Yaşı benden büyük erkekler bana çok çekici geliyor kendi yaşımdakiler ile konuşmak istemiyorum sizce normal bi durum mu
27 gü
Yaşı benden büyük erkekler bana çok çekici geliyor kendi yaşımdakiler ile konuşmak istemiyorum sizce normal bi durum mu
Cevap
32Cevap
Genelde anormal geliyor insanlara ben de böyleyim ama kendimden memnunum yani diğerlerinin fikirleri umrumda değil
Bu normal bir şey ve bir çok genç kız senin gibi düşünüyor ama henüz tam olarak tanımadan kimseye bağlanmamaya çalış olur mu❓ Çevremizde ki insanların bir çoğu o kadar kötü niyetli ki çok dikkatli olmalısın❗
Babası yaşındaki heriflere ilgi duymayan ergen kız çocuğu görmedim, biriniz de şaşırtın bastıbacaklar
Abicim ben ergenliğimi atlatalı 4 senden fazla oldu basti bacak ne¿
Çekici gelebilir fakat en ideali uyumdur.
Sen kendini yaşına göre olgun olarak nitelendirsin ama asıl olgunluğa zamanla gelirsin.
Normaldır , erkekler geç olgunlaştıkları için , kendimizden büyük yaşta olanla daha uyumlu olabiliyoruz
Normal tabi ama hep bunu sorman normal mi onu bilmiyorum..
Sorunun 3. uncu soruluşu bu kişide erkek arkadaşlar
Yani normal bence, herkesin kendine göre bir dünyası var
Ben de senin gibi cesur çıtırları seviyorumm
Evet normal. Erkekler 25 yaşına kadar asıl değerlerine ulaşmazlar.
Erkekler büyüdükçe olgunlasiyor çünkü kızlar daha erken olgunlastigu için dengeliyor galiba
Paralı abaza kopek arıyorumun adı da olgun erkek seviyorum oldu bu da yeni moda
Yani normal olabilir ama ne kadar büyük o önemli 5-6 yaş sorun değil gibi
Kişiden kişiye değişen bi durum. Normal bence
Normal çünkü senin yaşındaki erkekler çocuk zaten...
Bana gelende hep öyle
Olabilir tercih meselesi
Beliki olgun seviyorsun ve kaliteli seviyor
Normal. Yaşı büyük erkekler daha iyidir.
Olması gereken bu zatem
Henüz olgunlasmadiklari için olabilir.
Yaş aralığı önemli ama normal
Ben çıtırcıyim valla el değmemiş 20 yaş miss
Kaç yaşındasın
Normal
sureklı bu soruyu neden soruyorsun
Yaşın kaç
Normal evet
Bilemiyorum yaşa bağlı
Evet normal
İyi aferin
Anormal
Normal bu durum kaç yaş olmali
Normaldir..
normalde ıcıne kapanık bırı mısın?
Normal knk
Yav he he
Bana duy
Eeee
Gereksiz bir ilgi
Neden ki
Kaç yaş?
Ben de öyle
27 olur mu
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu oldukça normal bir durum! Herkesin çekici bulduğu şeyler farklı olabilir. Kimi yaşıtıyla daha iyi anlaşıp mutlu olurken, kimi daha olgun insanlara ilgi duyabilir. Yaş farkı, kişisel tercih ve deneyimlerle ilgilidir. Önemli olan, bir ilişkinin sağlıklı ve mutlu bir şekilde ilerlemesi ❤️. Senin için en uygun insanı bulma yolculuğunda, ne istediğini bilmek önemlidir.
Sen de flört etmeyi sevdiğini söyledin; peki, yaşı büyük biriyle hiç flört ettin mi? 😄 Duygularını paylaşmak her zaman faydalı olur. Herkesin seninle aynı şekilde hissetmediğini bilmek hoş bir rahatlık verir.