Yani evlenecek olsam benden küçük olmasını istiyorum. Kabul eden olur mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvet, normal: Günümüz Türkiye toplumu için anormal olabilse de yeryüzünün, günümüzden ve Türkiye'den ibaret olmadığını göz önünde bulundurunca; yemek-içmek kadar doğal olduğunu anlayabiliriz. Gidip 10 yaşında çocukla birlikte olmak istemediğini ya da öyle isteyen birine yönelik yazmadığımı belirtmeme gerek yoktur sanıyorum. Birkaç bir şey daha eklerdim de öğretilerini tabu edinmişleri, gerçeklerle ürkütmeyelim şimdi. (bkz. psikolojide sübyancılık tanımı)
13 Yorumla
Soran+1 yılYani başta normal demişsiniz. Sonra subyancilik demişsiniz çözemedim
- +1 yıl
"Gidip 10 yaşında çocukla birlikte olmak istemediğini ya da öyle isteyen birine yönelik yazmadığımı belirtmeme gerek yoktur sanıyorum."
Soran+1 yılTabi ki 10 yaş olur mu yaa bebek o.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBen pek bu yönde düşğnmüyorum anne yüreği gibi bakılmalı hepsi evladın veya kardeşin yaşında pek doğru bulmuyorum şey gibi düşün 70-80 yaşındaki bi adamın 18-20 yaşında biriyle evlenmesi gibi bilmiyorum ben ya kötü hissetirir beni sana kalmış
15 Yorumla
Soran+1 yılYok ya küçük derken o kadar aşırı değil. En fazla beş yaş
- +1 yıl
Soran+1 yıl@çirkinkalplinsan ne anladınız 10 falan mı 😂
- +1 yıl
Açıkçası evet vhbhvbmh Ben 20 yaşındakilerden bahsediyorsunuz sandım. Çünkü erkeklerde bu çok sık oluyor
+1 yılBen böyle şeylere inanmıyorum. Anlık olur böyle şeyler. Nereden bileceksin ilk görüşte karşındakinin yaşını. Yaşından küçük ya da büyük gösteren insanlar var. Saçma bence.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benden 5 yaş büyük ve 5 yaş küçük kızla evlenebilirim ama benim kriterlerim çok farklı iş hayatına kariyerine çok önem veriyorum yani sende bulabilirsin evlenmek için senden küçük birini ama onun nasıl bir isteği beklentisi olur bilemeyiz
13 Yorumla
Soran+1 yılTabi kimsenin kriterleri bilinmez. Bakalım artık
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal ben de 20 yaşındayım ama benden büyük erkekler dikkatimi çekiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılEskiden bende öyleydim. Fikirler bazen değişebiliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGayet normal benimde benden büyük kadınlar ilgimi çekiyor
19 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar mesela
- +1 yıl
Ben 22 yaşındayım mesela benden 4-5 yaş büyük olabilirdi.
Soran+1 yılOlabilir bence çok fark yok. Evlenmek için ideal
- +1 yıl
Teşekkür ederim bence de. önemli olan sevgidir
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılGünümüzde pek kabul görmüyor ama
- +1 yıl
Toplum bir çok şeyi eleştirir kendisi yapar. en iyisi kimseyi dinlememek. hem bu kadar yaş farkı normaldir
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılBencede normal
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Eğer yaş farkı çok değilse neden olmasın. 24 yaşındayken, 29 yaşında bir kızdan hoşlanıyordum. Sonuç olmadı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılO mu istemedi
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Olabilir yani zevkler ve renkler olayı bu resmen...
Hem bir inanışa göre erkek kendinden büyük biri ile evlenirse ikiside zengin olur 😅😅12 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende duymuştum 😅
+1 yılÇok küçük olmaz 2 3 yaş belki daha küçüğü ile anlaşamazsın erkekler geç olgunlaşır yağmur Atacan türü bir şey mi diyorsun sen
14 Yorumla
Soran+1 yılYok bee o kadar da değil
- +1 yıl
Kaç yaş genç ve dinamik olsun diye mi
Soran+1 yılEn fazla beş
- +1 yıl
Hım olabilir zor ama olabilir bu isteğin neden oluşuyor sende cinsel olarak mı
Kbl eden olurda erkekler kendinden en fazla 3 yaş büyükle evlenir. Biz kadınlar gibi değiliz çümkü
18 Yorumla
Soran+1 yılZaten benim dediğim de o kadar bisey
Soran+1 yılEvli olsam bunu niye sorayım
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Neden kendinden büyük biriyle evlenmek istemez
+1 yılAh canım ben de küçük seviyorum daha itaatkar oluyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılİtaatkar değil de hoşuma gidiyor benim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBilmiyorum ama herkes dengine baksın salın artık küçükleri orta yaşlı erkeklerde gençlerle uğraşıyor sebebi anlamıyorum bir türlü
315 Yorumla
Soran+1 yılCanım küçük demişken bir kaç yaş. Normal yani
Cevap sahibi+1 yılO zmn normal benim isyanım 30-40 yaşında olup 18-20 yaşındakilere bakanlara, üstüne alınma abla sen biraz alakasız oldu 2 yaşsa
Soran+1 yılSenin dediğin sübyancilik olur artık
- +1 yıl
Napicaz ya teyzeleri mi alicaz 30 40 yaşındaki
- +1 yıl
Subyancilik diye bir sey yok teyze kiz 20 erkek 35 falan gayet normal herkes teyze almak zorunda değil yani
Cevap sahibi+1 yıl@Dirtykum123 tabi efendim
Soran+1 yıl@Dirtykum123 20 yaşındaki kizda dayı almak zorunda değil. Onunda bir sınırı olmalı
- +1 yıl
Kızın gönlü varsa kimse laf diyemez kusura bakma yani ki genelde benim karşılastigim kizlar 10 15 yaş buyuk erkek seviyor
- +1 yıl
Gorus sahibi sen henuz teyze degilsin gordugum kadariyla yaşin genc ama bu gidişle kedili teyze olursun gibi duruyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Dirtykum123 hayırdır? Seni bir evde kalma korkusu basmış abi. Sağa sola salça olmalar da başladıysa.. sana üzücü bir haberim var. Orta yaşlı erkek sendromu bu. Nerede görsem tanırım, yaşlanmışsın dayı. Yaşında gerçek değil muhtemelen
- +1 yıl
23 yaşındayım gözüm açık cok sukur. Erkeklerde evde kalma diye bir sey yok bu arada. Saga sola salca olmuyorum sen 30 yasinda olupta 20lik kiz isteyen erkeklere salca oldun bende buna cevap verdim. Gözü açık erkek gorunce triggerlenen kadın modelisin nerde görsem tanırım.
- +1 yıl
Demek istedigim şey şu bu arada nasil kadinlarin kriterleri var erkeklerin de kriterleri olabilir 30 luk adam 20lik isteyebilir yani bundan dogal bise yok.
Cevap sahibi+1 yıl@Dirtykum123 bende bundan bahsediyorum sadece isteyebilir. Ona olumlu bakan kızlarında sağlıklı bir düşüncesi yoktur zaten çoğunun cevap verme sebebi babasıyla küçükken yaşadığı sorunlar. Haberiniz olsun bu kadar çok yaş farkı -yaklaşık kızın yaşının iki katı kadar- sübyancılığa giriyor. Bir şey isterken yasal olup olmamasına da bakın
- +1 yıl
20lik kizla 30luk adam gayet yasal? Bide sen mesela insanlarin secimlerini kucumsuyorsun. Olgun erkek seven kizlari kucumsedin ve bir kaliba soktun. 18 yasindan buyuk her birey yetiskindir ve yasaldir bu arada tersini asla soylemedim o konuda katiliyorum. 18 ustu kişilerin tercihlerine karisilamaz diyorum ben.
Cevap sahibi+1 yıl@Dirtykum123 olanı söyledim git araştır amca psikolojiyi bilmiyorsan gelip nutuk atamazsın öğren de gel
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşa gelenler küçüklere bakar , 30dan küçük olanlar olgun olanı sever.
13 Yorumla
Soran+1 yılGarip bir durum
- +1 yıl
merak etme sen de hala gençsin :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılBenim yaşım 22 en fazla 4 yaş küçük olabilir büyük olursa 6 yaş büyük olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılYani ideal
- +1 yıl
4 yaş küçükle gayet iyi anlaşırım diye düşünüyorum
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Çünkü biraz çocuk ruhluyum 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBalıklama atlayan olur da, erkeklerin aileleri genellikle karşı çıkıyor buna, nedense.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aileler çok sorun çıkarıyor
+1 yılBen çocuk ruhluyum kafa dengim biri olursa böyle şeyler olabilir. ama yanıltacaksa hiç olmasın daha iyi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın içinde yatan bir kahramanı olur sende böyle bir düşünce var saygı duymamak olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
boş ver kimin ne diyeceği hiç önemli olmaz. Önemli olan senin ne istediğin veya ne düşündüğün yoksa buraya kalırsa herkesin düşünce ve yorumu cinsellik için böyle düşünüyorsun yorumu yaparlar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama geleceğiniz olmaz pek Sen ondan daha çabuk yaslanicaksin ve aklı dışarıda olacak Kötü bir seçim deneme bile
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sizin tam tersi olmuş, genelde büyük erkekler ile birlikte olmak isterler.
Oluyorlar da yaşa hiç dikkat etmeden.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir Olduktan Sonra Yaşların Bi onemi yok
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılAblası , annesi gibi olursun. Kabul ederler fakat ciddi ilişki sıkıntı
10 Yorumla Birbirini seviyor, anlasabiliyorsan ve ben hayatımı bu kişiyle hayatımi geçirmek istiyorum diyorsan yaş sadece bir sayıdır çok takılmamak lazim
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum 👏
Neden sorun olsun sen memnunsan cevrenin nedediğinin ne önemmi var
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir böyle şeyler..
Herkesin zevkine saygı duymak gerek.10 Yorumla Olabilir normal yani aşkın yaşı olmaz gönlün kişi seveceği belli olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki öyle
+1 yılAhahhaa bende olgun kadınlardan hoşlanıyorum akranlarimla hiç anlaşamam
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşın doğru ise eğer daha küçüksün sen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal harikasın ben 30 yaşında biriyle evlenmeyi çok isterim çok hoşuma gider benden yaşça büyük kadınlardan çok etkileniyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kendimden 5-10 yaş büyük ve de özellikle dominant kadınlara ilgi duyuyorum. Ve bunu daha yeni kabullendim.
10 YorumlaBazı erkeklerde büyük kadın seviyor öyle birine denk gelirsen cok iyi olur
41 Yorumla- +1 yıl
Olgun kadın😅
+1 yılNormal bende de oluyor
21 Yorumla
Soran+1 yılYaşın doğru mu
+1 yılolur tabı bakımlı güzelsen olur ha yok degilsen isin gücün yerindeyse olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasin ki milf seven bir suru erkek var 😂
00 Yorumla Yani bı sorun yok bence ilerde meneboz da skrij ywrw
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılBeyler benden hoşlanıyor siz bi geri durun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
+1 yılKabul edecek çok kişi biliyorum. Normal mi diye sormak yanlış, çeşit çeşit insanız. Etrafımız için değil kendimiz için yaşıyoruz.
10 YorumlaOlur tabii mesela kaç yaş
15 Yorumla
Soran+1 yılBeş yaşa kadar olabilir
+1 yılNormal kimi olgun ister kimide küçük sana kalmış
20 Yorumla
+1 yılOlgun görüş lü yerini oturması kalkması karşindaki mutlu etmesi bilecek
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKabul eden illa ki olur ama zor olur işte olgunlardan hoşlanan birisi olması lazım vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok kesinlikle kucuk olmazzzz
26 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılCunku ciktim ve sorun yasadim
Soran+1 yılNasıl bir sorun
Cevap sahibi+1 yılBiraz sapikti basta romantik gidiyordu sonra isi cinsellige doktu. Opustuk koklastik, defalarca kez ciplak gordu
Soran+1 yılZaten çıkma olayına karşıyım.
Cevap sahibi+1 yılDirekt konus ve resmiyet olsun de ben demedim faydalanip faydalanip gitti
+1 yılHerkesin zevki farklı
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Malzeme senin dilediğin gibi kullanabilir sin diledigin insana verebilir sin kimse karışamaz
00 Yorumla
+1 yılEden olurda napcan bebekle
42 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yaa benden büyükler de ilgimi çekmiyor
- +1 yıl
Min. yaş kac
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden acaba 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
- +1 yıl
Sağlam vurması için mi
Soran+1 yılTerbiyesizlesme
- +1 yıl
Başka ne amacı olabilir ki. Yanında bebek gibi gezdirecek halin yok
normal şartlarda değil 😶😬
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ederdim şahsen şu zamana kadar benden küçük kadinlarla anlaşamadım gerçekten de benden yaşça büyük kadınlarla sohbet etmesi gezmesi beni daha çok eglendirdi ilişki olarak deneyimim olmadı ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. güzel ve çıtırsan olur
16 Yorumla
Soran+1 yılYaşımı göstermiyorum
Soran+1 yılYani görenler 24-26 falan diyor. En fazla beş yaş olursa iyi
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılOyy bnimde en sevdiğim yaş sen aradığımsın djndncnxnsjk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar seni istemez merak etme
10 Yorumla
+1 yılOlur kendinden büyük kadın seven erkekler de var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olur tabi niye olmasın
10 YorumlaBen de olgun seviyorum. Olur yanii
11 Yorumla
+1 yılNormal istegin bu yonde
10 YorumlaOlur tabi herkesin zevki ayrıdır neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığın kişiler reşit ise sorun yok
10 Yorumla Normaldir bende kendimden küçük istiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor. Ama neden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende senin gibiyim kendimden büyük kadınlar dikkatimi çekiyor 24 yaşındayım 30 yaşında sevgilim olmuştu. Sevgilim senin heyecanına hayranım derdi
00 Yorumla
+1 yılSeks yapmak isterler ama evlilik düşünürler mi fikrim yok açıkcası 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal değil
11 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Nasıl yani..
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl nasıl işte anlatmisim
Soran+1 yılBilmem
Soran+1 yıl25 ve yukarısı
+1 yılSanmam
14 Yorumla- +1 yıl
Yani kabul eden olmaz manasında
- +1 yıl
Ama senden büyükte kbul etmez zaten, tren kaçmış ablacım😆😆😆
Soran+1 yılİllede evleneyim demiyorum abicim. Olursa olur olmazsa olmaz.
- +1 yıl
Olmaz, sıradaki gelsin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ileriki yaslardan sen cinsel acidan bittiginde o hala aktif olacak dolayisyla aldstir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞugarbaybi
13 Yorumla- +1 yıl
Olurmusun
Soran+1 yılNe demek
- +1 yıl
Mesaj dm
- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 30 yaşındayım ama benden küçük erkekler ilgimi çekiyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler