23 yaşında olmama rağmen 10 yaş büyükler hoşuma gidiyor. Onlar da kendinden bu kadar kucuklerden hoşlanıyo mudur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende 33 yaşındayım ve size söyle bir baktım evet sizden hoşlanabilir bi birliktelik yaşayabilirim ikimizde gördüğüm kadarıyla yeterli durumdayız. Lakin şöyle bi husus var, zevki meseleler bi yana dursun ben bunu dile getirip söyleyemem 10yas küçüğüme onu istediğimi söylemek bilmiyorum yapamazdım belki kendimi ayıplardım bunun için. Çünkü ikimizden çok ikimize etki edecek etkenleri de hesap etmek lazım. O yüzden nasip kismet diyelim en güzeli kendimize yaş, dünya görüşü, bakış acısı, belki eğitimsel belki kültürel olarak daha yakın seçenekler bulalım. 10 yaş büyük olarak görüşüm bu yönde. Şahsi fikrim
07 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın öyle
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılKonuşabilir miyiz?
- +1 yıl
Umarım yaş olarak uygun aday olduğumu düşündüğün için değildir konuşma
Soran+1 yılHayırrr konuşman hoşuma gitmişti güzel yazıyorsun. Diksiyonun güzel geldi. Yine de sen bilirsin
- +1 yıl
Vay canına 😱 uzun zaman oldu boyle incelikleri görmeyeli, çok samimi geldi tsk ederim 😊
Soran+1 yılRica ederimmm
En İyi Cevaplar
Yani erkek olmanın avantajı bu zaten. Elbette 10 yaş küçük yetişkin bir hatundan hoşlanılabilir. Bunu ne toplum ne doğa hiçbir şey yadırgamaz.
Ama düşünsene 33 yaşında bir kadınsın ve 23 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorsun.
1- O çocuk bunu muhtemelen istemeyecektir.
2-Toplum ve psikoloji de kadını sağlam bir yadırgama sürecine sokacaktır. Sonuç hüsran durumu...
Ee sonuçta kadının alevi saman alevine benzer yanaar geçer, erkeğin alevi kor alev gibidir yanar da yanar...
Şimdilik sana sözüm şudur gün senin günün, gençliğinin baharındasın. Yanıyorsun evet harika. Ama saman gibi yanacağını unutma!00 Yorumla
+1 yılAdamın yaşı artıkça, otuz beş-kırktan itibaren, yaş yetmiş iş bitmiş veya benzeri bir duruma gelen kadar, erkekliği ve zindeliği gayet tabii yüksekse, gözlerinin ve gönüllerinin gencecik kadınlara kaymaya başlaması doğal. Çünkü üretkenlik ve motivasyon yoğunluğu için fiziksel olgunluğa erişmiş, çocuk doğurmak için çiçeği burnunda gibi bir kız/ kadın ilgilerini daha çok cezbeder kendileri olgunluk ve cinsel enerji bakımından oldukça üst seviyede olduğu için.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılMutualizm deniyor buna doğada. Yani iki tarafın da çıkar sağladığı ilişki. Sen anlayışlı, daha hoş görülü ve maddi sorunlarını büyük ölçüde çözmüş biriyle birlikte oluyorsun, karşılığında taze çıtır sunum alıyor o da. Deniz likenleri gibi yani.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
94Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 208b cevap paylaştı.
u +1 yılBende kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum tercih meselesi. Evet, bazı erkekler küçüklerden hoşlanır. Bu, birçok nedenden kaynaklanabilir. Örneğin, bazı erkekler, daha genç kadınların daha enerjik ve heyecan verici olduğunu düşünebilir. Diğerleri, daha genç kadınlarla kendilerini daha güçlü ve güvende hissedebilir. Ve yine başkaları, daha genç kadınlarla daha fazla ortak nokta bulabileceğine inanabilir. Tabii ki, her erkek küçüklerden hoşlanmaz. Bazı erkekler, kendilerinden daha yaşlı kadınlarla ilgilenebilir. Ve bazı erkekler, yaş aralığını önemli görmüyor olabilir. 23 yaşındaysanız ve kendinden 10 yaş büyük erkekler ilginizi çekiyorsa, bu tamamen normaldir. Ancak, bu tür bir ilişkiye girmeden önce, bazı şeyleri göz önünde bulundurmanız önemlidir. Yaş farkı, ilişkinizin dinamiklerini etkileyebilir. Örneğin, daha yaşlı bir erkek, daha genç bir kadına göre daha fazla deneyime ve özgüvene sahip olabilir. Bu, ilişkinizde güç dengesizliklerine neden olabilir.
44 Yorumla
Soran+1 yılOo barış seni tekrar görmek güzel. Yazmıssın yine destan
- +1 yıl
Teşekkür ederim @Handenizzzqw sende hoş geldinnn
Soran+1 yıl🤗🤗
- +1 yıl
🤗✨
+1 yılOlabilir çekebilir biraz daha yaşın ilerlesin daha fazlasından da hoşlanabilirsin ancak asla şunu unutma iş ciddiyete bindiğinde aklında düşünceler oluşacak. Aşkta ya da evlilikte yaşın önemini o zaman daha çok anlamaya başlarsınız
10 Yorumla
+1 yılOlgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!! Ben de; genç, çıtır, taze, dar, küçük vajinası - kalçası - göğüsü olan, kucakta taşınabilen ve tecrübesiz partner severim.
10 Yorumla
+1 yılBu bir orantı kadınlar kendilerinden büyük erkeklerden hoslanirken erkekler de kendilerinden küçük kadınlardan hoşlanıyor kadın olgunlaşmak erkek genç hissetmek istiyor benim bir dönem kendimden 10 yaş küçük bir sevgilim vardı en büyük sorun orta yolu bulmak oluyordu ama normal bu tarz çatışmaların olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanır mısın bende kendimden 10 yaş küçük kızlardan hoşlanıyorum yaşıtımdakiler çok yaşlı ve olgun duruyor oysaki bende kendime çok bakan biriyim giyimime aşırı özen gösteririm ve o yaşlardakilerle çok iyi anlaşıyorum eğer gerçekten sende böyle düşünüyorsan etkileşime geçebiliriz istersen
03 Yorumla
Soran+1 yılYaz bana
Soran+1 yılDememi beklene
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani ne yapmamı istiyorsun aynı düşüncede değil miyiz
İlgini çekiyordur hoşlantı gibi geliyordur sana çünkü ergen ergen konuşmaz davranışları karakteri oturmuş olur buda senin dikkatini çekiyor diğerine gelirsek Olgun erkekler yaşı küçük olanları yani çıtır seviyorlar genellikle
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabanla alakalı bir eksiklik yaşadın mı çocukluğunda? Bundan dolayı yaşça büyük erkekler sana güçlü, koruyucu, himaye edileceğin bir yer günü geliyor olabilir bilinç altında. Hayatını bilmediğim için detaylı yorum yapamıyorum ama psikoloji de bu durum böyledir
00 Yorumla
+1 yılYaşlılığımın bu yönde değer kazanmış olması fazlasıyla anlamsız geliyor artık.
38 yaşındayım dedikten sonra pek çok kız rahatsız olmak şöyle dursun, olgun erkek iyidir diyor. Bırakayım penisimi, al kullan madem.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çoğu genç kadın zaten olgun erkek seviyor. Emin ol olgun erkeklerde genç kadınları çok seviyor. ve buda çok normal bir durum. Özellikle kendi yasitlarindakilerde aradikları şeyleri bulamayan genç kadınlar için çok çok normal
00 YorumlaKimse artık yaşına yakın istemiyorki saygı duyuyorum artık herkesin kendi tercihi
21 Yorumla- +1 yıl
@elif-im kesinlikle öyle karşılıklı anlaşıp uyuştuktan sonra gerisi teferruat yaş sadece bir rakamdan ibaret
O yaşlarda olur böyle. Sonra 33 yaşına gelirsin ve 23lere bakarsın 😉
10 Yorumla
+1 yılÇoğu kızda bu olgun erkek seviyor ama evlenmek için pisman olabilirsn..
olgun erkekler bazilari sadece cinselik yasamak istiyor sizin gibi kizlarla bu yuzden cok dikkatli olmalisin kulanirlr10 Yorumla@Barış_LonelyForever Adam ya adam, bişiler yazıcaktım Barış yine döktürmüş bütün mantıklı cümleleri. Direk Barışın yorumunu onaylıyorum ve gidiyorum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever Ricaa ederim :)
Olur neden olmasın. :D ama öncelikle kişiliğinden çok o yaşta hayat düzenini oturtmuş olmasından ve belli bir seviyeye gelmiş olmasından yani cüzdanından hoşlandığını kabul etmen lazım :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkeklerin çoğu genç kız peşinde zaten. Daha çok hoşlarına gidersin merak etme
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 597 cevap paylaştı. eger aklı başında ve ne istediğini bilen biriysen hoşlanırdım :)
10 Yorumla
+1 yılOlgun erkeklerde genelde genc hanımları begeniyorlar kendinden yaşça büyük erkekten etkilenmen oldukça doğal
10 Yorumla
+1 yılYaşıtların Olsa İyi Olur 10 Yaş Büyüğün Abaza Olur O Tiplerle Uğraşmak Zor Olur Yaşıtlarından Olgun Bir Erkeği Sevebilirsin Mesela
00 Yorumla
+1 yılSenden tam 10 yaş büyüğüm. Dışarıda baksam sübyancı derler. Ama yinede sen bilirsin )) Hahaa.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahshajsbs
- +1 yıl
😁😁😁
+1 yılŞimdi 30 yaş üstü erkekler kılçık gibi ayıklanıp gelecekler bak sen :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır oyle hepsine bakmam ben
- +1 yıl
Yok ben hepsine bakarsın demedim. Viyana kapısını zorlayan osmanlı ordusu gibi gelecekler onu demek istedim
Soran+1 yılHahshjhdhdhdhff benzetme çok iyiiii
- +1 yıl
O değil sen bak şimdi burayı neye benzetiyolar 😅😅 meslekler aylık gelirler ben de gençleri seviyorum diyenler huuu 😅
+1 yılKişiden kişiye değişir bu durum bazıları kendinden küçüklere ilgi duyarken bazıları ise olgun kadınlardan hoşlanır
00 YorumlaBende ya genç ya da olgun seviyorum. Yaşıtlarım değilde genelde ya küçük ya da büyük olmalı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama küçük kizlari seks obje olarak görüyorlar. Yani evlenmek istemiyorlar ve ciddi düsünmüyorlar. Sadece yatak
00 Yorumla Yas 38 su an 24 yasında biriyle konusuyorum yani bu durum sana kalmıs istiyormusun kararın ne
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde gayet normal Sait olduğum çok kişi var çevremde galiba gençler olgun yol gösteren kişileri seçmeleri artık daha mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte Sebebi Cinsel pazar değeri denilen bir Olgu (Bu arada cinsellik değil yanlış anlaşılmasın)
https://www.youtube.com/embed/SxLzlyFfpKc00 Yorumla
+1 yılErkek genç, kadın olgun sever.
Olgun erkek her yaştabulunamıyor ama olgun kadın 18 de olabilir10 Yorumla
+1 yılDaddy issues olabilir mi yoksa sadece hoşuna mı gidiyor
10 Yorumla
+1 yılYapma yapma evli çıkarlar hepsi başına dert olurlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi ne istediğini bilen cesur ve tutkulu kadınlar mest edici oluyor ve dikkatimi çekiyorsun sende
02 Yorumla
Soran+1 yılHalka halla
Cevap sahibi+1 yılBazıları çocuksu oluyor
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin nedenin belli onların amacı belli sevgi yoksa arada.
00 Yorumla
+1 yılzaten genelde öledir ablacim neyin mucadelesini veriyorsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 23 falan citir yaşlar tam da o yaslardan hoslanilir zaten.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanıyorlardır ama çok ergence tavırları soğuk oluyor.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir normal. Ama daha fazlası normal olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvetttt bende öyle düşünüyorum senin yaş aralığı ilgimi çekiyor
00 YorumlaEğer herşeyin hoşuna gidiyorsa olur genel olarak böyledir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Normal.
Onlar da kendilerinden küçük sever zaten.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde tam tersi oluyor zaten yani senin dediğin gibi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanırlar hoşlanırlar dert etme sen.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayılırlar. 23 - 33 iyi de daha ilerde sana yetmeyebilir. Yetmezse de havası olsun diye bir şekilde yanında tutmaya çalışır öyleleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet, ben 21 yaşındayım sevgilim 31 yaşında oluyor tabiki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiçbir zaman kendimden küçük biri ilgimi çekmedi olgun kadın her zaman daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılolgunlar kucuklere bakar sıkı vucut ve seksapellık ararlar bırde yenısınya pek yasamadıgın seydır dıe heyecanını tadmak ayrı zevk verır ısterler ısterızde yanı neden olmasın
00 YorumlaBence bu ihtimal kızın karakteri ve zekası ile doğru orantılı. canım ve karaktersiz birine en güzel kişi bile olsa tahammül edilemez ve şutlanır. Aynı şey erkekler içinde geçerli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 34 yaşındayım ve bayılıyorum 10yas küçüklere o civarlara
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmaz mi , yaş ilerledikçe çıtıra rağbet artar :)
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Tabiki olabilir neden olmasın. genelde genç kızlar olgun sever
00 YorumlaBen yasitlarima karşı ilgi duymuyorum, benden en az 5 ilâ 10 yaş küçük kizlar daha çok ilgimi çekiyor.
00 Yorumla
+1 yılKnk 35 den sonra 10 yaş olursa sorun olmaz bence ama öncesi ni bilemiyorum ki sorun olur diye düşünüyorum ama
00 YorumlaBu çok normal zaten bı erkek 30'ndan sonra olgunlaşıyo 20lerinde yaptığı şeyleri yapmıyo o doyuma ulaşmış halı seni kendine çekiyo
00 Yorumla
+1 yılOndan çok küçük olursan seni yönetme riski var. ve bir süre sonra kendiyle kıyaslaması sonucu seni cahil bulduğunu hissettirecektir
02 Yorumla- +1 yıl
O da farklı bir bakış açısı
- +1 yıl
Yönetmek istemeyen erkek olabilir mi
+1 yılBu dönemde erkekler artık çıtır kızları daha çok seviyor. Çevremden gördüklerimle söylüyorum
10 Yorumla
+1 yılTercih meselesi bende öğretmenlerden hoşlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılBiz olgunlar karşımızda ki kişinin bizden ne istediğini bilen kişileri tercih ederiz
00 Yorumla
+1 yıl10 yaş çok fazla ya Ben 23 yaşındaydım sevgilim de benden 4-5 yaş büyük işte :D
00 Yorumla
+1 yılOlabilir erkekler genç olgunlaşır ama dikkat et plgun erkekler evliliklerin gizlerler.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olur olur hoşlanırlar, en sevdikleri şey.
30 Yorumla
+1 yılEvet severiz de sen lezbiyen değil miydin?
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alakaaaa
- +1 yıl
Bilmem öyle aklımda kalmış
Soran+1 yılAy çıkar onu aklından
- +1 yıl
Çıkardım tamam:)
Soran+1 yıl😁
- +1 yıl
🙂
+1 yılHer gün aynı soru öf
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 23 yaşındayım ama kendimden 10 yaş büyük erkekler ilgimi çekiyor. Onlar da küçüklerden hoşlanıyor mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım