Aşk İlişkileri 26 yaşındayım ve yaşımdan küçük erkekler dikkatimi çekiyor. Bu durum normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Yaşımdan büyükleri aksine itici, duygusuz ve bakımsız buluyorum napayım ısınamıyorum Güncellemeler+1 yıl 🫣 26 yaşındayım ve yaşımdan küçük erkekler dikkatimi çekiyor. Bu durum normal mi? Cevapla Erkek Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Normaldir.. kadının büyük olduğu ilişkiler bence daha iyi zaten 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Tercih meselesi 👍Bazı kızlar aşırı büyük istiyor bazıları yaşıtı bazısı ise senin gibi 0 0 Yorumla
WonderLoverWinnerW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Benim kalbime layık erkek benden küçük mü büyük mü bakmam ya. 1 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Muhtemelen bu senin karakterinle alakalı dominant birisin 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kaç yaşa kadar. 18 aşağı yoktur umarım listende 1 4 Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Varsa ne olur ki? Yorumla Pipetpipet +1 yıl @düşünmektükenmektir sübyancı kappe derim Yorumla düşünmektükenmektir +1 yıl Erkek 18den küçük kızla olabilir ama değil mi? O zaman erkek ka.. pe olmaz? Yorumla Pipetpipet +1 yıl @düşünmektükenmektir erkekte olamaz iki şekildede sübyancılıktır Yorumla
Ayayay2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl bence sen gençliğine dönmek istiyorsun o yüzden 0 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl yaşından büyükler eski nesil küçükler yeni nesil feminen tüysüz tipler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaç yaş küçük mesela pedofili falan değilsindir herhalde Aralık var mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olabilir bende kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum yaşıtlarım çocuksu geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl E tadını çıkar, zamanla fikrin değişir belki, değişmezse de eğlenmene bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Küçük seçebilirsiniz tercih meselesi büyük bakımlıya denkgelmemişsin)) 0 0 Yorumla
Horus_Nefertem Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Benimde yaşım 20 kendimden büyük kadınlarla sohbet etmek konuşup görüşmek hoşuma gidiyor tercih meselesi 0 0 Yorumla
mrcanoz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Normal neden ilginç olsun ki ya da sen niye ilginç ol ki 0 0 Yorumla
mami6152 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Merak etme çoğu erkeklerde kendinden büyük kızları seviyor. Ajjsjjsj 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olabilir isteyen istediği kişiden hoşlanabilir 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sende küçükler ile çık 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Senin begenindenbu yondedir 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Onlar seni nasıl buluyor peki 0 0 Yorumla
Herşeyibilenadam014 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen çok ters yönde düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Pembistann Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% 4 ay Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Olması gereken 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
berxedanjiyan Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Vaybe 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Gecıcı heves 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bubi rahatsızlık 0 0 Yorumla
sehvetliman Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kaç tane büyük gördün 🤔 0 1 Yorumla sehvetliman +1 yıl Ben büyüğüm ama tipim 20 yaşında gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Normaldir.. kadının büyük olduğu ilişkiler bence daha iyi zaten
Tercih meselesi 👍
Bazı kızlar aşırı büyük istiyor bazıları yaşıtı bazısı ise senin gibi
Benim kalbime layık erkek benden küçük mü büyük mü bakmam ya.
Muhtemelen bu senin karakterinle alakalı dominant birisin
Kaç yaşa kadar. 18 aşağı yoktur umarım listende
Varsa ne olur ki?
@düşünmektükenmektir sübyancı kappe derim
Erkek 18den küçük kızla olabilir ama değil mi? O zaman erkek ka.. pe olmaz?
@düşünmektükenmektir erkekte olamaz iki şekildede sübyancılıktır
bence sen gençliğine dönmek istiyorsun o yüzden
yaşından büyükler eski nesil küçükler yeni nesil feminen tüysüz tipler
Kaç yaş küçük mesela pedofili falan değilsindir herhalde Aralık var mi
Olabilir sonuca bakalım yaşın geçiyor evlenecen mi
Olabilir bende kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum yaşıtlarım çocuksu geliyor
E tadını çıkar, zamanla fikrin değişir belki, değişmezse de eğlenmene bak
Küçük seçebilirsiniz tercih meselesi büyük bakımlıya denkgelmemişsin))
Benimde yaşım 20 kendimden büyük kadınlarla sohbet etmek konuşup görüşmek hoşuma gidiyor tercih meselesi
Normal neden ilginç olsun ki ya da sen niye ilginç ol ki
Merak etme çoğu erkeklerde kendinden büyük kızları seviyor. Ajjsjjsj
Ters yas etkisi. Benimde buyukler
Pedofili değilsen sorun yok.
Oda farklı bir zevk tabi ki.
Olabilir isteyen istediği kişiden hoşlanabilir
Bul bi yirmilik takil
tersi olduğunda normalse bu da normaldir bence.
Sende küçükler ile çık
Normal bir durum sıkıntı yapma
23 yasindaki birisi ilgini ceker mi
Senin begenindenbu yondedir
Onlar seni nasıl buluyor peki
Olabilir normal
Sen çok ters yönde düşünüyorsun
Ne füzel mutlu et onları
pedofiliyim de geç aw
Tercih meselesi
Olması gereken
Öyle olsa ben varım