tamam erkekler her yaşta çocuk ama seninki de baya küçük ya çocuk resmen ergen tribi çekilir mi hiç sjdgshs
01 Yorumla
Soran1 yılBenimle yaşıt bi sevgilim vardı ondan daha olgun yemin ederim 18 gibi değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl18 mi ya daha yeni reşit olmuş ne yapman o yaştaki çocuğu? Hem o daha ergenlikte seninle ciddi düşünmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılNormal, erkeklerde mesela küçük yaştayken büyük kadınları arzular, büyüdükçe de küçük kızları..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl18 den büyükse sorun yok. Sen demekki. Tatlı, hızlı, * erkeklerden hoşlanıyorsundur. Ama çokda bi gelecek bekleme onlardan. Vurdur geç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl24 yaşındayım senden küçüğüm hoşlan benden sakalı kesersem 15 e düşüyorum
01 Yorumla
Soran1 yılLdmcldvldöc
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇocukları mutlu edersen çok dua alır, cennetlik olursun 👌😈
14 yaşın altına inme ama ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunlar normal bişey ama bizim toplum kendi gibi düşünmeyen kişileri dışladığı ve ayıpladığı için anormal görünüyor ama bu normal bişey
00 YorumlaKadının yaşının büyük olması erkeğin daha çok haz vede duygu yaşamadı demek her ikisi de heyecanı vede zirveleri hedeflerse harika olur. Birde yeni tanışma siteleri var mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz fantezi arayışında gibisin sanki taze olması falan gibi şeyler seni çekiyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenden 4-5 yaş büyük kadınlar bana tiksinç gelmiştir 22-23 iken. Sen bence ulaşılmazı seviyon
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKimisi cidden ağır başlı olgun oluyor iyi bir çocuksa hiç sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesin yeni kuşak erkekler 1.80 üzeridir diye hoşlanıyorsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılValla ben de kendimden yaşça büyük hanımefendilerden hoşlanıyorum:))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen kız olsam aynı şeyi yapardım sadece olgun olması önemli olurdu
00 YorumlaNormal ki bu çok kişinin isteği ve sevdiği şey
00 Yorumla
1 yılBende tam tersi kendimden küçük erkeklerden hoşlanmıyorum ama tabi ki 10 20 yaş büyük biriyle de olmam 3 -5 yaş falan
10 Yorumla
1 yılNedenhoslanoyoesun mesela buyuk erkekler gibi ciddi olmadiklari icin mi once bunu sor kendine
15 Yorumla
Soran1 yılYa bilmiyorum büyükleri yanıma yakıştırmıyorum bende küçük gösteren biriyim minyonum beni de 16 17 sanıyorlar 25 olmama rağmen acaba bu yüzden mi bilmiyorum
- 1 yıl
Ay bende minyonum ama kucuklerle olmak istemiyorum benden cok buyukte olmasin max 5 yas farki buyuk olsun
- 1 yıl
@ezcanrojan Bu soruları gizli üye olarak pembeli veletlerin çoğu erkek değilse ben de bir şey bilmiyorum
- 1 yıl
@ezcanrojan Bu soruları pembeli gizli üye olarak açan veletlerin çoğu pembeli üye değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum.
Son zamanlarda sitede piyasa yapman için bu soruyu döndürüp döndürüp açıyorlar. - 1 yıl
@ezcanrojan Bu soruları pembeli gizli üye olarak açan veletlerin çoğu erkek değilse ben de hiçbir şey bilmiyorum.
Erkekler 18 yaşında kızlara asılınca bişey olmuyor? Bu da normal.
20 Yorumla
1 yıleğer reşit ise, gayet normal bişey herkes farklı tercihlere sahip olabilir bunun yüzünden kendini kötü hissetme.
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 25 yaşımdayım kendimden küçük erkeklerden hoşlanıyorum. Normal bir durum mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler